.

Industria alimentelor » cafea

[Pagina 1 din 4]  2  3  4 

Capsule cafea espresso

Capsule cafea espresso. Cafea naturala. Capsulele sunt ambalate individual in atmosfera controlata.

MicroCaps - aparat cafea espresso cu capsule

Aparat semiautomat pentru cafea espresso cu capsule monodoza Produs recomandat pentru acasa, birouri sau locatii cu consum zilnic limitat de cafea si bauturi calde. date tehnice: - construita integral din material plastic HIPS - boiler cu transfer de caldura din aluminiu - temperatura controlata de 90oC - greutate si dimensiuni: kg. 1.50 - 200x250x200mm - caracteristici electrice: ~220 Volt - 50 Hertz - 600 Watt

Gaggia cafea boabe 1 kg

Cea mai bună selecţie, calitate excepţională a soiului Arabica din America de sud şi de mijloc. Agreabilă, atent în balanţă cu propietăţile sale şi plină de aromă, garanteză definiţia espresso-ului perfect! Produsa de Caffe Chicco D'Oro. Aceasta cafea se poate comanda doar la BAX (10 Kg)

Gaggia Md 58 compact

Rasnita profesionala Gaggia vine cu un sistem compact de macinare, perfect pentru micile magazine si baruri. Un produs profesional si rezistent ce face fata la toate cerintele dumneavoastra.

1698 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Gaggia MM steel

Rasnirea cafelei este o faza esentiala in prepararea cafelei. Trebuie facuta chiar inainte de prepararea cafelei. Rasnita MM Steel este una din cele mai bune rasnite pentru nevoile dumneavoastra. O rasnita de calitate, din otel inoxidabil, cu programare- timer, pentru o rasnire perfecta. In plus aveti posibilitatea de a regla nivelul – gradul de rasnire. Macinarea boabelor este un pas esential in prepararea cafelei. Gaggia MM Steel este confectionata din otel inoxidabil iar timer-ul sau este exact si garanteaza macinarea optima a boabelor de cafea.

350 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Gaggia New Baby

Gaggia New Baby aduce eleganta si clasa in fiecare bucatarie. Cu un design rafinat si cu finisaje satinate, Gaggia New Baby este o piesa de rezistenta de care veti fi cu siguranta mandri!

1100 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Gaggia cafea boabe 250 gr

Gaggia cafea boabe 100% Arabica. Un amestec echilibrat şi bogat. Cea mai buna selectie de calităţile cele mai rafinate boabe de cafea Arabica din America de mijloc şi de sud. Produsa de Caffe Chicco D'Oro. Aceasta cafea se poate comanda doar la BAX (12 cutii) Pret 45 lei

45 RON/250 gr Flego Com SRL Dambovita

Pahare Lavazza din sticla

Pahar mare din sticla, Lavazza. Paharele sunt ideale pentru locatii horeca.

7.29 RON/buc Flego Com SRL Dambovita
[Pagina 1 din 4]  2  3  4