.

Masini si Utilaje Industriale » Componente masini industriale

[Pagina 1 din 1]

Port palan tragere marca PROlift

Adaptabile la latimea oricarei grinzi tip I sau H.Rotile sun facute sa se potriveasca pe orice forma de grinda. Rulmenti sigilati de inalta calitate. Lungimea standard de operare este de 3m, alte lungimi sunt disponibile la cerere. Pentru mai multe detalii tehnice nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0744332601 sau sa ne vizitati la sediul nostru de pe B-dul. I.C.Bratianu 131, Constanta.

Executie uzinari mecanice

Firma noastra executa la cerere servicii de prelucrari mecanice si constructii metalice, pe baza de proiecte proprii sau documentatie asigurata de beneficiar.

Siclotextolit bare

STICLOTEXTOLIT sub forma de bare Compozitie: Bare pe baza de tesatura din fibra de sticla impregnata cu rasina epoxidica. Aplicatii: Barele din sticlotextolit FR4 sunt utilizate in aplicatii unde se cer foarte bune proprietati mecanice si dielectrice. Aceste materiale se remarca printr-o anduranta termica ridicata, excelente proprietati dielectrice chiar si la umiditate mare si prezinta rezistenta foarte bună la apa si agenti chimici. Prezentare: Bara sticlotextolit se fabrica cu diametre intre 8 mm si 500 mm la o lungime de aproximativ 1000 mm.

Textolit placi

Textolit sub forma de placi; Compozitie: Laminate pe baza de tesatura de bumbac si rasina fenolica. Aplicatie: Placile de TEXTOLIT sunt utilizate in special in aplicatii mecanice la care se cer proprietati electroizolante, cum sunt mecanismele de comutatie. TEXTOLITUL este, de asemenea, utilizat in aplicatii de tipul angrenajelor si rotilor de frictiune sau suprafetelor de frictiune. Datorita tesaturii fine pe care o are in compozitie, acest material este recomandat si la confectionarea de repere mici. Utilizare TEXTOLITUL este utilizat în special în aplicaţii mecanice la care se cer proprietăţi electroizolante, cum sunt mecanismele de comutaţie. Date Tehnice: Proprietati: Densitatea, cca. g/cm3 1,4 Rezistenţa la încovoiere MPa 115 Modulul de elasticitate la încovoiere, cca. MPa 7.000 Rezistenţa la impact (Charpy), paralel cu direcţia de laminare kJ/m2 7,8 Rezistenţa la întindere MPa 60 Rigiditatea dielectrică, la 90 �C, în ulei, perpendicular pe direcţia de laminare, grosime 3 mm kV/mm 3,0 Tensiunea de străpungere, la 90 �C, în ulei, paralel cu direcţia de laminare kV 20 Constanta dielectrică, la 50 Hz şi 1 MHz, cca. – 5 Rezistenţa de izolaţie, după imersia în apa Ω 5 × 10 7 Indicele comparativ de rezistenţă la curenţii de conturnare – CTI 100 Clasa termică de izolaţie I.T. 120 Absorbţia de apă, grosime 3 mm mg 100 Prezentare: Textolitul se fabrica sub forma de placi cu dimensiunile 2000 x 1000 mm si orice grosime intre 0,13 mm si 500 mm. Sau orice alte formate la cerere.

Textolit bare

Bara TEXTOLIT TEXTOLIT sub forma de bare; Compozitie: Laminate rulate pe baza de tesatura de bumbac si rasina fenolica. Aplicatie: Barele din TEXTOLIT sunt utilizate in special la fabricarea pieselor in aplicatii mecanice la care se cer proprietati electroizolante, cum sunt mecanismele de comutatie. TEXTOLITUL este, de asemenea, utilizat in aplicatii de tipul angrenajelor si rotilor de frictiune sau suprafetelor de frictiune. Datorita tesaturii fine pe care o are in compozitie, acest material este recomandat si la confectionarea de repere mici. Aceste materiale se remarca printr-o buna prelucrabilitate, rezistenta ridicata la uzura, cat si printr-o buna rezistenta la apa, uleiuri si lubrifianti. Prezentare: Barele de textolit se fabrica cu diametre intre 8 mm si 500 mm la lungimea de aproximativ 1000 mm.

[Pagina 1 din 1]