.

Constructii » Altele

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

dezincrustant normal, interior-exterior

Dezincrustant Desex 60 (piatra, gresie, faianta etc.) Caracteristici: Dezincrustant pentru interior si exterior. Produs special pentru curatenie post-construct, curatenie dupa constructor. Aplicatii: curatarea, indepartarea si eliminarea resturilor de ciment si chit de pe suprafete de marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, etc.

96 RON/bucata Sc Ramirio Srl Prahova

elimina urmele de negru de fum, murdarie de tranzit

SC-B - Eliminare negru de fum, murdarie de tranzit de pe gresie, faianta, ceramica in general, etc. Caracteristici: produs tixotropic, se poate folosi pe suprafete verticale si orizontale. Aplicatii: pe suprafete ceramice pentru indepartarea urmelor de mai negru de pe portelanul slefuit, elimina petele negre cauzate de contaminare sau fumul de la tevile de esapament. Se aplica produsul pe suprafata murdara in strat gros si se lasa sa actioneze pana la 24 ore, in functie de murdarie. Diluat poate fi folosit in curatenia de intretinere.

76 RON/1 L Sc Ramirio Srl Prahova

solutie pentru stralucirea parchetului

Acrilico PQ(1L) - Solutie pentru stralucirea parchetului si suprafete din lemn in general.

46 RON/1 L Sc Ramirio Srl Prahova

degresant, detergent amoniacal concentrat

THORN B - Degresant amoniacal concentrat Caracteristici: Curatator amoniacal cu putere degresanta foarte mare. Aplicatii: se utilizeaza pentru dusumele, pereti, bai, geamuri, etc. Produs biodegradabil.

288 RON/10 L Sc Ramirio Srl Prahova

degresant, detergent neutru concentrat

DETERFIL - Degresant universal solubil in apa Caracteristici: Detergent degresant care dizolva grasimile, obținându-se rezultate optime pentru orice fel de material. Aplicatii: curata suprafete de marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, etc. Se poate folosi cu succes si pentru curatarea hotelor, cuptoarelor, curatarea generală în domeniul industriei, curată covoare, mochete si tapiterii.

342 RON/10 L Sc Ramirio Srl Prahova

degresant, detergent neutru concentrat

DETERFIL ( 5 L ) - degresant, detergent neutru concentrat

171 RON/5L Sc Ramirio Srl Prahova

protectie totala impotriva vopselurilor tip graffiti

ANTI- GRAFF ( 1 L ) - protectie totala impotriva vopselurilor tip graffiti

113 RON/1L Sc Ramirio Srl Prahova

solutie pentru trepte, suprafete alunecoase in general ce prezinta risc de alunecare atat pe uscat cat si cand suprafata este umeda

ANTIDERAPANT FORTE - Solutie anti-alunecare pentru trepte, gresie, gresie portelanata, faianta, suprafete alunecoase in general. Produs anti-alunecare puternic pentru toate tipurile de suprafete ceramice.

Impermeabilizant pentru suprafete foarte poroase

HIDRO ARGILA 1 L - Impermeabilizant in baza apa Recomandari: Pentru suprafete foarte poroase, marmura calcaroasa, argila, lut, caramida, calcar, etc.

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11