.

Mobilier si Accesorii » Mobilier comercial

[Pagina 1 din 3]  2  3 

Birou Classis

Biroul Classis este realizat din pal melaminat de 36 mm grosime, iar corpul cu un sertar si usa este realizat din pal melaminat de 18 mm grosime. Corpul cu sertar si usa are dimensiunea de L 400 x l 500 x h 600. Toate canturile biroului sunt din ABS integral, iar accesoriile utilizate (balamale, glisiere) sunt import Italia. GARANTIE: 24 luni

Scaun Lena

Scaunul Lena are cadrul din lemn, culoarea wenge si tapiterie din stofa.

Scaun Bistro CR

Scaunul Bistro CR 2 are cadrul cromat neconificat. Sezutul este tapitat fie cu poliester (A), fie cu material acrilic (C).

Scaun Venus

Scaunul Venus are cadrul cromat. Tapiteria sezutului este piele ecologica.

Scaun bar clasic

Scaunul are cadrul inalt. Este negru, iar sezutul este tapitat cu piele ecologica ancroma.

Scaun bar C

Scaunul bar C are cadrul inalt in forma de Z si este cromat. Sezutul este tapitat cu piele ecologica ancroma.

Scaun bar

Scaunul are cadrul inalt sub forma de Z. Cadrul este cromat. Sezutul acestui scaun este tapitat cu piele ecologica ancroma.

Receptie Sara

Receptiea Sara este realizata in forma de L si deserveste o singura persoana. Are L 1200 x l 550 x h 1200 pe fiecare latura. Receptia este placata pana la inaltimea de 900 mm cu o placa din pvc autoadeziva ce imita o tabla perforate din aluminiu. GARANTIE: 24 luni.

Receptie Olivia

Receptia Olivia este realizata din pal melaminat de 18 mm grosime. Receptia este formata din doua compartimente legate intre ele cu un spatiu pentru calculator. Partea de birou este pana la inaltimea de 900 mm si o parte cu loc pentru monitor de 400 mm inaltime. Fiecare compartiment are fata realizata din geam sablat si peste care este aplicata o intaritura metalica din tabla perforata. Partea de sus a receptiei este realizata din bare TURO metalice pe care se sprijina un blat de sticla. GARANTIE: 24 luni.

Receptie Denisa

Receptia Denisa este realizata din pal melaminat cu sticla sablata. Este formata din doua corpuri (L 500 x l 600 x h 750) cu geam sablat de 4 mm grosime, peste care este aplicata o folie autoadeziva din PVC pentru ai oferi un aspect cat mai placut. Peste blatul din pal al receptiei se afla un geam sablat de 10 mm grosime sustinut de sase stalpi cromati. GARANTIE: 24 luni.

[Pagina 1 din 3]  2  3