.

Auto/Moto/Velo » Echipamente si utilaje pentru transporturi

[Pagina 1 din 2]  2 

Lanturi ancorare pentru tonaj agabaritic

Total Race iti ofera cea mai buna Calitate.. !!!! Dispozitiva de ancorare din lant de ancorare, sisteme de ancorare profesional cu carlige cu siguranta si intinzator de lant, sisteme de ancorare complete. Lanturi profesionale de ancorare, sisteme de ancorare din lant de ancorare cu carlige cu siguranta la capete, sisteme de ancorat marfa pe camioane din lant de ancorare, lant de ancorare profesional, lanturi de arimare, lanturi de ancorare pentru marfa pe trailere, lanturi de ancorare cu intinzator de lant cu carlinge de scurtare la capete. Sisteme de ancorare transporturi agabaritice, lanturi de ancorare transporturi maritime, sisteme de ancorare complete pentru transporturi terestre. Chingi,lanturi,clesti,palane, echipamente,dispozitive accesorii chingi, furci, macara, bene beton, ridicare , ancorare, sufe, cupe, gambeti. www.lanturideridicare.ro Telefon : 0735.553.110

Debitmetru digital

Debitmetrul digital este un sistem electronic care poate fi montat direct pe circuitul de combustibil al oricarui autovehicul sau utilaj permitand masurarea foarte exacta a consumului. Acesta este bazat pe doua camere instalate intre rezervor si pompa de injectie, pe tur si retur, care prin intermediul unui senzor digital face diferenta de carburant intre cele doua. Datele furnizate sunt: *Consumul instantaneu - litri/100km; *Consum mediu - l/100km; *Consum total - l(litri); *Distanta totala - km; *Timp - h(ore); *Viteza medie - km/h; *Consum instantaneu - l/h; *Consum mediu - l/h.

Interfata CAN

nterfara CAN Bosch Squarell este compatibila cu totate autovehiculele de productie europeana (DAF, SCANIA, VOLVO, MERCEDES, RENAULT, MAN ,...) si nu numai, echipate cu calculator de bord CDM / BBM. Acesta, transmite toate datele pe care producatorul autovehiculului le transmite pe magistrala CAN bus. Datele ce pot fi accesate prin intermediul aplicatiei de management a flotei auto, prin intermediul interfetei CAN sunt: *Total carburant consumat; *Km totali la bord; *Nivel combustibil in rezervor; *Greutate vehicul pe fiecare axa; *Viteza / turatie motor /Temperatura agent racire motor; *Consum instantaneu; *Presiune in turbina; *Ore functionare motor; *Status frane, ambreiaj, PTO; *Pozitie pedala acceleratie; *Stare vehicul; miscare / stationare; *Indicator directie. De asemenea, sunt accesbile informatii referitoare la: *Timp functionare in gol; *Carburant consumat in gol; *Acceleratii peste 1m/s2; *Decuplare heblu; *Nr de franari; *Tahograf deschis; lipsa disc; dual driver; *Nr de apasari ambreiaj; *Cuplu motor - % ; *Durata folosire motor la cuplu peste 90%; *Viteza peste 90 Km / h - durata; *Durata de conducere efectiva; *Durata cursa activa (Cruise control); *Durata PTO; *Carburant consumat pe durata PTO.

Echipament GPS AVL

Specificatii tehnice echipament GPS AVL: *Inregistreaza datele de parcurs (GPS) si le transmite automat la server prin reteaua GSM; *3 moduri de comunicatie: GPRS (TCP/UDP); CSD; SMS; *Mod de asistenta / diagnosticare direct prin reteaua GSM; *Monitorizare stare acumulator auto prin retea GSM; *Optional modul Hands-free + Dialler pt initiere convorbiri audio; *Permite inregistrarea pozitiilor GPS si a 4 parametri suplimentari; *Capacitate memorare back-up: 2.000 pozitii; *4 canale digitale; *4 iesiri programabile; *Sistem intelligent de memorare dupa interval de timp; distanta minima; viteza; *Programare serie + parola pentru fiecare unitate; *Programare in regim de consum redus power management; *Programare urmarire 10 zone predefinite; *Programare avertizare in timp real: viteze excesive; abatere traseu; stationari indelungate, etc *Avertizare in cazul deconectarii voite a antenei GPS; *Optional echipare acumulator back-up; *Intrari / Iesiri cu protectie electrostatica -10 kV; *Receptor GPS Nemerix / 16 canale / - 152 dB; *Format transimisie date: WSG-84; *Precizie 1 15 m; *Modem radio GSM - SIMCOM 850/900/1800/1900 MHz; *Timp de functionare: -40 C +85 C; *Tensiune de alimentare 9 30V; *Consum max. 38 mA / 12V; 13 mA in Power management mode; *Dimensiuni: 90 x 66 x 30 mm; *Greutate: 130g; *Carcasa aluminiu heavy-duty.

