.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii

 1  2  [Pagina 3 din 13]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Ciocan Demolator pentru spart pavaje 31 Kg +carucior+dalta

Ciocan Demolator pentru spart pavaje 31 Kg +carucior+dalta - D25980K Caracteristici Mecanismul pentru compresie cu diametru mare ofera durabilitate si performante excelente in spargerea betonului Motorul de 2000W, 95mm ofera o eficienta remarcabila si rezistenta Mecanism de percutie si motor optimizate ce ofera cea mai buna performanta de pe piata Sistemul activ de control al vibratiilor ofera siguranta, confort si o mai mare productivitate Sistemul de manere suspendate pentru absorbtia ricoseurilor si Sistemul activ de control al vibratiilor ofera vibratii scazute Modul electronic industrial pentru putere constanta sub sarcina Design ce permite acces usor la componente cand este necesara o reparatie - reduce costurile Specificatii Putere nominala: 2000 W Putere debitata: 986 W Vibratia mana/ brat: 6.6 m/s2 Cadenta (lovituri pe minut): 870 bpm Energia de impact: 68 J Sistem de prindere: 28mm Hexagonal Greutate : 31 kg Departament de Vanzari Tel: 0332 405 722 Fax: 0332 266 586 Mob: 0730 260 452 comercial@emtools.ro www.emtools.ro Va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret si date tehnice mai detaliate.

masina de torcretat

Torcretarea este folosita pentru obtinerea de pereti de rezistenta subtiri (invelitori autoportante, placi autoportante prefabricante, rezervoare, tuburi etc.), pentru realizarea de straturi impermeabile la suprafata unui element de beton obisnuit, pentru refacerea elementelor de beton deteriorate, pentru corectarea unor defecte de turnare la elementele de beton etc. Betonul torcretat are rezistenta si compacitate, deci si impermeabilitate, mult mai mari decat betonul vibrat.

Dreptar pentru zidarie din aluminiu 1.5M

Dreptar pentru zidarie din aluminiu Profil rectangular usor si rezistent din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. Dreptarul din aluminiu se foloseste la lucrari de finisare si verificare a sapelor umede atat la exterior cat si la interior precum si la lucrarile de zidarie (verificarea si indreptarea peretilor). lungime 1500 mm latime 20 mm inaltime 80 mm. greutate 0,75 kg.

Dreptar aluminiu pentru zidarie 1M

Dreptar din aluminiu pentru zidarie 1 metru profil usor din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. lungime 1000 mm latime 20 mm inaltime 80 mm

APARAT CU PARGHIE PENTRU TAIERE FIER-BETON - MODEL CR

CARACTERISTICI TEHNICE: -Cadru compact format din placi sudate de otel Martin Siemens. -Piesele supuse celor mai mari eforturi sunt de otel de calitate superioara. -Lame cu 8 taisuri de otel special aliat, ce permit taierea otelului cu o rezistenta de pana la 1000 N/mm2. -Toate aparatele de taiat se furnizeaza cu parghie. -Modelele CR-28 si CR-32 sunt proiectate pentru a functiona cu 2 pozitii de parghie, cu scopul de a diminua efortul de taiere.

APARATE CU PARGHIE PENTRU FASONARE FIER-BETON

CARACTERISTICI TEHNICE MODEL DR-25 / DR-32 : -Aparate de fasonat cu excentric. -Se furnizeaza cu 2 excentrice si 2 bucse de diametre diverse, interschimbabile, ce permit realizarea unor dimensiuni variate de indoiri sau carlige. -Prin amplasamentul lor special, carligele sunt realizate egal si perfect, fapt ce economiseste mult fier. MODEL DR-12-E : -Aparat cu rigla speciala pentru realizarea oricarui tip de etrieri. -Poate indoi mai multe bare deodata, pana la echivalenta sa de maxim randament.

MASINA COMBINATA DE FASONAT TAIAT - MODEL COMBI

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare: automat si continuu pentru spirale. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380mm, cu 9 orificii de indoire. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Panou electric in cutie metalica monobloc etans, la voltaj mic(48V) si cu oprire de urgenta. -Reductor baie de ulei, fara nici un punct de ungere manuala. -Vinclu basculant, cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380 mm , cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul ''0'';. -Platforma inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. ''taiere cu taiere'', actionand pedala, lama putand fi oprita in orice moment al taierii. -Dotata cu lame cu 8 taisuri, are corp de taiere din otel turnat si dispozitiv protector taiere.

MASINA AUTOMATA DE FASONAT- MODEL D-36L/D-42L/D-52L

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie : masa poate sa se intoarca in doua sensuri de operare. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare : automat si continuu pentru spirale. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Bord electric : intr-o cutie metalica monobloc etans, la mica tensiune - 48 V - si cu oprire de urgenta , conform normelor CEE. -Reductor baie de ulei: nu exista nici un punct de ungere manuala; dotat cu frana de motor. -Echer basculant : cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 375mm (D-36L si D-42L)/445mm (D-52L), cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul "0" (D-36 L , D-42 L si D-52L). -Tava inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. -Protectie de indoit : sistem de securitate pentru a impiedica accesul la zona de indoit in timp ce masa se invarte.

MASINA ELECTRICA DE PRELUCRAT FIER BETON MODEL DAE

MASINA DE FASONAT ETRIERI MODEL : DAE 16-L -SPECIAL PENTRU FABRICAREA ORICARUI TIP DE ETRIERI . -Productie mare de la : - 700 to 1.000 etrieri / ora ( DAE -16L) ; -Alimentare material prin stanga si rotirea etrierului catre operator . -Indoire cu bulon . -Posibilitate de indoire la diferite raze . -Comanda prin pedala . -Dotat cu : - platforma ridicata ( DAE-16L) ; - echipament de control electric la mica tensiune (48 V) ; - buton de oprire de urgenta ; - selector de unghiuri , de la 0 la 180 grade fara etape ; - doua ghiduri de tije si doua limite de masura ; - reductor lubrifiat permanent .

MASINA DE FASONAT ETRIERI MODEL D-24L

Descriere: -SPECIAL PENTRU FABRICAREA ORICARUI TIP DE ETRIERI . -Productie mare de la : - 350 to 500 etrieri / ora ( D - 24L) . -Alimentare material prin stanga si rotirea etrierului catre operator . -Indoire cu bulon . -Posibilitate de indoire la diferite raze . -Comanda prin pedala . -Dotat cu : - echipament de control electric la mica tensiune (48 V) ; - buton de oprire de urgenta ; - selector de unghiuri , de la 0 la 180 grade fara etape ; - doua ghiduri de tije si doua limite de masura ; - reductor lubrifiat permanent .

 1  2  [Pagina 3 din 13]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13