PRODUSE FOOD
.

PRODUSE FOOD

[Pagina 1 din 1]

mese terasa, scaune terasa, mobilier terase

Sc Euro Mob Design Srl va ofera o gama larga de produse: mobilier terasa, mobilier bar, mobilier restaurant, mobilier fastfood, mobilier pizzerie, scaune si mese rattan, mobilier ratan; paturi metalice suprapuse, paturi metalice, paturi metalice supraetajate, scaune terasa, mese terasa, scrumiere inox exterior, scrumiere inox, scrumiere metalice, cos gunoi cu scrumiera, cos gunoi inox, blaturi werzalit terasa, mese werzalit; scaune, mese, scaune plastic, scaune plastic gradina, scaune bar, scaune aluminiu, scaune ratan- mai multe detalii pe site-ul nostru www.euromobdesign.ro sau la 0733.50.30.90.

Cuptor patiserie 4 tavi

Cuptor cu convectie si umidificare. Este destinat prepararii de produse de patiserie, croissante, prajituri, mini-pizza, paine proaspata, congelata sau semipreparata, fiind solutia ideala pentru supermarketuri, restaurante, snack-baruri, pizzerii, unitati fast-food si autoservire. Dimensiuni tavi: 600 x 400 mm, capacitate cuptor: 4 tavi, greutate: 62 kg, putere: 6,5 kW, dimensiuni externe: 830 x 730 x 567 mm

1178 EURO Maxigel Prahova

Separator de grasimi

Separatoarele de grasimi si particule grele TELCOM sunt unitati de tratare a apelor reziduale cu concentrate mare de grasimi si particole grele, provenite din instalatile civile si industriale (apele rezultate de la bucatarii, unitati de alimentatie publica, restaurante, fast-food-uri sau unitati de prelucrare a carnii etc.). Este necesara utlizarea separatoarelor de grasimi, fara a fi nevoie de o tratare biologica ulterioara, atunci cand instalatile de scurgere a apelor reziduale cu preznta de grasimi sunt separate de cele ale apei menajere negre (apele uzate provenite de la bai, toalete etc.). Apele rezultate pot fi deversate direct in sol sau intr-un emisar. Principala caracteristica a separatoarelor de grasimi TELCOM este de a asigura in mod natural, tratarea apei uzate poluante, pana la paramerii prevazuti de normele legale. Domenii de Aplicare: Măcelarii, fabrici de mezeluri si semipreparate din carne, abatoare, unitatii de preparare a pestelui, unitati de prajire a nucilor, alunelor, producator de ulei alimentar, unt, margarina; Cantine amplasate in cladiri administrative, comerciale, social cultural; spitale, hoteluri, restaurante, fast-food-uri, fabrici de sapun si stearina etc.. www.tecnotre.ro livrare pana la locul montajului ! . Produsele noastre sunt insotite de declaratii de conformitate si carti tehnice in limba romană.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: