.
Masini si Utilaje Industriale» MadeinTech Romania SRL
MadeinTech Romania SRL

MadeinTech Romania SRL


Adresa: str. Ana Ipatescu, nr. 6
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0230 222 525 , 0724 222 525
Reprezentant: Echipa MadeinTech

Descriere: MadeinTech Romania este o societate comerciala cu capital privat romanesc avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de cablaj imprimat si materiale electroizolante. Stocurile MadeinTech Electronics cuprind cablaje imprimate pe suport (dielectric) de sticlotextolit, textolit (stratitex), pertinax, teflon, prespan, carton calibrat, carton electroizolant, tesatura teflonata, poliamida, polietilena, teflon grafitat, textolit, stratifoliu, stratitex, nomex, clingherit, isocomp, prespan laminat, placi, bare si tuburi.

Materilalele electroizolante au la baza electroizolant laminat de tip stratificat ignifug: sticlotextolit, textolit (stratitex), pertinax sau stratifoliu. Pentru industria electronica si electrotehnica cablajele imprimate pe care le distribuim sunt simplu placat, dublu placat, multistrat. Cele dublustrat si cele multistrat sunt ideale pentru strapungeri prin gauri metalizate. PCB (printed circuit boards) suporta o corodare usoara cu clorura ferica sau acid in functie de grosimea stratului de Cu: 18 , 35 , 50 , 70 microni, respectiv o stanare a padurilor pentru o lipire usoara, la o temperatura scazuta a aliajului de lipit LP, si acoperire electroizolanta cu solder mask. Mai multe detalii despre produse le obtineti prin e-mail.

Orice diametru pentru bara, bare sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon.
Orice diametru interior exterior pentru tub, tuburi sticlotextolit, textolit, stratitex, pertinax, teflon.
Orice piesa, piese din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon, in orice grad de complexitate, le realizam dupa desenul clientului sau propunem noi solutia tehnica constructiva cea mai adecvata.
Orice grosime de placa, placi sticlotextolit, textolit, pertinax electrotehnic de joasa sau de inalta frecventa, teflon.
Teava, tevi si blocuri turnate din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon. Pentru utilaje si aplicatii din industria alimentara si electrotehnica.
Domenii de utilizare (grupa de materiale de utilizare universala): bucsi pentru lagare de alunecare, ghidaje, role de sustinere, de intindere, de ghidare si de transport, scripeti, roti dintate, cremaliere, roti melcate, roti de lant, placi de taiere si ghidare a taierii, elemente izolatoare, elemente de etansare, suruburi, piulite, saibe, flanse, elemente de legatura, cilindri, discuri, etc.

Carcase metalice pentru produse electronice si alte aplicatii industriale, didactice sau hobby


Trimite un mesaj catre MadeinTech Romania SRL
Titlu
Numele dumneavoastra
Telefon
Email
Mesaj

Produse de la MadeinTech Romania SRL

Carton electroizolant
Cablaje imprimate
Carcase metalice
Fibra de Carbon
Prespan carton
Teflon piese
Teflon bare
Teflon placi
Piese Textolit
Piese Sticlotextolit
Pertinax
Pertinax