.
Differentview

Differentview


Adresa: Calea Calarasilor, nr 165, bl 38, sc 2, parter, ap 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213222830, 0721541824
Reprezentant: Luca Alexandru
Web:http://www.differentview.ro

Descriere: DifferentView ofera servicii profesionale de web design, web development, realizare pagini web, site-uri web de prezentare firma, optimizare web pentru motoarele de cautare, SEO, marketing si promovare on-line, newsletters, logo design, conceptie si realizare sigle firma, propuneri slogan, identitate corporativa, identitate firma, grafica publicitara, productie publicitara completa, package design la preturile cele mai competitive in raport calitate - pret, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Stim foarte bine ca afacerea ta este importanta pentru tine. Mai stim, printre altele, ca un produs bun se vinde singur...dar sa fim seriosi.

Impactul vizual are o influenta incredibila asupra clientului. Logotipul afacerii tale si sloganul trebuie alese si concepute cu grija, pentru a transmite mesajul corect si in timp real intr-o lume in care nimeni nu se opreste nici macar o secunda.

De toate astea ne ocupam noi. Imagine corporativa, webdesign, outdoor & indoor design sunt doar cateva din seviciile pe care le oferim. Lasa-ne sa-ti demonstram de ce suntem in stare.


Trimite un mesaj catre Differentview
Titlu
Numele dumneavoastra
Telefon
Email
Mesaj

Produse de la Differentview

logo design
59 EURO
optimizare seo
99 EURO
web desing
199 EURO