Dispecerat monitorizare GPS in timp real pentru vehicule de interventie rapida

Acest sistem va asigura interventia rapida a echipajelor mobile la orice obiectiv protejat de firma Dvs. prin: *Afisarea dinamica pe harta digitala, in timp real, a tuturor vehiculelorde interventie din dotare ( pe 3 nivele de rezolutie a acesteia ); *Crearea si afisarea pe harta a obiectivelor ce trebuiesc protejate si monitorizate; *Activarea, dezactivarea, afisarea pe harta de alarme la diferite obiective (panica/ efractie ); *Stabilirea de criterii de proximitate a vehiculelor fata de obiectivul alarmant pentru determinarea celui mai apropiat echipaj mobil de interventie fata de acesta.

Monitorizare GPS flota auto

Localizarea si monitorizarea GPS a flotei auto in timp real a intregului parc auto pe 3 tipuri de harti digitale: Virtual Earth (Microsoft), Yahoo Maps si Mapsource (Garmin). Se poate vedea in timp real: -starea autovehiculului; -starea de stationare (de cat timp); -viteza cu care se deplaseaza in momentul interogarii; -kilometrii parcursi in ziua curenta; -cate ore a functionat, cu detaliere a starii, stationare, relanti, motor pornit sau in mers; -datele din computerul de bord (vezi detaliere aplicatie); -traseele facute pana la acel moment, inclusiv unde se afla pe acesta - afisarea acestora se face direct pe harta; -adresa exacta unde se afla autovehiculul pana la nivel de strada si numar; -unde a stationat autovehiculul si cat timp; -evenimentele privind pornirea/oprirea motorului, respectiv starea bateriei; -starea senzorilor analogici ce sunt montati pe autovehicul; -punctele de interes in care se afla autovehiculul. Foaia de parcurs se genereaza instantaneu pentru diferite intervale de timp ce include toate detaliile privind activitatea autovehiculului. Se pot generarea rapoarte foarte complexe, iar acestea se pot exporta in diferite forme de fisiere usor de prelucrat (excel).

Eficientizare flota auto

*Valorificarea timpului pierdut datorita inactivitatii soferilor ; *Economia de combustibil; *Reducerea kilometrilor parcursi inutil sau in afara intereselor companiei ; *Scaderea costurilor cu mentenanta prin monitorizarea conduitei soferului ; *Reducerea costurilor de operare - eliminarea fortei de munca suplimentare; *Scaderea ponderii comportamentelor incorecte la locul de munca prin sustrageri de combustibil ; *Factorul psihologic - creste responsabilitatea soferilor - reducerea amenzilor datorate excesului de viteza; *Reduceri de costuri la asigurari.

Optimizare flota auto

*Analiza eficientei parcului auto se poate analiza cu exactitate daca numarul de masini din flota corespunde activitatii companiei; *Analiza eficientei parcului auto se poate analiza cu exactitate daca numarul de masini din flota corespunde activitatii companiei; *Optimizeaza livrarile; *Identificarea de noi servicii ce se pot adauga activitatilor companiei; *Cunoasterea permanenta a abaterilor de la ruta prestabilita, a timpului de stationare precum si distanta pentru fiecare.

Management flota auto

*Eficientizarea si urmarirea cu acuratete, in timp real a intregului parc auto. *Evidenta utilizarii vehiculelor pe tipuri de activitati - alocarea dinamica a resurselor auto. *Implementarea unor noi metode de rasplatire/motivare a angajatilor ce leaga eficienta acestora de obiectivele companiei. *Control total al costurilor parcului auto. *Evidenta stricta a documentelor, licente transport, I.T.P., R.C.A., Rovigneta, CASCO, schimb ulei, revizie, dovada tahograf,.. *Generarea de rapoarte complexe si exportul acestora in diferite forme de fisiere usor de prelucrat.

Stivuitoare reconditionate

La www.forklifts.ro veti gasi o gama variata de stivuitoare SECOND-HAND, reconditionate cu piese originale, autorizate ISCIR, cu garantie de 3 luni - 2 ani la preturi corecte

[Pagina 1 din 2]  2