.

Industria Cosmetica si Medicala » Altele

[Pagina 1 din 4]  2  3  4 

Scutece de unica folosinta adulti

•Pants Super pentru utilizare in timpul noptii sau pentru incontinenta puternica (cu capacitate de absorbtie ridicata) ; •Pants Plus pentru utilizare in timpul zilei ; •Flex Super+ Flex Plus+ Flex Maxi- cu capacitate de absorbtie ridicata si pentru utilizare atat in timpul noptii, cat si in timpul noptii ; •Comfort Plus + Comfort Super- pentru utilizare atat in timpul noptii, cat si in timpul noptii si cu o capacitate de absorbtie ridicata.

Alcooltester AL 2500 Elite

Caracteristici: - precizie +/- 20% la 1.oo miligrame - indica cu exactitate valoare pro miligram pe afisajul digital - Ecran LED 3 digit (o,oo%) - un singur Buton Auto Power de operare - iluminare din spate Afisaj – 0.00 – 4.00 g/l prin afisare luminoasa(=Promille) Prezentare – atentionare acustica si vizuala in 3 trepte Precizie - +/-0.02% la 0.10% BAC = concentratia alcoolului in sange - pana la +/- 20% la 1.00 Promille. Timp de incalzire – cca. 20 secunde Timp de masurare – cca. 2-4 secunde Senzor – senzor de alcool semiconductor Greutate – 85 g Dimensiuni – 104 x 40 x 20 mm Material – plastic Se utilizeaza cu mustiucuri AL 2500 Elite pentru o mai mare precizie. Alimentare – 2 baterii AA, mod de oprire automata pentru economie baterii Recalibrarea: se recomanda odata la fiecare 200 masuratori sau nu mai putin de 1 data pe an.

Ultrasound gel contact pentru cosmetica Vita Plus

- 250 ml Mediu de contact special creat pentru aplicatiile apparative cosmetice. Potrivit pentru IPL si laser. Cu vitamina D3, taurina, carnitina si aditivi cofeina. Proporţie electrolit scăzuta, fara incluziuni sau micro-bule.

Gel contact cubitainer Ultrasound

- diagnostic si terapie - 5 l.

Alcooltester AL5500 Ace Easy

-Ace Easy este alcooltesterul ideal pentru utilizatorul care asteapta rezultate de incredere -Greutatea redusa si designul subtire sunt ideale pentru orice deplasare -Proiectarea Al 5500 nu este de prisos: este simplu, direct, clar si foarte elegant -Ecranul luminos cu LED rosu este usor de citit in toate conditiile de iluminare -Rezultatul testarii nivelului de alcool din sange este determinat cudoua zecimale -In timpul asteptarii rezultatului, cifrele de pe display emit intermittent -Dupa testare aparatul se opreste automat -Se actioneaza cu un singur buton -Butonul de control se actioneaza de catre dreptaci cu degetul mare si cu degetul aratator de catre stangaci -Aparatul poate fi oprit manual in orice moment -La pornirea aparatului se pot vedea numarul de teste si ultima valoare masurata. Puteti folosi ACE EASY: • Cu mustiucuri din seria ACE (cea mai mare precizie) • Fara mustiucuri (precizie buna) ACE Easy vine intr-o cutie atractiva, cu baterii, 5 mustiucuri si manual de utilizare.

Dispenser pentru acoperitori pantofi

Combinatia perfecta intre forma si functionalitate dispenser automat care acopera pantoful dvs, pentru a preveni contaminarea si a mentine un mediu curat si profesional. Se plaseaza piciorul in mijlocul dispozitivului, se apasa ferm si rapid intr-o singura miscare continua, protectia pentru pantofi se fixeaza in mod automat, iar urmatoarea este pregatita protectiile sunt impermeabile si nu aluneca, impiedicand mizeria sa ajunga pe podea se utilizeaza in spitale si institutii medicale-modalitate rapida si facila de a mentine mediul steril; case-protejeaza interiorul de mizeria de afara; laboratoare sau camere cu calculatoare-se protejeaza echipamentele sensibile de mizeria din aer; imobiliare-pentru vizitatori; industria alimentara si de prelucrare-previne raspandirea de murdarie, pref si urme.

Rezerve protectie pantofi

100 bucati/ set de unica folosinta sunt elastice si se potrivesc la orice marime de pantofi rezistente, usoare. Se pot purta cu sau fara incaltaminte

Rola de hartie Lux800

- celuloza 100% - 38 cm fasia - 26,5 cm inaltimea rolei - 800 de fasii - 2 role / set - 2 straturi.

Cos pentru hartii Wastecare (The Vectair)

Functional, design elegant – igienic de la natura. Cu designul sau elegant care complementeaza orice spatiu, cosul pentru hartii Vectair Wastecare este ideal pentru colectarea prosoapelor de hartie si a altor reziduuri de acest gen. Dispozitivul are un sistem comod de depozitare a sacilor la baza cosului pentru a usura schimbarea sacilor, precum si o carcasa unica care il face un produs agreabil, fara a remarca prezenta sacilor de plastic. Designul cu gat restrictiv incurajeaza utilizatorii sa comprime reziduurile inainte de a le arunca in cos. Montajul pe perete face din THE VECTAIRE WASTECARE un produs sigur, discret si totodata stilat si adaptabil tuturor locatiilor. • Sistem de pastrare a sacilor pe rola astfel incat, la schimbare, vechiul sac este inlocuit imediat. • Partea superioara rezistenta la substante chimice (demontabila pentru curatare) • Fixare pe perete pentru curatare mai usoara a dispozitivului si a spatiului din jur • Compactor manual usor de folosit, mareste capacitatea de depozitare de pana la 3 ori • Mecanism de deschidere rapida (util si ca sprijin in timpul schimbarii sacilor).

Fațete dentare

Cabinetul de stomatologie Diana Bradea din Timisoara realizeaza fatete dentare la cel mai avantajoase preturi. Vizitati site-ul nostru pentru a afla detalii despre fatele dentare. http://www.dentisttimisoaraa.ro

[Pagina 1 din 4]  2  3  4