.

Mobilier si Accesorii » Mobilier din lemn si placaj

[Pagina 1 din 1]

scara stejar , scara interior stejar , scara spirala , scara aeriana pe vanguri

executam scari stejar,scari fag. si scari rasinoase,transport gratuit in toata romania,executam tamplarie stejar masiv sau stratificat,foisoare si mobila, ferestre stejar cu geam termopan,usi stejar masiv sau stratificat,scari spirale stejar sau fag.

Mobila dormitor

Mobila, mobilier,canapele,coltare din piele sau stofa. Va prezentam noua colectie de mobila si mobilier : mobila, mobilier clasic, mobilier modern, mobila clasica, mobila moderna pentru living-room ( biblioteci ), dining-room ( spatii de servit masa ), dormitoare, home-office ( birouri ), mobilier de hol, mese extensibile de living, masute cafea, mobilier pentru hoteluri, mobilier pentru restaurante, garderobe, noptiere, paturi matrimoniale, accesorii pentru mobilier, sisteme de iluminal . Piesele din cadrul colectiei de mobila se pot achizitiona si separat, existand posibilitatea de a-ti alege cate piese de mobilier doresti. Canapele extensibile din piele, canapele extensibile din stofa, coltare(canapele de colt) extensibile cu lada de depozitare din piele naturala sau stofa integral. Pentru colectia completa si detalii va rugam accesati: Web-situl : www.canapeledinpiele.wordpress.com web-situl : www.mobilierliving.wordpress.com Tel mob: 0747 166 400 ABBY Mob Select. Web-site: www.canapeledinpiele.wordpress.com www.mobilierliving.wordpress.com

Proiect Bar

Proiect realizat in fabrica noastra pentru clienti din Olanda. Formele rigide sunt combinate cu pricepere. Lemnul domina in principal la proiectele realizate de noi.

MASA PLIANTA LEMN

Masa pliant este realizata integral din lemn masiv si stratificat. Designul mesei este unul revolutionar ce permite folosirea integrala a locurilor din jurul mesei fara a exista nimic care sa deranjeze utilizatorii. Blatul mesei este realizat din lemn de pin triplustratificat ( import Austria) sau din lemn de fag multistratificat. Masa poate fi realizata in multiple variante coloristice. Masa are 4 rotile din cauciuc cu blocare si permite depozitarea unui numar de 6 scauni tip UNISED.

990 RON/bucata UNILEGNO SRL Neamt

SCAUN PLIANT LEMN

SCAUN PLIANT TAPITAT REALIZAT DIN FAG ABURIT-USCAT IN DIFERITE VARIANTE DE CULORI.

90 RON/BUCATA UNILEGNO SRL Neamt

Masa mare pentru gradina

Masa mare pentru gradina si terasa din lemn de rasinoase de dimensiuni: 80cm inaltime, 80cm latime, 190 cm lungime. Se poate lacui in diverse nuante de culori. Se poate livra oriunde in tara prin curieratul rapid.

dusumele

executam dusumele din brad

[Pagina 1 din 1]