.

Mobilier si Accesorii » Mobilier metalic

[Pagina 1 din 1]

Frapiera inox cu picior

- Inox 18/10 Aisi 304 - Diverse forme si dimensiuni - Optional: picior Telefon: 021-332.32.21

Compactus - rafturi mobile pentru arhive

Cu rafturile mobile pentru arhive din gama Compactus® puteti profita la maximum de spatiul disponibil. Folosind acest sistem, un culoar este creeat doar atunci cand este necesar, dublandu-se capacitatea de depozitare. Compactus® Archive garanteaza cea mai buna posibila utilizare a spatiului disponibil, economisind astfel atat spatiul, cat si costurile. Toate produsele Compactus combina calitatea Bruynzeel cu atentia pentru detaliu si durabilitate. Acest sistem poate fi configurat in functie de dimensiunile spatiului respectiv . Compactus® Office este un sistem mobil de rafturi, care asigura utilizarea eficienta a spatiului disponibil si da un aspect ordonat biroului, oferind posibilitatea de dublare a capacitatii de arhivare sau creand spatiu suplimentar de lucru. Compactus Office si Archive sunt disponibile atat cu actionare manuala cat si cu un sistem actionat electric convenabil, modern si sigur.

Sysco - rafturi pentru arhive

Sysco reprezinta un sistem de rafturi de inalta calitate, realizate in fabrica bruynzeel din olanda, leaderi europeni in domeniul realizarii solutiilor pentru arhivare. sysco ofera urmatoarele avantaje: - sistem modular multifunctional, potrivit pentru aplicatii diverse. - design-ul este elegant, dar si rezistent, ceea ce il face la fel de potrivit pentru birouri, arhive, biblioteci, magazine etc. - disponibil intr-o gama larga de dimensiuni si contine un numar considerabil de accesorii functionale, care il fac sa fie unul dintre cele mai versatile sisteme. - un sistem de poate fi configurat pentru se conforma cerintelor pentru depozitarea documentelor si a datelor, precum si pentru depozitarea bunurilor. - asamblarea si instalarea sistemului sunt rapide si simple. - sistemul este proiectat sa fie conform cu cerintele principalelor sisteme de calitate, calificare si de siguranta. Rafturile Sysco sunt potrivite pentru: - instalatii statice (sau fixe), montate pe podea solida - instalatii mobile pentru care rafturile sunt montate pe o baza mobila.

RAFTURI METALICE

EUROWESTLEIN, vinde din stoc si pe comanda vitrine orizontale de mezeluri/carne/ lactate,rafturi frigorifice, vitrine verticale cu 2,3,4 geamuri de congelare/ refrigerare, lazi, insule cu geam,rafturi metalice de perete si mijloc, agregate la 220 si 380v, garantie, montaj, transport.''TOTUL PENTRU MAGAZINUL TAU''

[Pagina 1 din 1]