.

Constructii » Materiale metalice pentru constructii

[Pagina 1 din 2]  2 

EUROPROFILE

Vand europrofile Prov.Arcelor Mittal.INP550buc=1ml12,1;HEM900buc=1ml12,1;HEM800buc=1ml12,1;HEM700buc=1ml12,1;Plata cu OP vizat banca.Pret 829Euro/tona.

829 EURO/pe tona sc.DMD-BITI SRL Neamt

CLEMA TAR ZINCATA FIXARE PANOU BORDURAT

Clema surub TAR fixare panou bordurat Sistem ideal pentru fixarea panourilor bordurate zincate sau plastifiate pe stalpi din teava 60x60 mm, 60x40, 50 x50 mm, 50x30, 40x40 mm Sistemul TAR este format din: - surub T zincat termic, lungime 8,50 cm. Capatul tip T este astfel conceput incat impiedica rasucirea in timpul strangerii piulitei; - piulita zincata, metric 8, prevazuta cu un element de autoblocare. Astfel se impiedica slabirea strangerii in timp. Necesar: 2 cleme/ stalp pentru panouri cu inaltimea de 1,2 m, 3 cleme pe stalp pentru panouri cu inaltimea de 1,5 si 1,7 m, 4 cleme pe stalp pentru fixarea panourilor bordurate cu inaltimea de 2 m. Pentru fixare se recomanda gaurirea stalpului cu un burghiu pentru metal cu diametrul de 9 mm si pentru strangere utilizarea unei chei inelare de 13. Pret: 2,60 lei/ bucata, inclusiv TVA. Asiguram livrarea in toata tara prin Fan Courier, in sistem de plata ramburs.

2.60 RON/Bucata Shop Online SRL Ilfov

confectii metalice

realizam structuri metalice de orice complexitate,hale,porti,balustrade,scari interioare si exterioare,panouri publicitarerafturi metalice

Inchiriez bascula 3,5t

Inchiriez bascula 3,5t bena de 3 -4-5 mc 40t bena de18 mc cu basculare pe trei parti.Livram din stoc; piatra, nisip, margaritar, refuz ciur, piatra concasata, balast terasament (Stancesti), pamant vegetal (gradina),evacuari moloz(gunoi) Inchiriez utilaje constructii Buldoexcavator JCB 3CX, Cilindru compactor la PRETURI MICI

SCHELA METALICA

Inchiriez schela metalica de fatada/cofrag, popi metalici, tobogane pt moloz. Discount pt perioade mai mari. Asiguram la cerere echipa profesionista montat/demontat. Tel. 0726258273.

SCHELA DE FATADA

Schela metalica de fatada, diverse marci, omologata U.E., stare excelenta, adaptabila la diverse configuratii de suprafete. Dispunem de stoc.

Mire hidrometrice otel emailat

Mire hidrometrice din otel emailat. Culoare standard gradatie: negru pe fond alb. Se pot realiza si pe culoare rosu. Latime 13 cm, lungime standard 1 m. Gradatiile pot fi diferite (0-1m, 1m-2m, etc). Mirele sunt gaurite pentru fixare pe peretii bazinelor , picior de pod,etc. Tehnologia folosita pentru realizarea acestora le garanteaza o durata de viata lunga.

110 EURO/bucata ANYSOL CONCEPT SRL Bucuresti

Rulou de tabla - Alusi

Acoperirea ALUSI se realizeaza prin trecerea tablei de otel printr-o baie de aluminiu - silicon in procent de 9% - 10%. Grosimea stratului de acoperire este de la 10 la 30 um (60 - 180 gr./m2) pentru fiecare fata. ALUSI imbina calitatile mecanice ale otelului cu proprietatile termice, anticorozive si antioxidante ale aluminiului.

Rulou de tabla-Galvalia

GALVALIA este un strat de protectie compus in principal din zinc cu un continut de fier de aproximativ 10%. Suprafata produsului finit este de un verde mat. Asigura o aderenta foarte buna a culorii si o excelenta protectie anticoroziva. Greutatea stratului de protectie poate varia intre 100 - 150 gr./m2 (acoperire 75 um) pentru ambele fete.

Tabla cutata

tabla cutata cu profil trapezoidal sau sinusoidal este folosita pentru inchderi laterale exterioare atit in domeniul industrial cit si pentru arhitectura rezidentiala, in ambele sisteme - neizolat si/sau sistem izolat (tabla/vata/tabla

[Pagina 1 din 2]  2