.

Industria Jucariilor » Jucarii pentru bebe

[Pagina 1 din 3]  2  3 

Donald Rattle Keys

Sunatoarea Donald Rattle Keys Una dintre cele mai iubite jucarii de catre bebelusi: sunatoarea. Aceasta il are ca personaj pe renumitul ratoi Donald. Pentru bebelusi cu varsta de peste 3 luni.

1190 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie inel gingival

Jucarie inel gingival Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

4.92 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie inel gingival ursulet

Jucarie inel gingival ursulet Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

4.51 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie dentitie fluture

Jucarie dentitie fluture Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

4.51 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie gingivala fluture

Jucarie gingivala fluture Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

9.55 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie gingivala elefant

Jucarie gingivala elefant Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

9.55 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie gingivala capsuna

Jucarie gingivala capsuna Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

9.55 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie gingivala pinguin

Jucarie gingivala pinguin Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

9.05 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie gingivala dinozaur

Jucarie gingivala dinozaur Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

9.05 RON ZonaBebe.ro Cluj

Jucarie inel dentitie

Jucarie inel dentitie Potrivita pentru a musca si a mesteca. Linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. Nu contine PVC. Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.

7.64 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 3]  2  3