.

Moda si Vestimentatie » Marsupii

 1  [Pagina 2 din 3]  3 

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Toddler, azur

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Toddler(azur) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este prevazut cu un buzunar cu clapeta in partea din fata. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Este prevazut cu catarame laterale pentru a aseza copilul cu usurinta in marsupiu. Marsupiul are o bavetica, prinsa cu capse, care previne murdarirea hainelor parintelui. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Dimensiune: 38 x 28 cm. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

91 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Bebe, azur

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Bebe (azur) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este un produs ce ofera siguranta copilului si parintelui. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

85 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin, model Bebe, portocaliu

Marsupiu pentru copii Pierre Cardin - Bebe (portocaliu) Marsupiul Pierre Cardin este foarte usor de utilizat si deosebit de practic pentru transportul copilului. Marsupiul este un produs ce ofera siguranta copilului si parintelui. Materialul din care este confectionat marsupiul este moale, asigurand confortul necesar copilului in timpul deplasarii. Dispune de centuri reglabile, in vederea adaptarii cu usurinta la nevoile de utilizare. Poate fi spalat manual la 40 grade Celsius, fara stoarcere. Recomandat copiilor intre 0 si 12 luni cu o greutate de pana la 10 kg.

85 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Kangaroo

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Kangaroo MARSUPIU (2 pozitii) - BABY CARRIER Doua pozitii de asezare a copilului: cu fata spre dumneavoastra sau cu spatele. Usor de purtat. Buzunar exterior pentru accesorii Culori disponibile: Melanzane (mov) Mosaic blue (albastru) Cool green (verde inchis) Apple green (verde deschis).

50.72 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Comfort

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Comfort MARSUPIU (3 pozitii) - BABY CARRIER COMFORT Include pernuta pentru cap. Trei pozitii de asezare a copilului: cu fata spre dumneavoastra, cu spatele sau culcat. Usor de purtat. Buzunar exterior pentru accesorii. Culori disponibile: Melanzane (mov) Mosaic blue (albastru) Cool green (verde inchis) Apple green (verde deschis).

76.07 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Traveller

Marsupiu pentru copii, Bertoni, Traveller Centuri pentru umeri. Ofera un maxim confort atat pentru parinte cat si pentru copil. 2 pozitii de asezare a copilului. 0-4 luni - trebuie tinut cu fata spre parinte. 4 luni + se poate aseza si cu fata la directia de mers. Culori disponibile: Apple gren (verde deschis) Sky Blue (albastru deschis) Warm Red (rosu).

94.82 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Hauck, In and Out H-Cross red

Marsupiu pentru copii, Hauck, In and Out H-Cross red Ofera posibilitatea de utilizare in 2 directii Destinat copiilor cu o greutate de max. 7.5 kg Spatar consolidat si pernite moi pentru protejarea picioarelor Bretele late, groase, captusite Suport detasabil si lavabil Reglare pe laterala Husa: 100% polyester, Captuseala: 100% polyester- plus

198.45 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Hauck, Pooh Heart, navy

Marsupiu pentru copii, Hauck, Pooh Heart, navy Ofera posibilitatea de utilizare in 2 directii Destinat copiilor cu o greutate de max. 7.5 kg Spatar consolidat si pernite moi pentru protejarea picioarelor Bretele late, groase, captusite Suport detasabil si lavabil Reglare pe laterala Husa: 100% poliester, Captuseala: 100% poliester

198.45 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Hauck, 3-Way Carrier, navy

Marsupiu pentru copii, Hauck, 3-Way Carrier, navy Posibilitatea de alege realizarea contactului vizual copil/ mama pozitionare atat in fata cat si in spate. Sistem de purtate cu reglare individuala. Design simplu cu o forma usor de utilizat. Scaun ajustabil in functie de copil. Material confortabil. Destinat copiilor cu o greutate de la 3.5 kg (sau minimum 53 cm) pana la o greutate de 12 kg (12 luni). Pozitia sezutului trebuie sa aiba aproximativ urmatoarele valori: Pozitia cea mai inalta: 53-66 cm in functie de dimensiunile corpului. Pozitia de mijloc: 66- 74 cm Pozitia cea mai joasa: 74- 86 cm (aceleasi dimensiuni folosindu-se si pentru poz. -spate). Material partea superioara: 100% poliester.

243.1 RON ZonaBebe.ro Cluj

Marsupiu pentru copii, Hauck, 3-Way Carrier, negru

Marsupiu pentru copii, Hauck, 3-Way Carrier, negru Posibilitatea de alege realizarea contactului vizual copil/ mama pozitionare atat in fata cat si in spate. Sistem de purtate cu reglare individuala. Design simplu cu o forma usor de utilizat. Scaun ajustabil in functie de copil. Material confortabil. Destinat copiilor cu o greutate de la 3.5 kg (sau minimum 53 cm) pana la o greutate de 12 kg (12 luni). Pozitia sezutului trebuie sa aiba aproximativ urmatoarele valori: Pozitia cea mai inalta: 53-66 cm in functie de dimensiunile corpului. Pozitia de mijloc: 66- 74 cm Pozitia cea mai joasa: 74- 86 cm (aceleasi dimensiuni folosindu-se si pentru poz. -spate). Material partea superioara: 100% poliester.

243.1 RON ZonaBebe.ro Cluj
 1  [Pagina 2 din 3]  3