.

Industria Chimica » Altele

[Pagina 1 din 1]

Silicagel

Silicagel cu sau fara indicator de umiditate pentru absorbtia umiditatii in vrac sau pliculete (1 g...1 kg). Placi absorbante din material plastic in amestec cu silicagel pentru absorbtia umiditatii.

Site Moleculare

Site moleculare pentru eliminarea apei din aer, gaze, lichide (hidrocarburi, uleiuri, alcool, et.) si pentru indepartarea hidrogenului sulfurat si mercaptanilor din gazele naturale si LPG.

Reactivi, Sticlarie si Aparatura de laborator

Comercializam produse ale producatorilor: MERCK-Germania, SCHARLAU-Spania, SIGMA ALDRICH-SUA, HANNA-Germania, TCI-Japonia, ACROSS ORGANICS, si nu numai,Eprubete negradate si gradate;Baloane cotate;Baloane cu fund rotund;Baloane cu fund plat;Biurete diverse tipuri;Butirometre;Cilindri gradate Exicatoare cu sau fara robinet;Pahare Berzelius si Erlenmeyer;Palnii simple, de separare; Sticle brune/albe cu dop rodat pentru praf sau lichide;Sticle de ceas;Refrigeren; Cristalizoare; Cutii Petrii. Compania noastra va pune la dispoziţie o intreaga echipa de specialisti care sunt angrenati Óntr-un continuu proces de dezvoltare, ca urmare soluţiile oferite de noi vor avea intotdeauna un coeficient ridicat de performanta. Destinatii: industria chimica si petrochimica; industria materialelor de constructii si energetica; industria alimentara; nucleara; agricultura si horticultura; medicale si farmaceutice; cercetare si educatie; protectia mediului.Va stam la dispozitie cu privire la produsele mai sus mentionate pe www.skonx.ro!

Parafina

Parafina alba sub forma de placi pentru productia de lumanari.

Ceruri

Ceara albine, Montana, polietilenica, ceara de palmier, Carnauba, Candelilla, cerezina, ozokerita, parafina, etc. Ceruri pentru lumanari, pentru lemn, pielarie, lustruire, etc.

Alumina activata

Alumina activata pentru uscarea aerului, a gazelor naturale, agentilor frigorifici, etc.

Antigel

Pentru detalii si preturi sunati la 0722533511 Viorel Nitoiu

[Pagina 1 din 1]