.

Constructii » Materiale Speciale

[Pagina 1 din 1]

Profile sanitare pentru industria alimentara

utilizate in incaperi cu temperaturi scazute, asigurand igienizarea incaperilor.Sistemul oferit de noi este solutia cea mai apreciata din punct de vedere igienico- sanitar pentru igienizarea spatiilor alimentare si productia de usi si ferestre pentru industria alimentara.

Hidroizolatie bituminoasa Plastimul

CALITATE/ SUPER PRET ! Plastimul, emulsie bituminoasa modificata cu polimeri sintetici, concentrata, corp solid 75%, in dispersie apoasa, pentru hidroizolatii fundatii din beton, cuzineti si adeziv de uz general pentru lipirea de panouri termoizolante din polistiren sau poliuretan pe fundatii. Se dilueaza cu apa! Nu se preteaza a fi placata cu placi ceramice lipite cu adezivi! Consum: hidroizolatie aplicata prin pensulare: 1 kg/mp; ca adeziv pentru panouri termoizolante: 2-3 kg/mp. Aplicare: pensula, bidinea sau spatula. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe galeata de 30 kg, FARA TVA.

58.50 EURO/30 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Banda de etansare elastica din PVC, Mapeband PE120

Mapeband PE120, banda elastica din PVC armat cu tesatura poliesterica, lungime 10 m, latime 12 cm, pentru etansarea si impermeabilizarea elastica, numai la interior, a rosturilor de dilatare sau etansarea elastica a zonei de imbinare perete/perete sau perete/pardoseala. *Se foloseste complementar numai cu materialul de hidroizolatie MAPEGUM WPS. Culoare gri. Se livreaza sub forma de rola cu lungime de 10 m sau 50 m liniari. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe rola de 10 m liniari, FARA TVA.

16.00 EURO/buc 10 m FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Hidroizolatie bai Mapegum WPS

CALITATE/ SUPER PRET ! Rasini polimerice in dispersie apoasa sub forma de pasta, cu rol de hidroizolatie elastica sub placari, pentru spatii umede. Se aplica ca hidroizolatie a stratului stratul suport, la pereti si pardoseli, la grupuri sanitare, bai si bucatarii, peste care se vor monta placaje ceramice. Numai pentru spatii de interior! *Nu se foloseste pentru suprafete ce vor fi in imersie continua la apa. Pe hidroizolatia intarita se pot lipi placi ceramice doar cu adezivi pe baza de ciment tip C2! Are randament sporit ldatorita usurintei de aplicare. Sistem performant pentru hidroizolarea peretilor de gips carton. Hidroizolatia Mapegum WPS se foloseste complementar cu benzile elastice MAPEBAND PE120. CONSUM: 1,5 kg/mp/mm de grosime; Grosime minima de aplicare: 1 mm. APLICARE: prin pulverizare, cu spatula lisa sau trafalet. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe galeata de 25 kg, FARA TVA.

80.00 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Catalog hidroizolatii MAPEI

Un document util pentru constructori, arhitecti si personalul de executie care se ocupa de placari. Contine informatii despre tipurile de materiale de hidroizolatie ce se aplica pe suport inainte de executarea placarilor. Aceste hidroizolatii speciale sunt compatibile cu adezivii MAPEI iar placarea se executa usor. Plecand de la ideea de a proteja stratul suport la actiunea apei, considerand ca adezivii pe baza de ciment nu pot constituii si o hidroizolatie elastica, rezistenta in timp, au aparut aceste sistemele de hidroizolare. Hidroizolatiile sunt impartite distinct in 2 grupe: -hidroizolatii pentru contact intermitent cu apa (pe baza de rasina in dispersie); -hidroizolatii pentru contact continuu cu apa (pe baza de ciment si polimer lichid). Avantajele utilizarii acestor tipuri de hidroizolatii: -Sunt materiale hidroizolante care se aplica direct si protejaza la umiditate, stratul suport. -Hidroizolatia finala, intarita, permite montarea placilor ceramice sau din piatra naturala cu adezivi adecvati tip C2 sau R, direct pe suprafata hidroizolata. -Nu apar deteriorari si exfolieri in timp ale stratului suport. -Unele dintre aceste tipuri de hidroizolatii se pot aplica direct peste un vechi placaj ceramic, restabilind etanseitatea suprafetelor.

0.01 RON/bucata gratuit MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Placaje ALUCOBOND

Firma noastra realizeaza placari cu materiale composite tip alucobond si etalbond. Etalbond-ul sau alucobond-ul reprezinta un panou compozit de tip 'sandwich', compus dintr-un substrat(miez) netoxic din polietilena , cu grosimea cuprinsa intre 2 si 5 mm , fixat solid de 2 foi de aluminiu de cate 0,5 mm fiecare. Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de extrudare. Detalii: - alucobond: 1250x3200; culori: alb, silver, colorat - etalbond: 1500x3050; 1500x4050; grosime: 3mm, 4mm; culori; silver - panouri compozite

Panouri Sandwich

Sc Primaserv Srl este distribuitor panouri termoizolante de acoperis si de perete, cu folie sau tabla de aluminiu si miez din spuma poliuretanica. Panourile termoizolante prezinta o serie de avantaje tehnice si economice care le recomanda pentru realizarea de diverse constructii: - izolare termica superioara; - izolare fonica foarte buna; - durabilitate in timp; - rezistenta ridicata la sarcina; - montaj usor; - dimensiuni variate in functie de destinatie si necesitati; - avantajos din punct de vedere al pretului; - culori naturale; - livrare si montaj rapid.

NOMAN ( 1 L ) - impermeabilizant, nu modifica aspectul materialului tratat

NOMAN - Impermeabilizare, impregnare (impotriva apei si uleiurilor) Caracteristici: Impermeabilizant baza dizolvata, impotriva apei si uleiurilor, confera protectie totala suprafetei tratate. Nu modifica aspectul final al materialului tratat. Aplicatii: Pe suprafete de marmura, granit, piatra naturala, argila arsa, gresie, produse ceramice in general, etc.

84 RON/litru Sc Ramirio Srl Prahova
[Pagina 1 din 1]