NEV BLU
.

NEV BLU

Cautari similare:
   cablu electric 220      feliator dublu pentru tort      NEV BLU      Cablu pentru antena externa      CarKit Bluetooth STK SP300      organizator cablu      cabluri prize      blu-it      cablu utp      distantiere nevada   
[Pagina 1 din 4]  2   3   4 

Cadru de mers pliabil cu 4 roti

Cadrul de mers este dotat cu frane cu actionare manuala, usor de manevrat chiar de catre persoane cu forta musculara redusa, cu dublu rol: de blocare in timpul mersului, respectiv de stationare. Se pliaza cu usurinta si este echipat cu roti rezistente la uzura, care ofera siguranta in timpul mersului. greutate totala: 9 kg. deplasarea se realizeaza fara ridicarea cadrului, cu sprijinirea permanenta pe roti in timpul mersului iar deplasarile accidentale din timpul stationarii sunt blocate de cele doua frane.

Centrale pe peleti ,agropeleti HEIZTECHNIK Q PELLET DUO

Cazanele pe peleti HEIZTECHNIK Q -PELLET- DUO, cu puteri de 15, 25, 35, 45, 55kw, sunt complet automatizate, cu aprindere si alimentare complet automata de combustibili . Cazanele HEIZTECHNIK-Q PELLET DUO au un design surprinzator, principala sursa de caldura al cazanului este un arzator profesional cu un randament foarte ridicat al arderii de 96%, tip jgheab cu sistem automat de curatare, pentru arderea peletilor, agropeletilor (OPTIONAL-numai cu arzatorul rotativ din otel inoxidabil Roto), cu un alimentator automat de combustibili si controlul automat al arderii.Cazanul dar si intreg sistemul de incalzire este controlat de automatizarea cu functie inteligenta fuzzy-logic 2 de ultima generatie ECOMAX R 890P, prin comandarea a 3 pompe de circulatie, vana de amestec cu 3- 4 cai, are sonda externa de temperatura pentru functionarea cazanului automat in functie de temperaturile exterioare. Se predispune montarea regulatorului electronic ECOSTER 200 care are dublu rol, de termostat de ambient si de telecomanda a cazanului cu vizionarea si modificarea parametrilor acestuia din camera unde este montat, fara a trebui sa se deplaseze cineva in camera centralei. Datorita gratarului suplimentar se pot arde si lemne, carbuni de mari dimensiuni sau brichete. Optional cazanele HEIZTECHNIK, se pot dota cu Sonda lambda pentru maritea eficientei arderii si obtinerea unui consum de combustibili, cu 20-30% mai mic.

Plutitor electric Little-Ex

Plutitor electric pentru hidrocarburi. Plutitor electric Little-Ex Regulator de nivel omologat ATEX-EX Regulatoarele de nivel electric tip plutitor de la Matic sunt imune la umiditate şi condens. Sistemul ermetic brevetat rezistă pănă la 100 m adâncime. Regulator de nivel pentru motorina, uleiuri, etc... Little-ex este omologat EX conform normelor ATEX pentru folosirea in mediu cu presicol de explozie. Corpul extern este din polietilenă, injectat într-o piesă unică. Injectarea de poliuretan cu celulele higroscopice, elimină orice bulă de aer din interiorul corpului şi izolează regulatorul în mod ermetic. Presiunea max. de lucru este 10 bar Temperatura de lucru este intre -20 si 40˚C Comutator de comanda max. 21,4mA – 9,6V, contacte cu autocurăţare la fiecare manevră, distanţă mare între contacte. Dotat cu 5m de cablu special resistent la corosiunea hidrocarburilor.

Usi exterior | Usi osciloculisante | Usi armonice | Usi intrare

Usile produse si comercializate de catre societatea noastra constituie unele din elementele principale ale unei constructii . Ne adresam prin aceste produse celor care iubesc spatiile largi deschise catre terase , piscine , si cei carora nu le place sa se piarda din spatiul camerei cu usile batante . Usile de exterior prezintă avantajul economiei de spaţiu pe care o căutaţi la o uşă glisantă , dar oferă o etanşare net superioară . În plus , siguranţa în momentul manevrării este garantată . La usile culisante , cu un sistem exclusiv de ridicare , glisarea laterala a usilor formeaza un ansamblu de dimensiuni reduse , iar miscarea se poate automatiza , ceea ce la alte sisteme este imposibil . Astfel , miscarea este tot timpul controlata , silentioasa si extrem de facila . Controlul ridicarii si glisarii se realizeaza prin actionarea manerului .

