.

Industria Chimica » Detergenti

[Pagina 1 din 1]

Detergent lichid Bionur si O_Quick

Detergentii lichizi Bionur sui O_Quick sunt fabricate pe o reteta elvetiana cu cerintele in vigoare. Conform mormulei speciale sunt foarte eficiente la indepartarea petelor persistente. Gama de detergentii lichizi Bionur si O_Quick va ofera solutii pentru ori ce tip de textile si culori. Perfect Color - pentru haine colorate Universa - pentru haine colore si albe Beautiful Black - pentru haine negre si inchise Sparkling White - pentru haine albe Lana si Matase- pentru produse din lana, matase si 100 % bumbac Se comercializeza la urmatoarele volume : 1.5 litri si 3 litri Preturi : Detergenti lichizi 1.5 litru: 7.43 Ron cu TVA Detergenti lichizi 3litru: 12.68 Ron cu TVA

sapun lichid

Sapun lichid Wonnen cu continut de glicerina, protejeaza pielea delicata avand totodata bune proprietati degresante. Poate fi folosit atat pentru igiena corporala cat si pentru uz general. Imbuteliat la 5 kg. Pret: 1.5 Ron/ kg+TVA. Produs de Sibiu.

1.50 RON/kg prodivex Sibiu

spuma activa auto

Spuma activa GARANT/GARANT TOP mod de utilizare GRANT TOP se utilizeaza in zonele cu apa calcaroasa. -pentru spalare manuala cu pulverizator produsul se diluiaza in proportie de 1:50 l apa -pentru instalatii de automate de spalat autovehicule cu sistem de dozare prin aspiratie se utilizeaza produsul diluat in prealabil 1:20 l apa -pentru instalatii automate de spalat autovehicule dotate cu pompa dozator se utilizeaza produsul nediluat si se regleaza dozajul la 40 ml pe autovehicul contine -agenti tensioactivi neionici si anionici, emulsie siliconica, hidroxid de sodiu < 5% **** A se evita contactul cu pielea. Este un produs iritant pentru piele.

4.95 RON/kg prodivex Sibiu

pasta abraziva pentru curatat mainile

pasta abraziva pentru curatat mainile pe baza de microparticule de lemn

5 RON prodivex Sibiu

dero lichid

Detergentul lichid BRIL isi etaleaza puterea de curatare inca de la o temperatura a apei de 20C Grad de murdarie al rufelor Murdarie usoara Murdarie normala Murdarie puternica Murdarie foarte puternica (pete ulei, vaselina, etc) Greutate rufe Duritatea apei Ada moale 50 ml 70ml 120ml 150ml 5kg Apa dura 70ml 90ml 150ml 175ml 5kg Spalare manuala 50ml 100ml 10L apa Atentie. Nu este recomandat pentru lana si matase.

6.50 RON/kg prodivex Sibiu
[Pagina 1 din 1]