.

Mobilier si Accesorii » Mobilier la comanda

[Pagina 1 din 10]  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Ghiveci de lemn

Ghiveci de lemn pentru flori de diferite dimensiuni si culori pentru gradina, terasa sau balconul dumneavoastra. Se poate livra prin curier rapid in toata Romania.

Mobila la comanda

Executam la comanda din pal melaminat, mdf, pal furniruit cu ornamente sculptate in lemn masiv (onlay-uri, cornise, capiteliuri,frize) pentru bucatarii, dormitoare, living-uri, camere tineret, camere de copii, patuturi si birouri masinuta, dulapuri castel, etc, dressing-uri, spatii comerciale, sau orice tip de mobilier pt casa sau spatiul dvs, toate personalizate. Oferim consultanta, proiect 3d, transport si montaj gratuit.tel: 0752531373 adresa webb:http://www.marissmob.com

100 RON Marissmob Cluj

Usa culisanta 02

Usa culisanta la comanda din geam sablat securizat pe sistem de glisare compus din doua sine: sina superioara si sina inferioara din aluminiu cu rulmenti, manere verticale din aluminiu ...casei tale ii sta bine !

Texturi usi glisante

Va punem la dispozitie diverse texturi pentru usi glisante/usi culisante: pal melaminat simplu sau lucios de 18 mm, ratan diferite culori, geam sablat, simplu sau vopsit. Accesorii si feronerie usi: sistem de glisare din aluminiu, sine din aluminiu incadrate/ascunse in podea si tavan, rulmenti, manere longitudinale din alumniu. Usi glisante / usi culisante la comanda la Mobila Comanda .com !

Mobilier farmaceutic Coloseum

Mobilier farmaceutic executat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finsaj - diverse culori, la alegerea clientului, accesorii si feronerie de foarte buna calitate - Blum, import Austria. Mobila pentru farmacii, cabinete medicale, laboratoare, spitale, depozite, magazine la comanda !

Mobila magazin Vitao

Mobila magazin la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj negru, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Toate materialele cu care lucram sunt de o calitate foarte buna: pal, cant, accesorii si feronerie import Austria si Germania. Calitatea conteaza pentru succesul unei afaceri, noi ne-am convins!

Mobila Hotel Red Passion

Mobila hotel realizata din pal melaminat, finisaj negru striat combinat cu mar salbatic, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii folosite la mobilier hotelier la comanda: balamale si glisisre Blum, import Austria, manere, sistem de prindere a pieselor mobilierului ascuns. Mobila hotel la comanda.

Mobilier Pensiune Maria

Mobilier pentru camere pensiune, la comanda din pal melaminat, finisaje la alegerea clientului, cant ABS. Mobilierul poate contine diverse piese: pat simplu, pat dublu, noptiere, comode, masute cafea, cuiere, dulapuri ... mobilier pensiune la comanda pentru o afacere de succes ! *Livrare mobila pensiune la comanda in toata tara !

Mobila Pensiune Dor

Mobila la comanda pentru pensiuni din pal melaminat de 18 mm, finisaj divesre culori, accesorii de calitate import Austria - Blum. Mobila pensiuni la comanda cu Mobila Comanda.com *Livrare mobilier la comanda pentru pensiuni in toata tara !

[Pagina 1 din 10]  2  3  4  5  6  7  8  9  10