.

Servicii » Oportunitati de afaceri

[Pagina 1 din 1]

Actiuni - cereri in justitie la un click distanta!

Proiectul Juristnet.ro vine in sprijinul dumneavoastra prin punerea la dispozitie a sute de modele de cereri-actiuni in justitie; contracte civile-comerciale; plangeri penale adresate organelor de justitie; modele de notificari; memorii adresate organelor jurisdictionale, administrative sau persoanelor de drept privat. Intr-un singur loc gasiti toate tipurile de cereri si actiuni folosite in justitie. Prin acest instrument juridic puteti fi propriul dvs aparator, astfel scutiti timp, bani si aveti siguranta demersului juridic. Va propunem 3 variante de formulare. 1. Formular/model standard in format profesionist, il puteti comanda la numai 20 Ron. 2. Formular adaptat la cauza/speta dvs, se mentioneaza datele dvs de identificare si temeiul de drept, la numai 40 Ron. 3. Formular adaptat si personalizat, practic cererea/actiunea dvs este pregatita direct pentru instanta, aceasta va cuprinde toate elementele de identificare ale partilor implicate, exceptiile invocate, motivele cererii-actiunii, temeiul juridic, posibilele probe care pot fi instrumentate, daca e cazul, indicarea valorii timbrului si taxei judiciare care trebuie sa insoteasca cererea/actiunea in justitie, toate acestea la numai 100 Ron. Formularul se transmite in format electronic de timp html pe adresa de e-mail specificata in formularul de comanda, dar poate fi expediat si sub forma de document prin serviciu de curierat, fax etc. http://www.juristnet.ro

OMNISCENT Sistem odorizare spatii mari

“Natura contopita cu tehnologia – pentru un ambient proaspat si revigorant” Sistemul de odorizare OMNISCENT® este unic prin abilitatea sa de a odoriza continuu si consistent spatii interioare mari, asigurand control total asupra rezultatului si intensitatii, totodata creand o ambianta pozitiva in locatii ca sali de sport, receptii, hoteluri etc. Un singur dispozitiv poate odoriza o suprafata de pana la 500 m cubi. Gama de arome OMNISCENT este foarte diversa, creata din uleiuri esentiale naturale de lemn, fructe, mirodenii, flori etc. La cerere, pot fi create / recrea arome specifice. Omniscent® sistemul de odorizare unic emite continuu o aroma controlata pentru spatiile interioare mari. OPTIUNI DE AROMA: o CITRUS – aroma efervescenta de flori de portocal o MISTIQUE – aroma dulce orientala, pe baza de vanilie o EXOTIC – flori de munte si grapefruit roz o COMFORT – prospetime pentru sanantate o CALM – esenta florala calmanta o SENSUAL – aroma proaspata, revitalizanta de fructe o COOL – aroma proaspata de ierburi, pe baza de muschi de copac o FRESH GROUND COFFEE – aroma de cafea proaspat prajita o MANGO – aroma proaspata de mango o AROME LA COMANDA – flexibilitate pentru crearea de arome la cerere (se solicitata cantitate minima)

montaj pavele

Sc Poptean Construct Srl executa montaj pavele, borduri, parcuri, parcari,spati verzi gazon rolou, canalizari, mai multe servicii oferite de firma noastra accesati www.popteanconstruct.uv.ro Executam servicii oriunde in tara.

[Pagina 1 din 1]