Intrerupatoare modulare - Vimar Neve

Cu design-ul riguros si calitatea Vimar, unanim recunoscuta - Vimar Neve reprezinta gama economica produsa de cel mai bun fabricant de aparate electrice modulare, adaptata excelent situatiei economice actuale. Ansamblu prezentat este format din 3 intrerupatoare normale. Din punct de vedere functional acestea pot fi intrerupatoare normale monopolare sau in speciale : - deviator (cap scara ) - inversor(cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu comanda dublu sens, pentru rulouri,usi. Deoarece sunt aparate modulare se pot monta si prize electrice sau de semnal. Ansamblu se compune din suport, aparate ( module ) si placa ornament , care se poate monta intr-o doza de trei module, ST, CG sau PT. Lotus Electronic comercializeaza toate gamele de aparate electrice modulare VIMAR

Scaun auto si inaltator Napoli

- Scaunul auto Pierre Cardin Napoli este un ansamblu format din inaltator de sezut pentru copii, spatar rabatabil si tetiera- Scaunul este destinat transportului copiilor cu greutatea intre 9 si 36 kg- Scaunul Napoli poate fi folosit in doua moduri distincte: ca si scaun auto - pentru copii cu greutatea intre 9 si 25 kg sau ca si inaltator pentru sezut - pentru copii cu greutatea intre 22 si 36 kg- Scaunul auto este dotat cu reductor pentru cap, spate si sezut, util copiilor mici- Pentru intervalul de greutate 9-18 kg este recomandata utilizarea scaunului auto impreuna cu centurile de siguranta ale acestuia, iar pentru copiii cu greutatea intre 15 si 25 kg se poate utiliza centura de siguranta a autoturismului, purtata peste scaun si peste copil (asemanator cu modul in care este purtata de persoanele adulte)- Centurile de siguranta ale scaunului au prindere in 5 puncte si ofera siguranta sporita in timpul utilizarii- Scaunul este prevazut cu cleme de fixare a centurii auto pe fiecare laterala, atat in partea de sus a spatarului cat si la mijlocul acestuia- Husa din material textil a scaunului auto se poate detasa pentru a fi spalata- Tetiera scaunului este reglabila in inaltime si se poate detasa la nevoie- Inclinarea spatarului nu este reglabila, insa, la nevoie, acesta se poate lasa pe spate pana la pozitia orizontala- Inaltatorul pentru sezut are manere laterale de sprijin- Dimensiuni: latime scaun - 45 cm, latime sezut - 35 cm, inaltime spatar - 70 cm, inaltime sezut - 13 cm

Scaun auto si inaltator Bebe Go

- Scaunul auto Bebe Go este un ansamblu format din inaltator de sezut pentru copii, spatar reglabil si tetiera- Scaunul este destinat transportului copiilor cu greutatea intre 9 si 36 kg- Bebe Go poate fi folosit in doua moduri distincte: ca si scaun auto – pentru copii cu greutatea intre 9 si 25 kg sau ca si inaltator pentru sezut – pentru copii cu greutatea intre 22 si 36 kg- Pentru intervalul de greutate 9-18 kg este recomandata utilizarea scaunului auto impreuna cu centurile de siguranta ale acestuia, iar pentru copiii cu greutatea intre 15 si 25 kg se poate utiliza centura de siguranta a autoturismului, purtata peste scaun si peste copil (asemanator cu modul in care este purtata de persoanele adulte)- Husa textila a scaunului se poate detasa pentru a fi spalata- Tetiera scaunului este reglabila in inaltime pe 4 pozitii si se poate detasa la nevoie- Scaunul auto este dotat cu reductor pentru cap, spate si sezut, util copiilor mici- Centurile de siguranta ale scaunului sunt prevazute cu prindere in 5 puncte- Spatarul poate fi detasat cand nu mai este necesar, iar scaunul se poate uliliza sub forma de inaltator pentru sezut- Inaltatorul pentru sezut este prevazut cu manere laterale de sprijin- Dimensiuni: latime scaun – 45 cm, latime sezut – 35 cm, inaltime spatar – 75 cm, inaltime sezut – 12 cm

