Fotoliu auto new fix sp
.

Fotoliu auto new fix sp

Cautari similare:
Fotoliu auto new fix sp: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

FOTOLIU AUTO NewFix.

Fotoliu auto grupa 1/2/3 (9-36kg), de la 8 luni pana la aproximativ 12 ani, conform normelor europene ECE R44/04. Acest scaun auto este un dispozitiv de retinere din clasa UNIVERSAL, omologat conform unor criterii stricte, pentru utilizarea in autovehicule cu centuri de prindere in 3 puncte, conform regulamentului UN/ECE Dispozitia nr.16. Design ergonomic, poate fi transformat cu usurinta din fotoliu in inaltator auto. Centuri proprii cu protectii moi, antialunecare in caz de accident. Centurile se pot regla pe 3 nivele in inaltime odata cu cresterea copilului. Husa moale, tapitat, ofera o calatorie confortabila micutului dvs. Husa este lavabila la 30 de grade Celsius, spalare manuala. Este dotat cu tetiera (reductor) moale pentru cap, reglabila pe inaltime, utila pentru protectie si somn. Pentru grupa 1 (de la 8 luni pana la 5 ani) se utilizeaza in masina cu centurile proprii si se prinde de bancheta masinii cu ajutorul centurilor masinii cu prindere in 3 puncte. Pentru grupa 2 (de la 5 ani la 8 ani) se scot centurile proprii ale fotoliului si se utilizeaza in masina cu centurile masinii cu prindere in 3 puncte. Pentru grupa 3 (de la 8 ani pana la 12 ani) se scoate spatarul si se utilizeaza in masina ca inaltator cu centurile masinii cu prindere in 3 puncte. Pentru grupa 3, este prevazut cu cea de-a 3 centura GURT-FIX, cu ajutorul careia se blocheaza centura masinii pentru a nu exista pericolul sugrumarii copilului in caz de accident sau frana brusca. Acest scaun trebuie instalat numai cu fata la directia de mers si pe bancheta din spate a masinii. Greutate: 5 kg. Garantie: 24 luni.
Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE R44/04.

269 RON voinicel.ro Iasi

Scaun auto New Fix SP

Garantie: 24 Luni
Detalii: Fotoliu auto grupa 1/2/3 (9-36kg.) se utilizeaza de la 8 luni pana la 12 ani dotat cu reductor pentru sezut si spate centura proprie in 5 puncte ajustabila pe inaltime 3 pozitii tetiera reglabila pe inaltime suport pahar lateral se transforma in inaltator auto grupa 2/3 (15-36kg.) aprobat conform ECE R44 03 greutate 5 kg

349.99 RON fan-jucarii.ro

Fotoliu auto new fix sp

Fotoliu auto pentru copii cu greutatea intre 9 - 36 kg (1-12 ani), grupa I-II-III. Tetiera intarita. Centura de prindere in 5 puncte. Centura de siguranta se poate fixa pe 3 pozitii in inaltime. Tetiera intarita, se regleaza in functie de inaltimea copilului, cu ajutorul butonului de pe spatar. Spatarul se poate detasa si folosi ca inaltator. Se poate dehusa si spala la 30 de grade Celsius. Greutate: 5,4 kg. Garantie: 24 luni. Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE 44.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: