.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Mira hidrometrica

Mirele hidrometrice pot fi fixate pe orice baraj, picior de pod, stalp de sustinere, etc. Marcajele sunt realizate cu rosu sau cu negru, culori contrastante pe fundalul alb. Gradatiile pot incepe ascendent (00¸+100) sau descendent (00¸-100) Materialul din care sunt realizate, o spuma rigida, le face rezistente la o temperatura de -20C¸+60C, la actiunea apei, ghetii, intemperiilor si chiar a acizilor sau bazelor aflate intr-o concentratie slaba in apa. ! La solicitarea clientului, se pot furniza si mire pentru fixarea pe taluz inclinat (mire customizate) !

29 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Nivelmetru digital cu furtun NIVCOMP

Nivelmetrul digital NIVCOMP, permite unei singure persoane, sa efectueze toate masuratorile necesare stabilirii nivelului sau diferentelor de nivel necesare in lucrarile de amenajari interioare. Principiul de masurare, gravimetric, foloseste diferentele de presiune intre rezervorul de masurare si aparatul propriu-zis de masura. Faptul ca permite stabilirea unei baze de masurare, a unui ź 0 ╗ oriunde, il face deosebit de fiabil. De asemenea furtunul flexibil permite pozitionarea aparatului de masura oriunde, inclusiv ôdupa coltö. Lungimea de 24m a furtunului permite acoperirea unei raze de lucru suficient de mari pentru orice lucrare.

599 EURO/bucata H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Super Deluxe

Roata de masura metalica, Super Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata metalica, mare, confera aparatului o rezistenta deosebita la socurile si deformarile datorate denivelarilor terenului. Poate fi adusa la ô0ö, usor, cu ajutorul unui comutator asezat la numarator. Ca accesorii suplimentare, se poate comanda ghidajul pentru calea ferata (702 210)

149 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Professional Deluxe

Roata de masura, Professional Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 10 km, cu o precizie de 1 dm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul maini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi pliata pentru un transport usor si poate fi adusa la ô0ö, usor, cu ajutorul unui buton aflat la maner si altul langa pedometru. Pentru o citire mai usoara este prevazuta cu o frana actionata de la miner.

139 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

MASINA DE ╬NSURUBAT ELECTRICA EA2302

220 V - 500 W. Viteza de rotatie :0 la 4600 r/min. Dimensiuni: L 500 - H 230 mm - Greutate : 2, 30 kg - pentru suruburi ţn banda de la 25-55 mm - pentru suruburi ţn vrac fara ţncarcator - castig timp de expunere peste 50% - buton de blocare pentru utilizare continua - reglarea adancimii de patrundere

Roata de masura Classic Deluxe

Roata de masura usoara Classic Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul miini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi adusa la ô0ö, usor, cu ajutorul unui comutator.

119 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Telemetru laser Nedo mEssfix30

Telemetrele cu laser produse de Nedo se pot caracteriza prin dimensiuni mici si precizie mare. Echipate cu toate functiile necesare uzual : adunare, scadere, calcul de suprafete, volume si inaltimi in mod indirect ele devin utile in orice domeniu care presupune masuratori rapide. Domeniu de masura: pina la 30m

99 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Generator curent Kipor KDE 6700 TA

Nivel de zgomot redus: Datorit─â carcasei dublu insonorizat─â ╚Öi a sistemului de combustie de mare eficien╚Ť─â care asigur─â arderea complet─â. Design deosebit ╚Öi tehnologie modern─â: Panoul de control digital ´┐Żnglobeaz─â toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afi╚Öeaz─â ´┐Żn timp real parametrii de fun╚Ťionare: tesiunea, curentul ╚Öi frecven╚Ťa. Curent de calitate AVR-ul imbunat─â╚Ťit limiteaz─â fluctua╚Ťiile curentului de ie╚Öire ╚Öi ofer─â protec╚Ťe la suprasarcin─â, oprind automat generatorul evit´┐Żnd astfel avarierea sistemului.

Generator curent Kipor KDE 12000 TA

Display-ul digital model KP310 afi╚Öeaz─â at´┐Żt paramentrii de func╚Ťionare ai generatorului frecven╚Ť─â, tensiune, curent, putere debitat─â c´┐Żt ╚Öi parametrii re╚Ťelei principale de alimentare cu energie electric─â (atunci c´┐Żnd este folosit ´┐Żn sistem de Backup). Port serial RS232 pentru comunicare ╚Öi monitorizare la distan╚Ť─â (internet). Dotat cu port ATS I/O (input/output) ce ofer─â posibilitatea conect─ârii AAR-ului (automat de anclansare a rezervei). E╚Öapamentul este pozi╚Ťionat ´┐Żn partea superioar─â a echipamentului ´┐Ż avantajeaz─â pozi╚Ťionarea generatorului ´┐Żn apropierea zidurilor/cl─âdirilor

Chingi ancorare autoturisme pe platforma

Total Race Romania comercializeaza chingi auto, chingi de ancorare autoturisme pe platforma cu prindere in 3 puncte , latime de banda 35 mm , Lc 1500 daN / Lc 3000 daN , lungime totala chinga L = 2,4 m , protectie cauciucata lungime 75 cm cu carlige rotative la capete si carlig mobil tip gheara simplu, productie Olanda, culoare portocalie. Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm sunt fabricate din poliester 100 %, sunt in conformitate cu EN 12195-2. Chingile de asigurare autoturisme pe vehicule de transport cu prindere trei puncte sistem 35 mm asigura o montare rapida, usoara si sigura a autovehiculelor pe platforma auto. Pentru detalii : http://echingi.ro/produse/chingi-auto/chingi-ancorare-platforma-auto

[Pagina 1 din 13]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11