.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii

 1  2  [Pagina 3 din 13]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Dreptar pentru zidarie din aluminiu 1.5M

Dreptar pentru zidarie din aluminiu Profil rectangular usor si rezistent din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. Dreptarul din aluminiu se foloseste la lucrari de finisare si verificare a sapelor umede atat la exterior cat si la interior precum si la lucrarile de zidarie (verificarea si indreptarea peretilor). lungime 1500 mm latime 20 mm inaltime 80 mm. greutate 0,75 kg.

Dreptar aluminiu pentru zidarie 1M

Dreptar din aluminiu pentru zidarie 1 metru profil usor din aluminiu, prevazut cu protectii din plastic la capete. lungime 1000 mm latime 20 mm inaltime 80 mm

APARAT CU PARGHIE PENTRU TAIERE FIER-BETON - MODEL CR

CARACTERISTICI TEHNICE: -Cadru compact format din placi sudate de otel Martin Siemens. -Piesele supuse celor mai mari eforturi sunt de otel de calitate superioara. -Lame cu 8 taisuri de otel special aliat, ce permit taierea otelului cu o rezistenta de pana la 1000 N/mm2. -Toate aparatele de taiat se furnizeaza cu parghie. -Modelele CR-28 si CR-32 sunt proiectate pentru a functiona cu 2 pozitii de parghie, cu scopul de a diminua efortul de taiere.

APARATE CU PARGHIE PENTRU FASONARE FIER-BETON

CARACTERISTICI TEHNICE MODEL DR-25 / DR-32 : -Aparate de fasonat cu excentric. -Se furnizeaza cu 2 excentrice si 2 bucse de diametre diverse, interschimbabile, ce permit realizarea unor dimensiuni variate de indoiri sau carlige. -Prin amplasamentul lor special, carligele sunt realizate egal si perfect, fapt ce economiseste mult fier. MODEL DR-12-E : -Aparat cu rigla speciala pentru realizarea oricarui tip de etrieri. -Poate indoi mai multe bare deodata, pana la echivalenta sa de maxim randament.

MASINA COMBINATA DE FASONAT TAIAT - MODEL COMBI

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare: automat si continuu pentru spirale. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380mm, cu 9 orificii de indoire. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Panou electric in cutie metalica monobloc etans, la voltaj mic(48V) si cu oprire de urgenta. -Reductor baie de ulei, fara nici un punct de ungere manuala. -Vinclu basculant, cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 380 mm , cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul ''0'';. -Platforma inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. ''taiere cu taiere'', actionand pedala, lama putand fi oprita in orice moment al taierii. -Dotata cu lame cu 8 taisuri, are corp de taiere din otel turnat si dispozitiv protector taiere.

MASINA AUTOMATA DE FASONAT- MODEL D-36L/D-42L/D-52L

CARACTERISTICI TEHNICE: -Doua sensuri de rotatie : masa poate sa se intoarca in doua sensuri de operare. -Selectia unghiului de rotatie : unghiul dorit se obtine prin introducerea pin-ului in periferia mesei de fasonare. -Doua sisteme de actionare : automat si continuu pentru spirale. -Comanda la distanta prin pedala mobila. -Bord electric : intr-o cutie metalica monobloc etans, la mica tensiune - 48 V - si cu oprire de urgenta , conform normelor CEE. -Reductor baie de ulei: nu exista nici un punct de ungere manuala; dotat cu frana de motor. -Echer basculant : cu set complet de suruburi. -Dispozitive speciale : etrieri poligonali, etrieri circulari, etrieri spirali, etc. -Platforma de fasonare de diametru mare : 375mm (D-36L si D-42L)/445mm (D-52L), cu 9 orificii de indoire, cu posibilitate de a varia punctul "0" (D-36 L , D-42 L si D-52L). -Tava inferioara : permite pastrarea pedalei, suruburilor, uneltelor, etc. -Protectie de indoit : sistem de securitate pentru a impiedica accesul la zona de indoit in timp ce masa se invarte.

MASINA ELECTRICA DE PRELUCRAT FIER BETON MODEL DAE

MASINA DE FASONAT ETRIERI MODEL : DAE 16-L -SPECIAL PENTRU FABRICAREA ORICARUI TIP DE ETRIERI . -Productie mare de la : - 700 to 1.000 etrieri / ora ( DAE -16L) ; -Alimentare material prin stanga si rotirea etrierului catre operator . -Indoire cu bulon . -Posibilitate de indoire la diferite raze . -Comanda prin pedala . -Dotat cu : - platforma ridicata ( DAE-16L) ; - echipament de control electric la mica tensiune (48 V) ; - buton de oprire de urgenta ; - selector de unghiuri , de la 0 la 180 grade fara etape ; - doua ghiduri de tije si doua limite de masura ; - reductor lubrifiat permanent .

MASINA DE FASONAT ETRIERI MODEL D-24L

Descriere: -SPECIAL PENTRU FABRICAREA ORICARUI TIP DE ETRIERI . -Productie mare de la : - 350 to 500 etrieri / ora ( D - 24L) . -Alimentare material prin stanga si rotirea etrierului catre operator . -Indoire cu bulon . -Posibilitate de indoire la diferite raze . -Comanda prin pedala . -Dotat cu : - echipament de control electric la mica tensiune (48 V) ; - buton de oprire de urgenta ; - selector de unghiuri , de la 0 la 180 grade fara etape ; - doua ghiduri de tije si doua limite de masura ; - reductor lubrifiat permanent .

APARATE DE TRACTIUNE SI DE RIDICARE

CARACTERISTICI TEHNICE: -Carcasa de otel stantat, cu forme consolidate, dubla protectie galvanica, usoara, robusta, cu maner de transport. -Parghiile de actionare, situate in aliniere cu cablul, asigura stabilitatea si imbunatatesc transmisia efortului. -Protectie contra supraincarcarii in avans, prin intermediul unui surub de siguranta. -Actioneaza la o supraincarcare de aproximativ 100% din capacitatea nominala, (28% din capacitatea maxima de tractiune). -Sistemul de deschidere a clestilor prin intermediul cuplarii unor ghiare, - patentat - , usor de realizat, fiind vizibil in exterior. -Randament foarte bun al mecanismului , mai mare de 95% , datorita calitatii superioare a materialelor folosite. Nu contine componente de aluminiu, utilizat in mine. -Toate aparatele sunt testate in Fabrica, realizand curse de avans si de retur cu 125% din incarcatura nominala. -Toate cablurile, precum si manerul si carligul sunt testate la 200% din incarcatura nominala. -Coeficientul de siguranta al aparatului minim=5, coeficient de siguranta al cablului minim=6. -Omologat de catre principalele organisme de inspectie europene: BS/LLODS, CEP, GS/TUV, EE.UU/UL. -Dispozitiv optional de siguranta model CAZADOR, adaptabil la oricare dintre aparatele noastre sau altele similare de pe piata. Lucreaza asupra aparatului de tractiune sau a altuia auxiliar, evitand o eventuala alunecare a aparatului de-a lungul cablului protejandu-l impotriva rupturii.

MASINI MANUALE DE TAIAT PAVELE - MODEL CT

CARACTERISTICI TEHNICE: MODELE CT - 40; CT - 40/10 si CT - 50 -Dispun de parghie extensibila si de doua platforme metalice, una pentru plasarea placii de pavaj, si alta pentru bucata taiata, dispunand de scari gradate in centimetri ce faciliteaza plasarea placii de pavaj in pozitia corecta pentru a o taia la dimensiunea dorita. -Numitele platforme sunt fixate cu balamale mobile, ce permit plierea acestora si transportul facil al aparatului cu ajutorul celor doua manere pliabile amplasate lateral (fig. 3). AVANTAJE: -Fara efort -taieturi perfecte - usor de transportat - nu necesita ancorare - lame dure si rectificate. -Taie orice tip de placi de pavaj si de beton, caramizi, marmura, refractare si piatra normala. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: -Pozitionati materialul, ce trebuie taiat, centrat in aparat. Daca are o fata lustruita plasati aceasta fata in jos. -Actionati surubul de reglare pana cand parghia de actionare ramane la aproximativ 30grade de la orizontala (vezi fig. 1 si fig. 2). -Dati unul sau doua impulsuri parghiei de taiere, cu scopul de a sprijini lama pe materialul ce trebuie taiat, si apoi, taiati. Se vor evita ruperile. Curatati si ungeti ghidajele lamelor.

 1  2  [Pagina 3 din 13]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13