Constructii noi.Renovari.Amenajari.De la a la z

Echipa de profesionisti in domeniu:executa o gama variata de servicii,de la constructii la renovari,la amenajarea spatiilor nou-construite,locuinte,restaurante,baruri,scari de blocuri,spatii comerciale sau spatii de birouri.De asemenea,inaintea inceperii lucrarii va putem oferi consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii: -mansarde,sarpante,tinichigerie,tabla LINDAB,tabla galvanizata plana sau ondulata,bardolina,tabla de bricostore,burlane+jgheaburi. -Fundatii -Zidarie caramida Zidarie BCA -Tencuieli si termoizolatii exterioare Amenajari interioare: -Decopertat pereti -Sapa egalizare -Sapa autonivelanta -Tencuit brut interior -Glet/zugraveli -Placare pereti cu rigips (fara structura metalica) -Placare pereti cu rigips (pe structura metalica) -Montaj termosistem:polistiren,dibluri,plasa,tinci -Montaj gresie si faianta -Montaj parchet,mocheta -Montaj tavane rigips -Montaj usi interior,exterior -Montaj pereti despartitori -Glafuri usi si ferestre -instalatii sanitare -Instalatii electrice Persoana de contact:VICTOR:0727339688.Numai lucrand cu noi puteti evita pierderi masive de timp si bani,in timp ce incepatorii vor face experiente pe banii dumneavoastra. Daca ati incercat si cu alte echipe si ati fost dezamagiti,incercati de aceasta data cu muncitori seriosi.

POARTA CULISANTA

Date tehnice: Descriptiv: • Poarta culisanta este realizata dintr-un panou si o sina de ghidaj pe sol insurubata sau incastrata. • Este realizata din profile rectangulare . Intensitate: •Cu role dimensionate in functie de greutate si de utilizarea portii ; Resistenta la coroziune : •Tratament anti-rugina prin galvanizare la cald a ansamblului ( interior si exterior); Motorizare: •Motorizare integrata; •3 tipuri de motorizare adaptata nevoilor dumneavoastra Colorit: •RAL standard verde 6005 si alb 9016; •Optiune bicolora si alte culori RAL, la comanda; Marcaj CE: •Portile din gama Atimatic AMS sunt conforme Normelor Europene EN 13241-1 si beneficiaza de marcaj CE.

Plutitor electric - Regulator de nivel pentru ape murdare.MERCURY MC

Mercury MC – Multicontacts - FARA MERCUR Plutitor - Regulator de nivel pentru ape murdare, încarcate. Regulator de nivel submersibil (brevetat). Sistemul ermetic brevetat rezistă pănă la 100 m adâncime Regulatoarele de nivel electric tip plutitor Matic sunt imune la umiditate şi condens. Proiectate cu contacte electrice de nouă generaţie constituite de: -Comutator 10A - 250V, cu contacte autocurăţare la fiecare manevră, cu distanţă mare între contacte. Utilizare Acest plutitor este utilizat pentru reglarea nivelului apei industriale tulburi şi apelor de canalizare foarte incarcate. Date tehnice MERCURY MC Corpul extern este din polietilenă, presosuflat într-o piesă unică. Camera internă este presosuflată într-o piesă unică pentru comutator. Comutator 10A - 250V, au contacte autocurăţare la fiecare manevră, cu distanţă mare între contacte. Greutate internă pentru determinarea baricentrului directionat spre intrarea cablului. Injectarea de poliuretană cu celulele închise care nu sunt higroscopice, care elimină orice bulă de aer din interiorul corpului şi izolează regulatorul în mod ermetic. Presiunea max. de lucru este 10 bar Temperatura max. de lucru este 55˚C Dotat cu cablu electric Neopren – 10m.

[Pagina 1 din 4]  2   3   4 
Rezultate in: