.

Servicii » Agenti servicii

[Pagina 1 din 2]  2 

contact firma curatenie

Cei care vor semna cu noi un contract pe o perioada de timp indelungata , vor beneficia odata pe luna de o curatenie generala gratuita la domiciliul acestora .In acelasi timp oferim si servicii pentru cei care din motive personale vor sa faca curatenie in apartamente anumitor sectoare cum ar fi curatenie baie , curatenie bucatarie , curatenie dormitor , curatenie sufragerie hol, balcon , mansarda etc .

Curatenie pentru spatiile comerciale - www.nextclean.ro

Spatiul in care clientii dumneavoastra intra pentru a-si face cumparaturile, indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, arata cat de bun profesionist sunteti si cat de mult puenti accentul pe detalii. Apeland la echipa de curatenie Next Clean, clientii dumneavoastra vor pleca impresionati de curatenia impecabila pe care noi o oferim.

Curatenie inainte si dupa petreceri , targuri , expozitii - www.nextclean.ro

Oare cati dintre noi mai avem cheful si rabdarea ca dupa o petrecere sa mai strangem si sa mai curatam totul? Ati inteles. O petrecere este reusita mai ales cand stim ca dupa ce se incheie nu vom avea nicio bataie de cap in ceea ce priveste curatenia si igienizarea spatiului respectiv. De aceea, puteti apela cu incredere la echipa noastra, care, folosind produse de curatenie profesioniste si ecologice, va face ca totul sa arate ca nou.

Curatare si igienizare saltele, mochete, covoare, tapiterii, suprafete dure - www.nextclean.ro

Aspirare cu Filtrare prin Apa - Pentru aceasta operatiune folosim echipamente profesionale cu propietati ecologice prin caracteristicile metodelor pentru care sunt folosite - Echipamentele curata in profunzime si igienizeaza toate suprafetele, eliminand toate tipurile de bacterii si microbi - Dupa terminarea operatiunilor rezultatele vor fi vizibile, echipamentele fiind dotate cu sisteme transparente de colectare a murdariei - Va recomandam metoda aspirare cu filtrare prin apa, sanatatea dumneavoastra fiind pe primul plan. Metoda Injectie - Extractie - Pentru aplicarea acestei metode folosim detergenti ecologici pentru fiecare categorie in parte si echipamente profesionale specifice - Se poate aplica pe toate suprafetele inclusiv mochete, covoare, tapiterii. - Este o metoda des intalnita pentru o curatarea in profunzime. - Practic, echipamentele pulverizeaza apa cu detergentul ecologic specific categoriei care se curata, dupa care prin putere mare de absortie a utilajelor, se extrage murdaria in rezervorul colector. - Rezultatele vor fi vizibile.

Curatenie Generala - www.nextclean.ro

Efectuam operatiuni de curatenie generala pentru persoane fizice si juridice. Oferta personalizata pentru fiecare client in functie de cerinte. Enumeram : - Aspirare suprafete(pardoseli, mochete, covoare etc.) Curatare si intretinere suprafete dupa caz Spalarea suprafetelor si stergerea parchetului Stergerea prafului de pe toate suprafetele care necesita aceasta operatiune Lustruirea mobilierului si a obiectelor Spalarea geamurilor interior si exterior Curatarea si stergerea ramelor si manerelor de geam Aspirarea peretilor si indepartarea panzelor de paianjen daca este cazul Curatarea exterioara si stergerea caloriferelor Stergerea si curatarea prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat Curatarea si stergerea usilor, tocurilor, manerelor Curatarea si lustruirea obiectelor din spatiile sanitare Dezinfectarea grupurilor sanitare Stergerea si lustruirea faiantei din bucatarie, baie etc. Dezinfectarea bucatariei dupa caz Curatarea exterioara a aragazului, frigiderului, cuptorului cu microunde, filtru cafea etc. Colectarea gunoiului Schimbarea sacilor menajeri Aerisirea incaperilor Odorizarea incaperilor Alte activitati specifice

GAURA DE CENTRALA DE HOTA AERISIRI SI VENTILATII ! 0723.593.764

Executam gauri in beton fara vibratii Executam gauri profesionale gauri pentru. hota, gauri in,beton armat, gauri centrala, gauri. conducte gauri de evacuare noxe si aburi la preturi fara concurenta. In urma vizionarii ofertei noastre si in speranta unei bune colaborari asteptam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta conforma cu dorintele dumneavoastra. Va multumim! detalii: 0723593764

consultanta paza protectie,sisteme alarma

consultanta privind paza si protectia bunurilor si a persoanelor, consultanta privin sistemele de alarma antiefractie, antiincendiu si a sistemelor video cu circuit inchis.

securitate,paza protectie,monitorizare interventie

POWER ONE SECURITY oferă servicii specializate în următoarele domenii specifice: • SERVICII DE PAZĂ A OBIECTIVELOR, BUNURILOR ŞI VALORILOR SI CONSULTANŢĂ ÎN ACEST DOMENIU; • SERVICII DE PAZĂ A TRANSPORTURILOR DE BUNURI ŞI VALORI ŞI CONSULTANŢĂ ÎN ACEST DOMENIU; • SERVICII DE GARDA DE CORP ŞI CONSULTANŢĂ ÎN ACEST DOMENIU.

Curatenie industriala - www.nextclean.ro

Oferim acest serviciu companiilor care opereaza hale de productie sau de depozitare cu suprafete mari, unde curatenia trebuie efectuata mecanizat.

Servicii de alpinism utilitar - www.nextclean.ro

Oferim servicii de alpinism utilitar pentru curatare fatade, curatare si spalare geamuri. Experienta indelungata a colaboratorilor nostrii in acest domeniu garanteaza calitatea exceptionala a serviciilor oferite. Pentru o oferta personalizata va stam oricand la dispozitie.

[Pagina 1 din 2]  2