BAJKO SANDOR
.

BAJKO SANDOR

Cautari similare:
   BAJKO SANDOR   
[Pagina 1 din 1]

Detergent lichid Bionur si O_Quick

Detergentii lichizi Bionur sui O_Quick sunt fabricate pe o reteta elvetiana cu cerintele in vigoare. Conform mormulei speciale sunt foarte eficiente la indepartarea petelor persistente. Gama de detergentii lichizi Bionur si O_Quick va ofera solutii pentru ori ce tip de textile si culori. Perfect Color - pentru haine colorate Universa - pentru haine colore si albe Beautiful Black - pentru haine negre si inchise Sparkling White - pentru haine albe Lana si Matase- pentru produse din lana, matase si 100 % bumbac Se comercializeza la urmatoarele volume : 1.5 litri si 3 litri Preturi : Detergenti lichizi 1.5 litru: 7.43 Ron cu TVA Detergenti lichizi 3litru: 12.68 Ron cu TVA

Sticle de vin forma masini si avioane

Sticle de vin cu diverse forme de masini avioane locomotive. Un ambient ideal . Volum intre 500 ml 750 ml.

Accesorii hoteliere

Sticlute pentru ulei si otet. Foarte practic si cu un design deosebit.

sticle de vin horoscop

Sticlele de vin cu figuri cu horoscop sunt fabricate cu lomul intre 200 ml si 500 ml. Poate sa fie un cadou ideal, unicat pentru cei dragi.

Sticle hobby profesi

Sticlele de hobby si profesii pot fii un cadou ideal unicat pentru cei dragi, sef, coleg de lucru.

Sticlete marturii

Sticlute cu volum intre 100 ml - 200 ml. Marturii Originale si unice.

Turnuri de vin

Turnuri de vin cu dou robinete care pot fii folosite pe umplute partea interior cu tuica sau palinca , iar partea exterior cu vin. Sunt produse ideale ca decoratiuni de nunti, acasa la o serbare de familie, sau la evenimente de firme

Candele cu ulei

Candelele cu ulei cu torta pe o viata. Pentru clipe de neuitat. Decoratiuni de nunti.Diverse culori de uleiuri : Rosu, Albastru, Galben, Verde.

sticle de vin personalizate

Sticlel de vin personalizate un cadou ideal pentru parteneri Dumneavoastra de afaceri.

sticla de vin decor

Sticla de vin decorate cu struguri sau alte figurine din interior sau exterior. Se pot personaliza din exterior, pot fii cadouri ideale pentru cei dragi.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: