.

Electrocasnice » Aspiratoare

[Pagina 1 din 1]

Aspirator Centralizat - Set Tubulatura

Set de tubulatura pentru aspiratoare centralizate, set-ul este suficient pentru ca. 3 orificii de aspirare. Contine: - 7 x tub 51 mm, 2.5 m lungime - 10 x bratara 51 mm cu surub fixare - 9 x cot 90, 51 mm, M/M - 3 x T 90, 51 mm, M/M/M - 4 x mufa prelungire 51 mm, M/M - lipici Posibilitati de montaj: - in perete - in sape - in pereti sandwich - dupa / in mobilier

ASPIRATOR CENTRAL ALDES C CLEANER INCL SET CURATARE CONFORT

C Cleaner ofera solutia moderna pentru curatenie si aer curat in casa dvs. Un orificiu discret in perete este inceputul sfarsitului particolelor de mizerie si a bacteriilor. Acolo se ascunde un sistem de canale care nu necesita intretinere ce conecteaza incaperile casei cu unitatea centrala care poate fi instalata in beci sau garaj. Orificiile de cuplare pot fi instalate dupa plac in camere si holuri. Acolo se introduce furtunul de aspirare si procesul de aspirare incepe automat, fara butoane si conexiuni electrice suplimentare. C Cleaner solutioneaza problema prafului, bacteriilor si al alergiilor in casa. * Setul de accesorii inclus in pret * Forta de aspirare este de 3-4 ori mai mare decat la sisteme conventionale * Forta de aspirare ramane constanta * Curatarea filtrului si intretinerea unitatii centrale fiecare 6 luni o data * Poate aspira si lichide, chiar cantitati mai mari * Aerul aspirat este filtrat si purtat in exterior, bacterii si particole fine nu raman in casa precum la aspiratoare conventionale * Livrabil cu o multitudine de accesorii * Curatarea si desinfectia conductelor cu serviete speciale care sunt aspirate prin ele * Fara conexiuni electrice de la unitatea centrala la orificii de cuplare Asa se tine curatenie in casa! Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Aspirator Sebo Felix Premium, fabricat in Germania

Cateva caracteristici de baza ale modelului Felix fac din acest aspirator unul intr-adevar deosebit. Este cel mai versatil si inovativ model de la Sebo. Este foarte silentios, usor de manevrat. Este dotat cu batator electric de covoare, accesoriu indispensabil intr-o casa cu covoare. Poate fi dotat si cu POLISHER, dispozitiv de lustruit si aspirat in acelasi timp parchet, gresie, piatra. Lustruirea se face fara a folosi chimicale.Toate aspiratoarele SEBO sunt fabricate in Germania, avand un renume in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea. Furtunul si accesoriile sunt incorporate si le poti folosi imediat. O intreaga gama de accesorii SEBO se pot monta pe acest aparat, in afara de cele incluse. Unitatea centrala a aparatului este detasabila, Felix transformandu-se intr-un aparat foarte usor. Acest lucru te ajuta sa cureti interiorul masinii, treptele, tapiteria, etc. Cablul aspiratorului Sebo Felix are 9.5 m, permitandu-ti astfel o arie mare de curatare. Felix are un sistem de filtrare avansat, capteaza praf in proportie de 99.9%, SEBo Felix este distins cu standardul european de filtrare S CLASS si este aprobat de Fundatia Britanica pentru Alergii.

Aspirator Panasonic E6003AW79, 1600W, albastru

Aspiratoare Panasonic Aspirator Panasonic MC E6003AW79
Filtre: CleanStream (HEPA 10)
Greutate: 3.4 kg
Tip: Uscat
Culoare: Albastru cu argintiu
Capacitate Recipient: 3.2 L
Recipient Praf: Compartiment
Controlul variabil al puterii: Da
Putere: 1800 W

Aspirator Panasonic CG465SW79, 1800W, negru

Aspiratoare Panasonic Aspirator Panasonic MC CG465SW79
Filtre: Electrostatic
Controlul variabil al puterii: DA
Accesorii: [LONG_DESCRIPTION]
Culoare: Argintiu
Recipient Praf: Sac
Capacitate Recipient: 3 L
Tip: Uscat
Putere: 1800 W

[Pagina 1 din 1]