FOTOLIU AUTO MARCO POLO
.

FOTOLIU AUTO MARCO POLO

Cautari similare:
   fotoliu masaj      autocolante decorative      fotoliu lady      fotoliu rulant invalizi      autoadeziva      scaun auto kiddy      Scaun auto cosulet      demifotoliu      Scaun Auto Key 1 X-Plus      Fotoliu pescuit Camor Carptek   
FOTOLIU AUTO MARCO POLO: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Fotoliu auto Marco Polo

Fotoliul Marco Polo este un scaun auto care ofera comfort si siguranta. Este dotat cu centuri de siguranta in 5 puncte reglabile si aparatori pentru umeri. Scaunul se inclina in 6 pozitii, de la pozitia de calatorie, la pozitia de somn. Este ergonomic si comod. Realizat din materiale de cea mai buna calitate. Husa este detasabila si se poate spala la 30 grade C. Garantie: 2 ani Respecta standardul european 44/04.

Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.
  Produs indisponibil.

672 RON voinicel.ro Iasi

SCAUN AUTO MARCO POLO

Scaun auto Marco PoloSpatar reglabil in 6 pozitii in functie de necesitati.Centura de prindere in cinci puncte.Husa lavabila la 30 grade Celsius.Husa anti-transpiratie este inclusa in pretul scaunului autoEchipat cu pernuta pentru umeri, cap, spate si fund.Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

FOTOLIU AUTO MARCO POLO+husa bumbac

Spatar reglabil in 6 pozitii in functie de necesitati. Centura de prindere in cinci puncte. Husa lavabila la 30 grade Celsius. Echipat cu pernuta pentru umeri, cap, spate si fund. Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

747.2 RON 4bebe.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: