.

Industria alimentelor » Alimente pentru copii

[Pagina 1 din 1]

Cerealele Lasana “Somn usor (250g) de la Humana Milch Union

Cerealele Lasana “Somn usor”  Sunt recomandate copiilor incepand cu 6 luni;  Contine calciu, vitaminele esentiale, fier si iod;  Nu are zahar adaugat;  Este foarte satios;  Asigura un somn linistit copilasului dv;  Fara coloranti adaugati si agenti de conservare;  Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Cereale Lasana delicioase si satioase (de la Humana Milch Union) 250g!!

Cerealele Lasana “Piure de Fructe”  Sunt recomandate copiilor incepand cu 4 luni;  Contine calciu, vitaminele esentiale, fier si iod;  Nu are zahar adaugat;  Fara coloranti adaugati si agenti de conservare;  Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Cerealele Lasana “Gris cu Vanilie de Bourbon ”  Sunt recomandate copiilor incepand cu 4 luni;  Contine calciu, vitaminele esentiale, fier si iod;  Nu are zahar adaugat;  Fara coloranti adaugati si agenti de conservare;  Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Cerealele Lasana “Piure de Banane”  Sunt recomandate copiilor incepand cu 4 luni;  Contine calciu, vitaminele esentiale, fier si iod;  Nu are zahar adaugat;  Fara coloranti adaugati si agenti de conservare;  Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Lapte praf Lasana de Noapte (de la Humana Milch Union)

Lasana Gute-Traume Milch (500g) este indicat copilasilor cu varsta peste 6 luni, fiind un aliment foarte gustos si satios, aliment care, oferit micutilor inainte de culcare, le asigura un somn odihnitor, acestia fiind pe deplin multumiti. Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Lapte praf Lasana (de la Humana Milch Union)

Lasana Dauermilch 1 (500g) este indicat sugarilor (0-6 luni) in completarea sau dupa incetarea alaptarii. Contine toate elementele esentiale dezvoltarii sanatoase a copilasului. Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Lasana Folgemilch 2 (500g) este indicat copiilor care au implinit 6luni, ca aliment principal ori ca supliment nutritiv, in completarea alimentatiei solide (supe, piureuri de legume, piureuri de fructe etc.). Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Lasana Folgemilch 3 (500g) este indicat copiilor care au implinit 10 luni ca aliment principal ori ca supliment nutritiv, in completarea alimentatiei solide (supe, ciorbite, piureuri de legume sau fructe, tocanite etc.). Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Lapte praf HIPP Folgemilch BIO (900g)

HIPP 2/3 Folgemilch BIO (900g) este indicat copilasilor incepand cu 6/10 luni HIPP contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv. Organismul bebelusilor si al copiilor mici este mult mai vulnerabil la efectele substantelor nedorite din alimentele non-organice. Laptele organic BIO nu contine OMG (organisme modificate genetic). HIPP 2/3 Folgemilch BIO : - imbogatita cu minerale importante cum ar fi Fier, Seleniu, Mangan, Calciu, Magneziu; - asigura energia necesara copilasului dv. in aceasta erapa de crestere; - contine vitaminele esentiale dezvoltarii copilasului dv. Din 900 g lapte praf, rezulta cca 6 l de lapte reconstituit! HIPP Kindermilch BIO (900g) este indicat copilasilor incepand cu 12 luni HIPP contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv. HIPP Kindermilch BIO : - imbogatita cu minerale importante cum ar fi Fier, Seleniu, Mangan, Calciu, Magneziu; - asigura energia necesara copilasului dv. in aceasta erapa de crestere; - contine vitaminele esentiale dezvoltarii copilasului dv. Din 900 g lapte praf, rezulta cca 6,5 l de lapte reconstituit!

Lapte Humana "Somn Usor"

Lapte Humana "Somn Usor" (500g), Schlummer-Milch este recomandat copiilor după varsta de 6 luni. Reprezinta o alternativa delicioasa si satioasa pentru masa de seara a acestora. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios, asigurand un somn linistit copilasului dv ; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 500 g lapte praf, rezulta aproximativ 3,5 l de lapte reconstituit!

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g)

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g), Humana Folgemilch 2 este recomandat copiilor de la varsta de 6 luni. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 1000 g lapte praf, rezulta aproximativ 7l de lapte reconstituit!

[Pagina 1 din 1]