.

Casa si Gradina » Animale de casa

[Pagina 1 din 1]

Cusca pentru caine XXL

Executata pentru doi caini, cusca este disponibila in mai multe modele si dimensiuni in functie de solicitarea dumneavoastra. Cusca pentru caine este foarte spatioasa si permite animalele de companie sa se īntoarca īn interior cu uşurinţă. Executata din lemn masiv, cu podeaua ridicata şi acoperişul inclinat acoperit cu sindrila bituminoasa, construita special pentru a menţine interiorul uscat si cainele sa stea confortabil. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: palisandru. Dimensiuni: L cusca =170 cm, l cusca =110 cm, H cusca=95 cm.

Mobilier gradina Timisoara - Cusca pentru caine

Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: palisandru. Dimensiuni: L cusca =100 cm, l cusca =80 cm, H cusca=95 cm. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro http://www.4mygarden.bizoo.ro/ E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0356808444, 0724207347, 0721363845.

Cusca caine

Cu un design simplu si atragator, aceasta cusca va deveni un adapost ideal pentru cainele dumneavoastra. Este usor de curatat, nu are greutate mare si vopseaua folosita o face rezistenta la ploaie. Cautam colaboratori in toata tara. Contact: office@mobilleta.ro

[Pagina 1 din 1]