.

Masini si Utilaje Industriale » Materiale industriale

[Pagina 1 din 1]

inchirieri

SC ALBADECOR SRL INCHIRIAZA SCULE SI MASINARII PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE. - MASINI DE TORCRETAT - PE BAZA DE MATERIAL UMED -COMPRESOARE DE AER- 4,3 M3 -PIKAMERE PNEUMATICE -MASINI DE RASCHETAT PARCHET -MOLDE SI ACCESORII PENTRU BETOANE AMPRENTATE -VIBRATOARE PENTRU BETON -MASINI DE PERFORAT PLACI DE BETON -REMORCI 750 KG.

Fibra de Carbon

Executam piese din fibra de carbon, inclusiv platbanda si profil rectangular cu rasina antistatica (orice complexitate tehnica).

Teflon piese

Executam orice piese din materiale electroizolante: sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon in orice grad de complexitate, dupa desenul clientului sau propunem solutia tehnica cea mai adecvata.

Teflon bare

Bare din TEFLON Denumirea tehnica – politetrafluoretilena Caracteristici principale: - rezistenta la rupere: 16 - 25 MPa; - deosebit de stabil din punct de vedere chimic; - capacitate buna antiadeziva; - prelucrabilitate buna; - interval larg de temperatura de utilizare: - 200 �C pana la +260 +300 �C; - duritate (Rockwell): D50 – D75; - capacitate de amortizare mecanica buna, tenacitate convenabila; - coeficient de frecare deosebit de mic; - este neutru fiziologic, poate fi in contact cu alimente si cu medicamente; - capacitate buna de izolator electric inclusiv in mediu umed; - densitate: 2,2 – 2,4 kg/dm �. Domenii de utilizare: Repere de utilaje din industria alimentara, chimica, textila, elemente de etansare, elemente izolatoare, elemente de precizie din industria de aparate, aparate medicale si farmaceutice, jgheaburi, etc. Prezentare: Bara nearmata, natur cu diametre intre 4 mm si 300 mm la lungimea de 1000 sau 2000 mm.

Teflon placi

Placi din TEFLON Denumirea tehnica – politetrafluoretilena Caracteristici principale: - rezistenta la rupere: 16 - 25 MPa; - deosebit de stabil din punct de vedere chimic; - capacitate buna antiadeziva; - prelucrabilitate buna; - interval larg de temperatura de utilizare: - 200 �C pana la +260 +300 �C; - duritate (Rockwell): D50 – D75; - capacitate de amortizare mecanica buna, tenacitate convenabila; - coeficient de frecare deosebit de mic; - este neutru fiziologic, poate fi in contact cu alimente si cu medicamente; - capacitate buna de izolator electric inclusiv in mediu umed; - densitate: 2,2 – 2,4 kg/dm �. Domenii de utilizare: Repere de utilaje din industria alimentara, chimica, textila, elemente de etansare, elemente izolatoare, elemente de precizie din industria de aparate, aparate medicale si farmaceutice, jgheaburi, etc. Prezentare: Placi nearmate natur cu grosimi intre 1,00 mm si 100,00 mm cu dimensiunile 2050 x 1250 mm, sau alte dimensiuni necesare aplicatiei dumneavoastre.

Pertinax

PERTINAX electrotehnic. Compozitie: Laminate termorigide pe baza de hartie si rasini fenolice. Aplicatii: PERTINAXUL este recomandat in aplicatii de joasa tensiune sau de inalta tensiune (cel cu rasina fenolica modificata) la care se cer bune proprietati mecanice si electrice. PERTINAXUL prezinta o buna prelucrabilitate, iar pana la grosimea de 2,5 mm poate fi prelucrat prin poansonare. Pertinax cu rasina fenolica modificata este recomandat in aplicatii de inalta tensiune, ca de exemplu la transformatoarele racite cu ulei si la mecanismele de comutatie de inalta tensiune. De asemenea, se recomanda utilizarea sa la fabricarea de componente ce lucreaza in conditii climatice extreme, deoarece proprietatile sale electroizolante excelente nu sunt afectate de umiditate sau de variatiile de temperatura. Nota: Din cauza tehnologiei sale de fabricatie, materialul poate avea aspect neomogen, ceea ce nu afecteaza insa parametrii tehnici ai laminatului. Acest material este utilizat de asemenea la placarea carcaselor aparaturii de comutatie, ca de exemplu in telefonie, la nave, la instalatiile industriale si statiile electrice de forta. De asemenea se mai utilizeaza ca placa de baza la cutiile de conectare pentru cabluri, la panourile pentru instalatiile electrice ale consumatorilor casnici si la panourile de sigurante, cat si pentru pupitrele de comanda si control ale unei game largi de instalatii. In ultima perioada o noua intrebuintare ii este data ca inlocuitor pentru tego, la placarea autoutilitarelor pentru transport produse alimentare (paine, panificatie, etc) in industria alimentara, cat si la realizarea de matrite pentru diferite obiecte: catarame, gablonturi, feronerie, etc. In industria cartonului este folosit la realizarea matritzelor pentru diferitele tipuri de ambalaje din carton. Prezentare: Placi de diferite dimensiuni pana la 1500 x 3000 mm si grosimi pana la 500 mm.

