.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii » Judet Timis

[Pagina 1 din 1]

Mira hidrometrica

Mirele hidrometrice pot fi fixate pe orice baraj, picior de pod, stalp de sustinere, etc. Marcajele sunt realizate cu rosu sau cu negru, culori contrastante pe fundalul alb. Gradatiile pot incepe ascendent (00÷+100) sau descendent (00÷-100) Materialul din care sunt realizate, o spuma rigida, le face rezistente la o temperatura de -20C÷+60C, la actiunea apei, ghetii, intemperiilor si chiar a acizilor sau bazelor aflate intr-o concentratie slaba in apa. ! La solicitarea clientului, se pot furniza si mire pentru fixarea pe taluz inclinat (mire customizate) !

29 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Nivelmetru digital cu furtun NIVCOMP

Nivelmetrul digital NIVCOMP, permite unei singure persoane, sa efectueze toate masuratorile necesare stabilirii nivelului sau diferentelor de nivel necesare in lucrarile de amenajari interioare. Principiul de masurare, gravimetric, foloseste diferentele de presiune intre rezervorul de masurare si aparatul propriu-zis de masura. Faptul ca permite stabilirea unei baze de masurare, a unui « 0 » oriunde, il face deosebit de fiabil. De asemenea furtunul flexibil permite pozitionarea aparatului de masura oriunde, inclusiv “dupa colt”. Lungimea de 24m a furtunului permite acoperirea unei raze de lucru suficient de mari pentru orice lucrare.

599 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Super Deluxe

Roata de masura metalica, Super Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata metalica, mare, confera aparatului o rezistenta deosebita la socurile si deformarile datorate denivelarilor terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator asezat la numarator. Ca accesorii suplimentare, se poate comanda ghidajul pentru calea ferata (702 210)

149 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Professional Deluxe

Roata de masura, Professional Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 10 km, cu o precizie de 1 dm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul maini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi pliata pentru un transport usor si poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui buton aflat la maner si altul langa pedometru. Pentru o citire mai usoara este prevazuta cu o frana actionata de la miner.

139 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Classic Deluxe

Roata de masura usoara Classic Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul miini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator.

119 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Telemetru laser Nedo mEssfix30

Telemetrele cu laser produse de Nedo se pot caracteriza prin dimensiuni mici si precizie mare. Echipate cu toate functiile necesare uzual : adunare, scadere, calcul de suprafete, volume si inaltimi in mod indirect ele devin utile in orice domeniu care presupune masuratori rapide. Domeniu de masura: pina la 30m

99 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Container de stocare ISO

Doriti sa depozitati lucrurile de care nu mai aveti nevoie si nu aveti unde?Noi va punem la dispozitie containere de stocare care se folosesc ca un depozit intermediar pentru depozitarea materialelor, unde exista pericolul de scurgere prin ambalaj. Pentru acest container fi rma detine „CERTIFICAT DE TIP“ TUV Mihaela Bucur Area Sales Manager Mobil: +40 724-063-544 Mobil: +40 730-712-234

Container de stocare

Doriti sa depozitati lucrurile de care nu mai aveti nevoie si nu aveti unde?Noi va punem la dispozitie containere de stocare care se folosesc ca un depozit intermediar pentru depozitarea materialelor, unde exista pericolul de scurgere prin ambalaj. Pentru acest container fi rma detine „CERTIFICAT DE TIP“ TUV. Sunt fabricate in lungimile 2,25/3/4/5/6 m, varianta de vana de colectare cu lungimile 2,25 si 3 m. Mihaela Bucur Area Sales Manager Mobil: +40 724-063-544 Mobil: +40 730-712-234

[Pagina 1 din 1]