.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Mira hidrometrica

Mirele hidrometrice pot fi fixate pe orice baraj, picior de pod, stalp de sustinere, etc. Marcajele sunt realizate cu rosu sau cu negru, culori contrastante pe fundalul alb. Gradatiile pot incepe ascendent (00÷+100) sau descendent (00÷-100) Materialul din care sunt realizate, o spuma rigida, le face rezistente la o temperatura de -20C÷+60C, la actiunea apei, ghetii, intemperiilor si chiar a acizilor sau bazelor aflate intr-o concentratie slaba in apa. ! La solicitarea clientului, se pot furniza si mire pentru fixarea pe taluz inclinat (mire customizate) !

29 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Nivelmetru digital cu furtun NIVCOMP

Nivelmetrul digital NIVCOMP, permite unei singure persoane, sa efectueze toate masuratorile necesare stabilirii nivelului sau diferentelor de nivel necesare in lucrarile de amenajari interioare. Principiul de masurare, gravimetric, foloseste diferentele de presiune intre rezervorul de masurare si aparatul propriu-zis de masura. Faptul ca permite stabilirea unei baze de masurare, a unui « 0 » oriunde, il face deosebit de fiabil. De asemenea furtunul flexibil permite pozitionarea aparatului de masura oriunde, inclusiv “dupa colt”. Lungimea de 24m a furtunului permite acoperirea unei raze de lucru suficient de mari pentru orice lucrare.

599 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Super Deluxe

Roata de masura metalica, Super Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata metalica, mare, confera aparatului o rezistenta deosebita la socurile si deformarile datorate denivelarilor terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator asezat la numarator. Ca accesorii suplimentare, se poate comanda ghidajul pentru calea ferata (702 210)

149 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Professional Deluxe

Roata de masura, Professional Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 10 km, cu o precizie de 1 dm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul maini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi pliata pentru un transport usor si poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui buton aflat la maner si altul langa pedometru. Pentru o citire mai usoara este prevazuta cu o frana actionata de la miner.

139 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

MASINA DE ÎNSURUBAT ELECTRICA EA2302

220 V - 500 W. Viteza de rotatie :0 la 4600 r/min. Dimensiuni: L 500 - H 230 mm - Greutate : 2, 30 kg - pentru suruburi în banda de la 25-55 mm - pentru suruburi în vrac fara încarcator - castig timp de expunere peste 50% - buton de blocare pentru utilizare continua - reglarea adancimii de patrundere

Roata de masura Classic Deluxe

Roata de masura usoara Classic Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul miini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator.

119 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Nivela laser rotativ ECO 600HV (set, incl. trepied si stadie pentru receptor)

Laserul rotativ ECO 600HV, face parte dintre laserii cu auto-orizontalizare destinati utilizarii in conditii de santier. Diametrul de lucru este de pina la 300m, in conditiile utilizarii receptorului cu care vine dotat. De asemenea lucreaza si in pozitie culcata, generind un plan vertical. Are functie de scanare, iar la dorinta, planul generat poate fi inclinat pe axa X sau pe axa Y, in cazul lucrarilor pe suprafete mari (terenuri de sport, parcari, terase, etc.) Pretul prezentat este pentru un set compus din nivela laser, trepied de aluminiu anodizat (1,02m - 1,70m) si o stadie de aluminiu (suport receptor laser) de 5m. Pretul nu contine TVA si se va calcula in lei la cursul BNR al zilei de facturare

849 EURO/set H&DMARK S.R.L Timis

Nivela laser rotativ ECO600HV

Laserul rotativ ECO 600HV, face parte dintre laserii cu auto-orizontalizare destinati utilizarii in conditii de santier. Diametrul de lucru este de pina la 300m, in conditiile utilizarii receptorului cu care vine dotat. De asemenea lucreaza si in pozitie culcata, generind un plan vertical. Are functie de scanare, iar la dorinta, planul generat poate fi inclinat pe axa X sau pe axa Y, in cazul lucrarilor pe suprafete mari (terenuri de sport, parcari, terase, etc.)

749 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Telemetru laser Nedo mEssfix30

Telemetrele cu laser produse de Nedo se pot caracteriza prin dimensiuni mici si precizie mare. Echipate cu toate functiile necesare uzual : adunare, scadere, calcul de suprafete, volume si inaltimi in mod indirect ele devin utile in orice domeniu care presupune masuratori rapide. Domeniu de masura: pina la 30m

99 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Generator curent Kipor KDE 6700 TA

Nivel de zgomot redus: Datorită carcasei dublu insonorizată și a sistemului de combustie de mare eficiență care asigură arderea completă. Design deosebit și tehnologie modernă: Panoul de control digital �nglobează toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afișează �n timp real parametrii de funționare: tesiunea, curentul și frecvența. Curent de calitate AVR-ul imbunatățit limitează fluctuațiile curentului de ieșire și oferă protecțe la suprasarcină, oprind automat generatorul evit�nd astfel avarierea sistemului.

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11