Dulap pt dormitor
.

Dulap pt dormitor

Cautari similare:
[Pagina 1 din 4]  2   3   4 

Dormitor “SONATA”

Dormitorul “Sonata” ofera senzatia de echilibru si liniste combinate cu armonia dintre materiale si forme. Tabla traditionala a patului este inlocuita cu perne tapitate confortabile, care datorita posibilitatii de pozitionare in functie de nivelul saltelei intre 0 si 75 de grade, ofera dinamism in intreaga compozitie a dormitorului. Dulapul tapitat cu trei usi glisante si inchidere usoara precum si noptierele inglobate in pat subliniaza balanta designului in setul de dormitor.

Dormitor “CARMEN”

Dormitoare “Carmen” reprezinta – creativitatea, caldura si vesnicia. Facuta cu seria de lux premium de alb lucios care subliniaza silueta eleganta. Partea generala a patului, înclinare ergonomică a panourilor, perfectiunea in detaliu şi culori strălucitoare sunt elemente distinctive care constituie modelul. Setul de mobila pentru dormitor include: - un pat cu panou ergonomic - două noptiere - dulapior - dulap cu uşi glisante

Dormitor “ENERGY”

Briză proaspătă de umor, vitalitate si lux se combina in dormitoare “ENERGY”. Configuratia “ENERGY” este un produs de înaltă calitate facut in alb lucios, cu un accent unic de culoare contrastantă, materializa ideea de bază a modelului. Setul de dormitor include: pat cu sistem de iluminare cu leduri care vine in cinci culori / alb, albastru, roşu, verde şi galben, doua noptiere, dulapior (sifonier), dulap cu usi glisante şi închidere lină.

Dormitor “RELAX”

Mobilă dormitor “RELAX” – set de dormitor “RELAX” este un dormitor care va permite sa tranformati panou tapitat intr-o masuta confortabila, rotatie la panou ajinge pana la 180 de grade. Panou tapitat al patului are 3 segmente, fiecare permite miscare inainte si inapoi, care va ofera confort. Ca plus aveti si buzunar plasat pe segmental pe mijloc, care puteti sa folositi pentru nevoile dumneavoastre. Aceast dormitor este proiectata numai pentru confortul dumneavoastra, de care aveti nevoie in fiecare zi, indiferent de spatiu care aveti disponibil. Construita a tat de bine cu module diferite si individuale care puteti sa aranjati cum doriti dumneavoastra. Setul “Relax” include : - Pat cu mecanism de ridicare - Dulap cu uşi glisante - Dulapior - Noptiere

Dormitor “MANILA”

Setul pentru dormitor ”Manila” este un model care arata la fel de bine in fiecare dormitor indiferent de limitarile alegerii dvs din cauza spatiului imobilului. Un pat comod “zburator”, noptiere mobile, scrin inalt si dulap cu usi glisante si inchidere usoara exponeaza structuri lemnoase exotice cu prezenta dinamica in toata compozitia moderna a setului de dormitor.

Dormitor “CUBINA”

Setul de dormitor “CUBINA” aduce in casa Dvs caracter si stil si in mod foarte elegant adauga spirit modern cu formele sale cubice si suprafetele moi. Ergonomia si confortul sunt imbinate cu succes intr-un pat tapitat cu mecanism de ridicare si somiera,iar balanta intre functionalitate si estetica este subliniata de doua noptiere si dulap tapitat cu usi glisante si inchidere usoara

Dormitor “FLORA”

Setul pentru dormitor “FLORA” prezintă o combinaţie de decor din lemn alb, cu modele florale şi lumina care va aduce o culoare unică în interior. Dormitorul are doua noptiere, sistem de iluminat cu leduri (LED) şi două perne tapitate deupa alegere dumneavoastra. Dulapul este cu uşi glisante cu inchidere silentios cu tapiţerie parţială, care pot fi înlocuita cu o oglindă, piele sau material textil din catalogul nostru.

Dormitor “VIOLA”

“VIOLA” este un set de dormitor care se distinge cu stil si un design ritmic si categoric. Forme strict definite si in acelasi timp plastice, fara margine care inspira un sentiment de siguranta, liniste, confort si delicatele. Elementele orizontale si contraste creaza o iluzie de spatialitate. Platforma patului este separata de la podea va permite sa faceti curatenie usor si asa nu se permite colectare la praf sub patul si dumneavoastra evitati posibilitatii de alergii. Platforma patutului este aerabila si permite circulatia permanenta la aer prin salteaua. Dulapul este cu usi glisante si tapitate si sofera cu diferite dimensiuni si diferite variante de distributie interioara.

Mobilier dormitor la comanda

Mobila dormitor realizata la comanda este constituita din: pat, 2 noptiere, dulap, birou calculator cu rollbox, dulapior mobil. Materialele si accesoriile utilizate: balamale si glisiere Blum, rotile pentru rollbox si dulapior, manere si suporturi din aluminiu. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dulapior mobil la comanda

Mobilier pentru copii este realizat pe comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj verde cu radacina de cires, cant ABS 0,5 - 2 mm, blat termorezistent. Accesorii utilizate: manere din aluminiu, glisiere Blum calitate Austria, rotile pentru o manevrare usoara. Dimensiunile si finisajul pot fi modificate in conformitate de preferintele Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 4]  2   3   4 
Rezultate in: