.

Mobilier si Accesorii » Mobilier camera de zi

[Pagina 1 din 9]  2  3  4  5  6  7  8  9 

VivaLaBiblioteca

Forma de Vivabiblioteca naste din intentia de realizarea unei mobile in lemn masiv,fag evaporat,de aspect extrem de lejer si transparent.Oricum Vivabiblioteca este o mobila robusta adaptata sa contina carti si obiecte varii,rafturile fiind in sticla temperata.se asambleaza extrem de usor la sec fara holsuruburi si parti metalice.Finitura la mana cu ulei de in ceara naturala Dimensiuni 155x33x215h (cm) Compozitia A 232x33x215h (cm) Compozitia N 310x33x215h (cm) Compozitia W www.mobilaecologica.ro

805 EURO/compozitia A MobilaEcologica Neamt

Living ferara

Disponibil in diferire nuante si dimensiuni la cerere.

FOTOLIU KYO FLEX

Saltea ortopedica din poliuretan nedeformabil trat...

CANAPEA KYO FLEX

Saltea ortopedica din poliuretan nedeformabil trat...

FOTOLIU FANTASY

Saltea ortopedica din poliuretan nedeformabil trat...

CANAPEA FANTASY

Saltea ortopedica din poliuretan nedeformabil trat...

Coltar Danielle

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Danielle este tapitat in totalitate cu piele naturala de calitate superioara. Candrul canapelei este din lemn masiv, iar la interior este atat spuma poliuretanica cat si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Majestic

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Majestic este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Are cadrul din lemn masiv, iar la interior spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Elisabeth

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Elizabeth este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Cadrul acestui coltar este realizat din lemn msaiv, iar interiorul are spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Fotoliu Elisabeth

www.mobilamall.ro Fotoliul Elizabeth este tapitat de asemenea cu piele naturala, cadrul este realizat din lemn masiv, iar interioarul este realizat din burete cu densitate mare.

[Pagina 1 din 9]  2  3  4  5  6  7  8  9