.

Moda si Vestimentatie » Marsupii

[Pagina 1 din 3]  2  3 

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Bebe, rosu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Bebe (rosu) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este un produs ce ofera siguranta copilului si parintelui. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

85 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Baby Go, roz

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Baby Go (roz) Marsupiul Baby Go este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers. Este dotat cu intaritor pentru a mentine drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este dotat cu buzunare si doua bavete. Dimensiune: 48 x 28 cm. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 3 si 16 luni cu greutatea de pana la 10 kg.

99.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Baby Go, portocaliu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Baby Go (portocaliu) Marsupiul Baby Go este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers. Este dotat cu intaritor pentru a mentine drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este dotat cu buzunare si doua bavete. Dimensiune: 48 x 28 cm. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 3 si 16 luni cu greutatea de pana la 10 kg.

99.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Baby Go, rosu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Baby Go (rosu) Marsupiul Baby Go este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers. Este dotat cu intaritor pentru a mentine drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este dotat cu buzunare si doua bavete. Dimensiune: 48 x 28 cm. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 3 si 16 luni cu greutatea de pana la 10 kg.

99.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Baby Go, albastru

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Baby Go (albastru) Marsupiul Baby Go este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers. Este dotat cu intaritor pentru a mentine drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este dotat cu buzunare si doua bavete. Dimensiune: 48 x 28 cm. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 3 si 16 luni cu greutatea de pana la 10 kg.

99.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Little Baby, albastru

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Little Baby (albastru) Marsupiul Little Baby este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat in pozitie orizontala atunci cand este foarte mic, urmand ca, atunci cand mai creste, sa poata fi asezat in pozitie verticala. Spatarul marsupiului este intarit, mentinand astfel drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Pe fiecare centura este dispusa o bavetica din bumbac, prinsa cu capse. Marsupiul este prevazut cu fermoar, permitand astfel asezarea cu usurinta a copilului. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 48 x 35 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91.35 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Little Baby, portocaliu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Little Baby (portocaliu) Marsupiul Little Baby este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat in pozitie orizontala atunci cand este foarte mic, urmand ca, atunci cand mai creste, sa poata fi asezat in pozitie verticala. Spatarul marsupiului este intarit, mentinand astfel drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Pe fiecare centura este dispusa o bavetica din bumbac, prinsa cu capse. Marsupiul este prevazut cu fermoar, permitand astfel asezarea cu usurinta a copilului. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 48 x 35 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91.35 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Little Baby, rosu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Little Baby (rosu) Marsupiul Little Baby este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Copilul poate fi asezat in pozitie orizontala atunci cand este foarte mic, urmand ca, atunci cand mai creste, sa poata fi asezat in pozitie verticala. Spatarul marsupiului este intarit, mentinand astfel drept gatul si spatele copilului. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Pe fiecare centura este dispusa o bavetica din bumbac, prinsa cu capse. Marsupiul este prevazut cu fermoar, permitand astfel asezarea cu usurinta a copilului. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 48 x 35 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91.35 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Toddler, rosu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Toddler (rosu) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este prevazut cu un buzunar cu clapeta in partea din fata. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este prevazut cu catarame laterale pentru a aseza copilul cu usurinta in marsupiu. Marsupiul are o bavetica, prinsa cu capse, care previne murdarirea hainelor parintelui. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 38 x 28 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Toddler, portocaliu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Toddler(portocaliu) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este prevazut cu un buzunar cu clapeta in partea din fata. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este prevazut cu catarame laterale pentru a aseza copilul cu usurinta in marsupiu. Marsupiul are o bavetica, prinsa cu capse, care previne murdarirea hainelor parintelui. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 38 x 28 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 3]  2  3