FERONERIE
.

FERONERIE

Cautari similare:
   FERONERIE      feronerie blum      feronerie pal      feronerie vorne      feronerie usi      feronerie mobilier   
[Pagina 1 din 8]  2   3   4   5   6   7   8 

inchideri balcoane

confectionam tamplarie pvc intr-o gama larga de profile si culori,folosind feronerie si geam termoizolator de cea mai buna calitate

tamplarie pvc

confectionam tamplarie pvc intr-o gama larga de profile si culori,folosind feronerie si geam termoizolator de cea mai buna calitate

Living la comanda PRO 12

Mobilier living este realizat din pal melaminat de 18 mm, sticla, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Masuta la comanda 03

Masuta este realizata din pal melaminat de 18 mm, cant ABS si feronerie de calitate import Austria.  Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Masa la comanda 02

Masa este confectionata dintr-o combinatie de pal melaminat si sticla rezistenta, accesorizata cu feronerie import Austria. Realizam orice model cu orice culoare va doriti in spatiul util . Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Receptie pe comanda PRO 02

Receptia pe comanda este realizata din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, sticla si feronerie de calitate import Austria.  Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu.

Patut la comanda PRO 1

Patut pentru copii este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Finisaj utilizat alb, dar poate fi personalizat in functie de preferintele Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor la comanda PRO 28

  Mobila de dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm,pe finisajul Stejar Royal, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni.  Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Mobilier dormitor pe comanda PRO 27

  Mobila domitor este realizata pe comanda, astfel va oferim oportunitatea de a modifica dormitorul in functie de preferintele si nevoile Dvs (dimensiuni, culori, accesorii, componenta). Mobilierul dormitor constituit din pat dublu, o noptiera, comoda si dulap cu usi glisante este realizat din pal melaminat de calitate de 18 mm, cant ABS si feronerie import Austria. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dormitor la comanda PRO 26

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate de 18 mm, finisaj alb, canturi ABS 0,5 - 2 mm si feronerie import Austria. Mobilierul dormitor este constituit din: pat dublu, 2 noptiere si dulap cu usi glisante. Realizam orice model pe culorile si dimensiunile specificate de Dvs. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 8]  2   3   4   5   6   7   8 
Rezultate in: