.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii » Judet Bucuresti

[Pagina 1 din 10]  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Generator curent Kipor KDE 6700 TA

Nivel de zgomot redus: Datorită carcasei dublu insonorizată și a sistemului de combustie de mare eficiență care asigură arderea completă. Design deosebit și tehnologie modernă: Panoul de control digital �nglobează toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afișează �n timp real parametrii de funționare: tesiunea, curentul și frecvența. Curent de calitate AVR-ul imbunatățit limitează fluctuațiile curentului de ieșire și oferă protecțe la suprasarcină, oprind automat generatorul evit�nd astfel avarierea sistemului.

Generator curent Kipor KDE 12000 TA

Display-ul digital model KP310 afișează at�t paramentrii de funcționare ai generatorului frecvență, tensiune, curent, putere debitată c�t și parametrii rețelei principale de alimentare cu energie electrică (atunci c�nd este folosit �n sistem de Backup). Port serial RS232 pentru comunicare și monitorizare la distanță (internet). Dotat cu port ATS I/O (input/output) ce oferă posibilitatea conectării AAR-ului (automat de anclansare a rezervei). Eșapamentul este poziționat �n partea superioară a echipamentului � avantajează poziționarea generatorului �n apropierea zidurilor/clădirilor

Chingi ancorare autoturisme pe platforma

Total Race Romania comercializeaza chingi auto, chingi de ancorare autoturisme pe platforma cu prindere in 3 puncte , latime de banda 35 mm , Lc 1500 daN / Lc 3000 daN , lungime totala chinga L = 2,4 m , protectie cauciucata lungime 75 cm cu carlige rotative la capete si carlig mobil tip gheara simplu, productie Olanda, culoare portocalie. Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm sunt fabricate din poliester 100 %, sunt in conformitate cu EN 12195-2. Chingile de asigurare autoturisme pe vehicule de transport cu prindere trei puncte sistem 35 mm asigura o montare rapida, usoara si sigura a autovehiculelor pe platforma auto. Pentru detalii : http://echingi.ro/produse/chingi-auto/chingi-ancorare-platforma-auto

Dreptar pentru zidarie din aluminiu 1.5M

Dreptar pentru zidarie din aluminiu Profil rectangular usor si rezistent din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. Dreptarul din aluminiu se foloseste la lucrari de finisare si verificare a sapelor umede atat la exterior cat si la interior precum si la lucrarile de zidarie (verificarea si indreptarea peretilor). lungime 1500 mm latime 20 mm inaltime 80 mm. greutate 0,75 kg.

Dreptar aluminiu pentru zidarie 1M

Dreptar din aluminiu pentru zidarie 1 metru profil usor din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. lungime 1000 mm latime 20 mm inaltime 80 mm

APARAT CU PARGHIE PENTRU TAIERE FIER-BETON - MODEL CR

CARACTERISTICI TEHNICE: -Cadru compact format din placi sudate de otel Martin Siemens. -Piesele supuse celor mai mari eforturi sunt de otel de calitate superioara. -Lame cu 8 taisuri de otel special aliat, ce permit taierea otelului cu o rezistenta de pana la 1000 N/mm2. -Toate aparatele de taiat se furnizeaza cu parghie. -Modelele CR-28 si CR-32 sunt proiectate pentru a functiona cu 2 pozitii de parghie, cu scopul de a diminua efortul de taiere.

APARATE CU PARGHIE PENTRU FASONARE FIER-BETON

CARACTERISTICI TEHNICE MODEL DR-25 / DR-32 : -Aparate de fasonat cu excentric. -Se furnizeaza cu 2 excentrice si 2 bucse de diametre diverse, interschimbabile, ce permit realizarea unor dimensiuni variate de indoiri sau carlige. -Prin amplasamentul lor special, carligele sunt realizate egal si perfect, fapt ce economiseste mult fier. MODEL DR-12-E : -Aparat cu rigla speciala pentru realizarea oricarui tip de etrieri. -Poate indoi mai multe bare deodata, pana la echivalenta sa de maxim randament.

MASINA COMBINATA DE FASONAT TAIAT - MODEL COMBI

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare: automat si continuu pentru spirale. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380mm, cu 9 orificii de indoire. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Panou electric in cutie metalica monobloc etans, la voltaj mic(48V) si cu oprire de urgenta. -Reductor baie de ulei, fara nici un punct de ungere manuala. -Vinclu basculant, cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380 mm , cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul ''0'';. -Platforma inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. ''taiere cu taiere'', actionand pedala, lama putand fi oprita in orice moment al taierii. -Dotata cu lame cu 8 taisuri, are corp de taiere din otel turnat si dispozitiv protector taiere.

MASINA AUTOMATA DE FASONAT- MODEL D-36L/D-42L/D-52L

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie : masa poate sa se intoarca in doua sensuri de operare. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare : automat si continuu pentru spirale. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Bord electric : intr-o cutie metalica monobloc etans, la mica tensiune - 48 V - si cu oprire de urgenta , conform normelor CEE. -Reductor baie de ulei: nu exista nici un punct de ungere manuala; dotat cu frana de motor. -Echer basculant : cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 375mm (D-36L si D-42L)/445mm (D-52L), cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul "0" (D-36 L , D-42 L si D-52L). -Tava inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. -Protectie de indoit : sistem de securitate pentru a impiedica accesul la zona de indoit in timp ce masa se invarte.

MASINA ELECTRICA DE PRELUCRAT FIER BETON MODEL DAE

MASINA DE FASONAT ETRIERI MODEL : DAE 16-L -SPECIAL PENTRU FABRICAREA ORICARUI TIP DE ETRIERI . -Productie mare de la : - 700 to 1.000 etrieri / ora ( DAE -16L) ; -Alimentare material prin stanga si rotirea etrierului catre operator . -Indoire cu bulon . -Posibilitate de indoire la diferite raze . -Comanda prin pedala . -Dotat cu : - platforma ridicata ( DAE-16L) ; - echipament de control electric la mica tensiune (48 V) ; - buton de oprire de urgenta ; - selector de unghiuri , de la 0 la 180 grade fara etape ; - doua ghiduri de tije si doua limite de masura ; - reductor lubrifiat permanent .

[Pagina 1 din 10]  2  3  4  5  6  7  8  9  10