.

Casa si Gradina » Gadgeturi

[Pagina 1 din 1]

Trimmer 18V Li-Ion fara fir

- latime de taiere: 30 cm - avans automat - maner telescopic - cap de taiere rotativ pentru taieturi verticale - 18 V NiCd sau baterii Li-Ion de la Ryobi sistemul One Plus - De 3 ori unghi de taiere - Reglabil de la al 2-lea maner - Maner cu cauciuc antivibratii pentru o prindere confortabila - Blocare de securitate - Pliabil, usor de depozitat Date tehnice: - putere: 18 V, 30 cm - latime de taiere: 1,6 mm - denier: 9000 U/mi - ralanti.

Drujba cu brat telescopic RPP720 Ryobi

- motor puternic de 720W - lama : 20 cm - cot cu unghi inclinat de 15 grade pentru miscari mai simple si mai sigure - ungere automata cu lant, reduce uzura cauzata de frecare si extindere - maner telescopic din fibra de sticla (110- 180 cm) pentru a ajunge la o inaltime sau distanta mai mare - lungime totala: 200- 270 cm - indicator pentru siguranta care se aprinde atunci cand aparatul este conectat la retea Date tehnice: - putere: 720W - lama: 20 cm - viteza lama: 15 m/s - greutate: 3,9 kg.

Suport pentru 4 lumanari - Steel-Function

Suport pentru 4 lumanari marca Steel-Function. Material: inox.

Suport pentru 3 lumanari - Steel-Function

Suport pentru 3 lumanari marca Steel-Function. Material: inox.

Termometru - Westmark

Termometru marca Westmark, pentru bucatarie. Se foloseste la masurarea temperaturii din interiorul carnii. Material: inox.

Set scrumiere 3 piese - Calve

Set scrumiere Calve, 3 piese.

[Pagina 1 din 1]