Dexion Hi-Lo Storage solutions srl
.

Dexion Hi-Lo Storage solutions srl

Cautari similare:
   sc Poptean Construct srl Timisoara      vremad srl      sc perfectview srl      Domino Service SRL      alnesit binian srl      sanmob srl      muv srl      geo com srl      seba industrial srl      CTU IMPEX SRL   
Dexion Hi-Lo Storage solutions srl: Rezultate in produse -(10) Rezultate in firme -(1)
[Pagina 1 din 1]

Sisteme Mezanin

Stelajul format din sisteme multietajate este creat prin folosirea sistemului de rafturi ajustabil Dexion. Pot fi incorporate in stelaj niveluri de depozitare suplimentare cu coridoare de acces, pentru a permite accesul muncitorilor in vederea colectarii paletilor. Datorita acestui fapt, se foloseste la maxim spatiul ramas liber. Sistemul se recomanda pentru depozitarea unei game largi de bunuri care se pot colecta manual. Utilizare economica a spatiului. Se preteaza pentru anumite cerinte de depozitare. Ideal pentru depozitarea documentelor (arhiva). Aplicatii de colectare manuala a produselor. Se preteaza pentru sisteme sofisticate de colectare automata.

Cantilever - rafturi in consola

Sistemul de rafturi Cantilever sau rafturi cu console este utilizat pentru depozitarea materialelor foarte lungi cum ar fi tevi, profile sau placi de lemn, plastic sau PAL. Se preteaza de asemenea pentru stocarea tablelor sau a bunurilor de valoare de mari dimensiuni, cum ar fi lazi sau casete. Sistemul consta din coloane verticale pe care se fixeaza brate orizontale prevazute la capat cu opritoare. Produsele sunt depozitate in pozitie orizontala pe brate, manual sau folosind stivuitoare sau macarale. Stativele se dimensioneaza conform cerintelor fiecarui beneficiar, iar depozitarea se poate face pe o singura latura sau pe ambele laturi ale raftului. Sistemul Cantilever este folosit predominant pentru depozitarea stocurilor de bare grele. Se potriveste foarte bine si pentru placi de material si bunuri voluminoase. Acest sistem de depozitare este intr-atat de versatil incat diferite combinatii de componente pot fi folosite in numeroase situatii. Bratele cantilever-ului sunt fixate de stalpi si pot fi mutate cu usurinta. Capacitatea curenta depinde de numarul si lungimea bratelor utilizate.

Compactus - rafturi mobile pentru arhive

Cu rafturile mobile pentru arhive din gama Compactus® puteti profita la maximum de spatiul disponibil. Folosind acest sistem, un culoar este creeat doar atunci cand este necesar, dublandu-se capacitatea de depozitare. Compactus® Archive garanteaza cea mai buna posibila utilizare a spatiului disponibil, economisind astfel atat spatiul, cat si costurile. Toate produsele Compactus combina calitatea Bruynzeel cu atentia pentru detaliu si durabilitate. Acest sistem poate fi configurat in functie de dimensiunile spatiului respectiv . Compactus® Office este un sistem mobil de rafturi, care asigura utilizarea eficienta a spatiului disponibil si da un aspect ordonat biroului, oferind posibilitatea de dublare a capacitatii de arhivare sau creand spatiu suplimentar de lucru. Compactus Office si Archive sunt disponibile atat cu actionare manuala cat si cu un sistem actionat electric convenabil, modern si sigur.

Sistem de depozitare cu satelit

Sistemul Satelit automatizeaza sistemul de depozitare in canale, permitand folosirea la maximum a volumului halei. Dexion Autosat permite ca toate operatiunile de manevrare a materialelor sa aiba loc in interiorul canalelor, misiunile fiind trimise cu ajutorul telecomenzii. Automatizeaza sistemul de depozitare in canale, permitand folosirea la maximum a volumului halei. In vreme ce a intra cu motostivuitorul intre rafturi presupune multa pricepere, atentie, timp si poate cauza daune stelajelor si produselor, DEXION AUTOSAT permite ca toate operatiunile de manevrare a materialelor sa aiba loc in interiorul canalelor, toate misiunile fiind trimise cu ajutorul telecomenzii. Viteza foarte ridicata in manipulare. Se pot realiza rate bune de ocupare. Distanta dintre paleti poate fi ajustata cu maxima precizie. Poate lucra atat in mod FIFO cat si LIFO. Poate fi folosit in mediu rece si de congelator. Nu necesita echipament specializat Are o functie de oprire automata pentru a economisi durata de viata a bateriei. Usor de utilizat si de intretinut Nu are limitari privind adancimea stelajului.

Sisteme de depozitare automate

Solutiile automate de depozitare, cunoscute sub numele de ”masini” sunt reprezentate de sistemele de depozitare si preluare manuala Tornado, Paternoster si Carusel Orizontal. “Masinile” reprezinta o gama de produse dezvoltate de catre compania-sora din Finlanda a Dexion, de asemeni membru al Constructor Group, care a petrecut peste 20 de ani proiectand si producand sisteme de depozitare automate. Aceasta tehnologie de varf a devenit solutia preferata a sute de clienti din intreaga lume. Sistemele automate imbunatatesc eficienta depozitarii si preluarii produselor, economisind pana la 70% din spatiul de depozitare la nivelul podelei si reducand timpul de preluare cu mai mult de 60%. Toate masinile se pot integra usor cu sistemul de WMS - Warehouse Management Software-ul clientului. Gama include 3 familii principale de produse, masina de depozitare si preluare manuala Tornado, Paternoster – solutia automata rotativa de depozitare si HOCA, linia de carusel orizontala. Imbunatatesc eficienta depozitarii si preluarii manuaIe a produselor Usor de integrat cu orice sistem WMS - Warehouse Management Software Economiseste pana la 70% din suprafata Reduce timpii de preluare manuala cu mai mult de 60% Peste 20 de ani de experienta in proiectarea si productia sistemelor automate de depozitare Tehnologie de varf Clienti satisfacuti din intreaga lume.

Accesorii pentru depozitare

In cei 50 de ani de activitate in productia de sisteme de depozitare, Dexion au intalnit numeroase situatii special de depozitare, care au necesitat realizarea de accesorii special. De-a lungul anilor, compania a proiectat si realizat solutii pentru depozitarea in siguranta a cauciucurilor, butoaielor, rolelor de otel, a placilor de pal, a paletilor slabi, precum si a boxpaletilor. De asemeni s-au realizat accesorii de siguranta – protectii de rand, colt si coloana. Acum toata gama de accesorii realizate de catre Dexion este disponibila si “la bucata” pentru o accesibilitate maxima. Datorita capacitatilor de proiectare si productie ale companiei, se pot realize si accesorii “la comanda”, realizate conform cu necesitatile fiecarui client.

Premierack - rafturi pentru paleti

Premierack a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde europene si reprezinta solutia ideala pentru problemele dumneavoastra de depozitare. Cadre • Latimea de 90mm pe verticala asigura stabilitatea maxima a sistemului • Disponibile într-o gama de grosimi de la 1.5mm la 2.4mm pentru a corespunde unor cerinte de greutate diferite • Traversele sunt ajustabile datorita pasului de 50 mm • Sisteme de fixare orizontala si diagonala cu suruburi • Reversibilitatea stâlpilor permite refolosirea stâlpilor avariati • Mansonul de îmbinare dintr-o singura piesa poate fi rulat si folosit ca element intern de rigidizare pentru întarirea profilelor • Se pot crea profile compuse pentru a asigura eficienta optima si costuri scazute • Finisaj standard RAL 5010 albastru Traverse • Lungimile standard pentru traverse de la 975mm la 3900mm permit depozitarea unei game variate de paleti de diferite marimi si de unitati de greutate pentru depozitare • Disponibile într-o gama larga de profile deschise, închise sau în trepte care corespund oricarei solutii de depozitare • Bolturile de siguranta împiedica dislocarile accidentale • Finisaj standard RA L 2004 portocaliu • Se pot folosi si alte culori la cerere • Rafturile pentru paleti sunt disponibile si în varianta galvanizata • O gama larga de accesorii va sta la dispozitie

Shelfplan - rafturi grele

Sistemul shelfplan asigura trecerea de la rafturile de capacitate mica la rafturile industriale portpalet si de la gama de solutii pentru depozitarea unitatilor individuale de greutate, la sisteme sofisticate de depozitare cu mai multe nivele. sistemul se potriveste unei game largi de produse si este ideal pentru mediul de lucru industrial. folosit in comert, depozite si transporturi, sistemul shelfplan este excelent pentru depozitarea pe sina a articolelor de imbracaminte si permite un acces usor si o buna manevrabilitate a produselor. Cadre -cadrele de mare capacitate pot suporta o greutate uniform distribuita de pana la 7000kg - inaltimi standard de la 1800mm pana la 3000mm - stalpii au o pas de 50 mm a traversei pentru un grad ridicat de ajustabilitate - culoare standard - ral 5010 albastru - pentru depozitarea in arhive se foloseste ca standard o combinatie eleganta si discreta de nuante de gri: ral 7016 pentru coloane si ral 9002 pentru grinzi traverse - gama de lungimi de traverse de la 1500mm pana la 2700mm - bolturile de siguranta impiedica dislocarile accidentale - potrivite pentru diverse tipuri de rafturi - capacitate de pana la 1020kg per raft (udl)

Sysco - rafturi pentru arhive

Sysco reprezinta un sistem de rafturi de inalta calitate, realizate in fabrica bruynzeel din olanda, leaderi europeni in domeniul realizarii solutiilor pentru arhivare. sysco ofera urmatoarele avantaje: - sistem modular multifunctional, potrivit pentru aplicatii diverse. - design-ul este elegant, dar si rezistent, ceea ce il face la fel de potrivit pentru birouri, arhive, biblioteci, magazine etc. - disponibil intr-o gama larga de dimensiuni si contine un numar considerabil de accesorii functionale, care il fac sa fie unul dintre cele mai versatile sisteme. - un sistem de poate fi configurat pentru se conforma cerintelor pentru depozitarea documentelor si a datelor, precum si pentru depozitarea bunurilor. - asamblarea si instalarea sistemului sunt rapide si simple. - sistemul este proiectat sa fie conform cu cerintele principalelor sisteme de calitate, calificare si de siguranta. Rafturile Sysco sunt potrivite pentru: - instalatii statice (sau fixe), montate pe podea solida - instalatii mobile pentru care rafturile sunt montate pe o baza mobila.

HI280 - rafturi metalice usoare

De peste 50 de ani, producatori de top pentru solutii de depozitare industriale, Dexion ofera acum si utilzatorului final, sistemul HI280, unul dintre cele mai populare sisteme de depozitare produse de companie . Sistemul de rafturi galvanizate ajustabile HI280 este folosit de numeroase companii din Romania si din intreaga Europa pentru depozitarea componentelor industriale, precum si pentru arhivare este disponibil in sistem de kituri standard, gata pentru a fi comercializate in orice departament de bricolaj. Avantajele sistemului HI280: Produs profesionist potrivit pentru greutati reduse si medii Realizat conform standardelor ISO 9001 si reglementarilor FEM Calitate germana recunoscuta - marca Dexion Preturi bune, direct de la producator Design ajustabil, fara suruburi - usor de instalat si manipulat Rezistent la socuri, zgarieturi si la actiunea apei Disponibil sub forma de kit ambalat in folie de plastic Simplu de montat - nu necesita echipamente suplimentare Sistemul poate fi extins sub forma unei solutii de depozitare care sa lucreze intr-un sistem de tip mezanin sau de rafturi la inaltime.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: