.

Constructii » Dispozitive si Utilaje constructii

 1  2  3  [Pagina 4 din 13]  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

PLATFORME SUSPENDATE

CARACTERISTICI TEHNICE: -Usor de depozitat si de transportat (balustrade pliabile). -Sistem de uniune articulat (balustrade). -Tratament impermeabil si antiderapant al podelei din lemn. -Optional : suporti cu roti de sprijin. -Siguranta totala : daca din orice motiv cablul sau scripetele cedeaza, datorita unor dispozitive de oprire si de sprijin de siguranta care s-au dispus in scripetele de suspendare sau articulare a platformelor, suporturile de la capete raman rigid pozitionate, evitand astfel producerea accidentarilor. -In figurile 1 si 2 se poate observa pozitia, fara riscuri de accident, in care ar ramane cele doua platforme daca avarierea s-ar produce la unul dintre scripetii intermediari cu cablu (unghiul max. 12grade) . -Pliabile , maniabile, rezistente, usor de montat/transportat. -Platformele economisesc timp si sunt perfect sigure. -Se livreaza in lungimi de 1, 1.5, 2 si 2.65 metri.

SCRIPETI PENTRU SCHELA SUSPENDATA CU PARGHIE

CARACTERISTICI TEHNICE: -Special pentru schele. -Imposibil de deblocat atunci cand este incarcat(patentat). -Protectie la supraincarcare, foarte usor si sigur, schimbare facila a cablului. -Insotit de dispozitiv de siguranta pentru un al doilea cablu, conform CERT. ( Dir. 9/392/CEE). -Pentru a debloca aparatul este necesar sa se retraga incarcatura si sa se scoata bulonul de prindere din suport. -Dotat cu un dispozitiv de siguranta securicable. -Confortabil -Foarte usor si sigur. -Imposibilitatea unor manevre periculoase prin utilizarea incorecta

BRATE PENTRU SCHELE

CARACTERISTICI TEHNICE -Sigure -practice -robuste - economice - usoare. Pot sustine : - ancoraj cu contragreutati - in cazul in care nu se poate perfora solul se poate contrabalansa bratul cu o baza metalica ce suporta 22 blocuri de beton de 25 kg/unitate; - ancoraj prin perforarea solului. -Optional au in dotare : baza metalica pentru ancorare de contragreutati;cutie matrita pentru fabricarea contragreutatii.

MASINA INDUSTRIALA DE TAIAT - ELECTRICA

CARACTERISTICI TEHNICE : -Aceste masini au o durata de viata deosebit de lunga, intre 30 si 40 de ani, fiind economica si usor de intretinut. -Prezinta in dotare : - lame cu 8 taisuri ; - corp monobloc din otel turnat; - fara punct de lubrifiere .

MASINA DE TAIAT ASFALT SI BETON MODEL CJP

Masina de taiat asfalt si beton, compacta si usoara. - cuzinet de axa si roti blindate - curele protejate integral de carcasa metalica (inclusiv in pozitia de maxima profunzime a discului) - pedala frana de stationare. - tuburi duble de iesire a apei la disc - design adaptat pentru taiere in zonele problematice din punct de vedere al spatiului - motor honda 13 cp cu senzor de ulei - dotata cu 4 curele in v si cu regulator de profunzime cu scara gradata.

Rotite taietoare sau cutite art 14 C,pentru masini de taiat gresie SIGMA

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Rotita taietoare sau cutit pentru masinile de taiat gresie SIGMA art 4 C se foloseste la urmatoarele masini de taiat gresie SIGMA: -art 2 D 63 cm -art 3DK 90 cm -art 3EK 128 cm

Rotite taietoare sau cutite art 14 A,pentru masini de taiat gresie SIGMA

TEL 0740562963mgmdistributie@gmail.com Rotita taietoare sau cutit pentru masini de taiat gresie SIGMA art 14 A se foloseste la urmatoare masini SIGMA: -art 7 A 33cm -art 2 G 37cm -art 2 A 51cm -art 5 A 51cm -art 2 B 66cm -art 4 a 75cm

Masina profesionala taiat gresie si faianta Sigma 128 art 3E2K

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Masina de taiat gresie si faianata Art. 3EK Sigma 128cm este o masina profesionala ce poate taia placi ceramice portelanate Masina poate taia placi cu o lungime maxima de 128cm,iar pentru taierea in diagonala placi cu dimensiuni de 90x90 cm. Grosimea maxima a placilor ce pot fi taiate cu acest model este de 20mm. Masina de taiat gresie si faianta Art. 3EK Sigma 128cm se livreaza in cutie cu dimensiunile: 154x44x21 cmsi cantareste 24kg.Masa neta a masinii fiind de 23kg. PUSH Klock Sistem de taiere puternic, poate taia cu uşurinţă materiale deosebit de groase sau greu de taiat. Bara de măsurare reglabila, rotire īn ambele direcţii de pānă la 45 de grade, este pivoteaja īn centrul liniei de tăiere la orice unghi, permiţāndu-vă să obţineţi o adevarata masura a piesei de prelucrat.Este usor de demontat pentru a putea fi usor de transportat Precizia, uşurinţa de utilizare şi de greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata, structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru incizii diagonale. Forma special de prindere permite placi sa fie tăiata la orice punct. Ruleaza pe rulmenti.

Masina profesionala pentru taiat gresie si faianta Sigma 92 cm art 3D2K

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Masina de taiat gresie si faianta portelanata Sigma 90cm art.3DK are bara de măsurare pivotanta si se roteste la 45 grd īn ambele direcţii şi pivoteaza īn centrul liniei de tăiere, lucru care să permita măsurarea corecta a piesei care urmează a fie tăiate. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 90cm este uşor de demontat pentru a se asigura dimensiuni compacte pentru un transport usor. Sistemul de taiere prin impingere KICK Klock este extrem de puternic, permite īn special materiale groase sau dificile să fie uşor de tăiat, cu avantajul de a măsurare convenabil aproape de operator. Precizia, utilizarea practică şi greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masini de taiat faianta Sigma. Structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistenţă şi oţel. Forma specială de prindere permite ca placa ceramica sa fi tăiate la orice punct. Mişcarea pe rulmenţi, MASINI DE TAIAT PLACI CERAMICE SIGMA-ITALIA 3DK 90 cm Caracteristici: Taiere efectiva-lungime 92cm Taiere in diagonala 65×65cm Grosimea maxima de taiere 20mm Greutate neta 12,8kg Greutatea bruta 13,5kg Dimensiuni cutie 119×154×40

Masina manuala de taiat gresie si faianta SIGMA, 75 cm art 4 A

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Masina manuala de taiat placi ceramice portelanate SIGMA 75cm art 4A. Precizia,uşurinţa de utilizare şi greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat faianta Sigma. Potrivit pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata. Structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru incizii diagonale. Forma speciala de prindere permite placi ceramice tăierea la orice punct. Ruleaza pe rulmenti, Lungimea utila de taiere: 75 cm; Taiere in diagonala: 52x52 cm; Grosimea maxima a placii: 20 mm; Masa neta: 12,3 kg.

 1  2  3  [Pagina 4 din 13]  5  6  7  8  9  10  11  12  13