.

Electronice si IT » GPS

[Pagina 1 din 1]

GPS Mio Spirit S555

Seria Moov 555 duce navigarea cu ajutorul unui dispozitiv cu ecran panoramic la un nivel superior – deşi beneficiază de un ecran impresionant de 4.7?, dispozitivul atrage atenţia prin design-ul subţire şi în forme frumos conturate. În interiorul acestui dispozitiv elegant, se găseşte Spirit, sotware-ul inovator Mio care înglobează funcţia de operare Slide Touch™. Meniurile şi hărţile alunecă uşor pe ecran, permiţând accesarea unei multitudini de funcţii de navigare din doar câteva click-uri. Aparatul dispune de Bluetooth® integrat şi funcţia Explore Mode care vă permite să descoperiţi locuri incitante oriunde v-aţi afla.

GPS Mio S505 Full EU

Cu seria Moov 505, navigarea pe ecran panoramic este adusă la un nivel superior – cu un ecran impresionant de 4.7?, se evidenţiază totuşi printr-un design subţire şi frumos construit. Dincolo de rama uşoară şi elegantă, se găseşte Spirit, inovatorul software Mio care înglobează funcţia de operare Slide Touch™. Meniurile şi hărţile alunecă uşor pe ecran, permiţând accesarea unei multitudini de funcţii de navigare din doar câteva click-uri. Veţi îndrăgi, cu siguranţă, şi funcţia Explore Mode care vă permite să descoperiţi locuri incitante oriunde v-aţi afla.

GPS Mio Moov 400u

Puteţi naviga pe un dispozitiv foarte subţire Moov M400u, cu un ecran mare de 4,3 inch. Astfel puteţi utiliza numărul mare de puncte de interes pentru a primi informaţii despre restaurante, magazine şi multe altele. Ecranul mare vă oferă posibilitatea de a folosi perfect funcţia NavPix, putând naviga mai uşor în timp ce interfaţa prietenoasă face ca Mio Moov 400u să fie plăcut şi uşor de folosit. Mio Moov M400u are integrate alerte ale camerelor radar.

GPS Mio Moov500RO

Moov 500 are un ecran de 4.7 inch tratat anti-reflex, acest lucru oferind o vizualizare mai uşoară a informaţiilor afişate. Cu noul dispozitiv GPS, veţi avea o căutare mai rapidă a adreselor fără să selectaţi înainte o ţară. Trebuie doar să introduceţi numele oraşului dorit şi printr-o "căutare a adreselor inteligentă" veţi primi toate oraşele posibile.

[Pagina 1 din 1]