Tesatura teflonata

Tesatura din fire (fibre) de sticla teflonata (siliconata) Prezentare: Combinatia fibrei de sticla cu teflonul PTFE care au o buna rezistenta mecanica si chimica a dat nastere unui nou produs cu multe aplicatii, tesatura teflonata. Tesatura din fire minuscule de sticlă si impregnata cu teflon, poate avea o suprafata mai mult sau mai putin lucioasa în functie de scopul final. Aplicatii: Tesaturile teflonate cu un bun finisaj, cu luciu se folosesc in: - industria materialelor plastice; ca element antiaderent la electrozii pentru sudat pungi. - industria alimentara; ca suprafata antiaderenta pentru aluaturi, ciocolata, la benzi transportoare, tavi, la sudare pungi si caserole de polietilena etc. - industria farmaceutica. - industria confectiilor; la benzi transportoare. - industria cauciucului; la benzi transportoare. Proprietati: Tesaturile cu un finisaj mai redus se pot folosi ca filtre sau, in industria materialelor abrazive ca element de demulare si degazare in matrite. Prin calitatile teflonului care are un coeficient de frecare foarte mic se obtine un produs cu antiaderenta foarte buna si cu o stabilitate dimensionala data de tesatura de sticla, de asemenea foarte buna. Plaja termica: Tesatura teflonata se poate folosi cu succes pana la temperaturile urmatoare: - tesatura teflonata simpla: + 260 oC; - tesatura teflonata cu adeziv: + 250 oC; - tesatura teflonata siliconata: + 230 oC. Prezentare: Se fabrica in suluri cu latimea de 1000 mm de diferite grosimi: 0,08 mm; 0,13 mm; 0,22 mm; 0, 23 mm; 0,25 mm; 0,35 mm; 0,56 mm simpla sau cu pelicula de adeziv (adezivata). Observatie: Grosimea tesaturii teflonate adezivata nu include grisimea adezivului.

Sticlotextolit placi

STICLOTEXTOLIT sub forma de placi Compozitie: Placile din sticlo-textolit (sticlostratitex) sunt laminate termorigide pe baza de tesatura de sticla impregnata cu rasina fenolica. Aplicatii: Placile de sticlotextolit sunt utilizate atat ca materiale de constructii cat si ca materiale electroizolante la constructia de diverse masini si echipamente, in special la acelea la care se cere o buna stabilitate dimensionala, rezistenta la temperatura ridicata si flamabilitate scazuta. Sticlotextolitul poate fi de asemenea prelucrat mai usor ca alte materiale, iar datorita rezistentei sale ridicate la temperatura, poate înlocui laminatele rigide pe baza de rasina siliconica. Placile din sticlotextolit pot fi utilizate ca materiale termo-izolante de inalta calitate la diverse masini si echipamente, in special in acele zone in care temperaturile inalte de lucru (partial pana la 300 �C) sunt asociate cu cerinte de rezistenta inalta la compresiune. Prezentare: Placile din sticlotextolit se fabrica la dimensiunile 2000 x 1000 mm si grosimi intre 0,13 mm si 300,00 mm. FR4 - HF este un laminat rigid pe bază de ţesătură de sticlă şi răşină epoxidică, lipsit de halogeni, cu o temperatură maximă de utilizare mai mare de 180 �C şi cu bune proprietăţi mecanice şi electrice, pentru aplicatii diverse. Disponibil in diferite formate: grosimi: 0,13 mm - 300 mm; dimensiuni: 2000 x 1000 mm, sau alte formate.

[Pagina 1 din 1]