.

Constructii » Panouri solare

[Pagina 1 din 2]  2 

Conducta solara S-Flex

Sistem tubular rapid divizibil pentru instalaţii solare cu izolaţie rezistentă la rupere, inclusiv cablu sensor. Conducta solară este un tub dublu ondulat de calitate înaltă, din oţel superior, cu cablu senzor integrat, special conceput pentru legarea optimă a unei instalaţii solare termice. Materialul special asigură în permanenţă un flux optim graţie construcţiei sale reuşite şi este astfel foarte potrivit pentru conectarea colectorilor performanţi Solarbayer. Montarea este simplă şi rapidă datorită razei de curbarefoarte mici şi a sistemului ingenios de montare. Racordurile pot fi scurtate în funcţie de necesitate. Izolaţia specială rezistentă la intemperii, temperatură şi ultraviolete asigură o durată lungă de viaţă la montarea în instalaţia solară.

panouri solare PremiumFlair

Colectorii cu integrare în acoperiş – Alternativa optică. Durata lungă de viaţă a produselor Solarbayer este garantată şi aici. Absorbitorul din cupru cu harpă dublă acoperit cu Tinox cu distanţă mică între tuburi garantează un randament ridicat de energie solară termică. Tabla flexibilă adaptată la cele mai uzuale ţigle, verificată special în laboratorul Solarbayer garantează o tranziţie corespunzătoare de la câmpul colectorului la acoperişul existent, în conformitate cu regulile consacrate din domeniul construcţiilor de acoperişuri. Sunt disponibile seturi de tablă pentru aproape toate tipurile de acoperis. Fuziunea hidraulică a colectorilor este sigur realizabilă cu componentele de legătură livrate. Colectorii pot fi montaţi în funcţie de locul disponibil pe acoperiş în aproape orice formă şi combinaţie.

Panouri solare PremiumStar

Colectorul cu vană PremiumStar –Design inovator şi performanţă. Noul colector cu vană PremiumStar reuneşte design-ul inovator al colectorului cu tehnica solară performantă.Imaginea omogenă a suprafeţei colectorilor, cunoscută până acum cu precădere din zona interioară a acoperişului, este acum disponibilă şi pentru colectorii din zona exterioară a acoperişului. Tehnica noastră specială de montaj permite un montaj rapid şi sigur. Performanţa, durabilitatea şi fezabilitatea în condiţii extreme de funcţionare asociate cu o estetică corespunzătoare şi un raport preţ-calitate optim caracterizează acest colector performant.Calităţile tehnice, precum distanţa mică a harpei şi tehnica specială Solarbayer a tuburilor plate, precum şi tehnica confirmată de absorbţie Sun-Selective, asigură şi în acest caz eficienţă maximă.

Panouri solare Premiumplus

Colectorii plaţi performanţi Solarbayer ai seriei Premium se numără printre cei mai performanţi colectori care există la ora actuală pe piaţă. Design-ul nobil şi randamentul ridicat caracterizează acest tip de structură. Calităţile sale deosebite de absorbţie vă ajută să colectaţi o cantitate maximă de căldură. Sistemele solare de la Solarbayer cu colectori performanţi şi componentele sistemului acoperă în medie anuală până la 70% din consumul de energie pentru încălzirea apei potabile. Colectorii noştri performanţi au fost special creaţi pentru funcţionarea în instalaţii cu încălzire asistată. Acest lucru reduce considerabil costurile, de exemplu pentru petrol şi gaz, şi reduce dependenţa de formele fosile de energie. Tehnica specială de montaj a colectorilor Premium permite montarea şi în zonele mai înalte cu zăpadă, cu condiţia unei substructuri adecvate . Referitor la toleranţa şi protecţia mediului înconjurător,sistemele noastre solare vă situează de partea soarelui.

Panouri solare CPC

Valori de randament ridicat prin tehnologia CPC. Prin calităţile sale optice şi tehnice remarcabile, colectorul tubular vidat CPC se evidenţează din masa mare de tuburi standard. Tuburile tari ale absorbitorului de 58 mm pot fi înlocuite individual cu uşurinţă şi garantează un randament ridicat de energie termică solară. În special în medii de operare extreme, la un necesar de temperaturi ridicate, colectorul tubular îşi atinge randamentul maxim de căldură datorită construcţiei ingenioase. O oglindă specială CPC în spatele tuburilor cu un punct de ardere poziţionat optim dirijează razele solare în mod ideal pe tuburile absorbitorului şi în cazul unor unghiuri diferite. Vidul tuburilor se aseamănă cu un termos încastrat într-un tub de sticlă cu înveliş dublu de înaltă calitate. Astfel vidul este protejat în mod special.

Panouri solare presurizate AMR P 1858-15-130L

Sistemul solar presurizat AMR P 1858-15-130L se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. -Panoul solar este compus dintr-un numar de 15 tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Nord-Sud, tuburile pot în mod pasiv să preia căldura de la soare în tot timpul zilei. În orientarea Est-Vest ele pot prelua căldura soarelui în timpul întregului an. - Rezervorul: Bazinul interior este construit din inox inoxidabil alimentar SUS304-2B de 0,5mm grosime si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic de 0,4 mm. Strat izolator al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub in grosime de 55 mm.Rezervorul este dotat cu o rezistenta electrica.care poate fi folosita pentru conditii exceptionale de vreme. Rezistenta electrica este comandata de un controler electronic care se va monta in interiorul casei, intr-un loc vizibil si usor de accesat. Capacitatea rezervorului este de 130L si este dotat din fabrica cu anod de magneziu. - Cadru fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile din tabla galvanizata vopsita electrostatic. - Tuburile vidate sunt “Heat Pipe” si sunt de sticla , realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu. Pretul este de 745 € +TVA; Garantie 2 ani.

745 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale (nepresurizate) AMR 47/1500/15-100L inox+ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/15-100L inox+ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar de 15 tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui în timpul întregului an. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B cu grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla de inox de 0,4mm. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 100L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare: Cadru de fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla de inox. Tuburile de sticla vidata, realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 290 € +TVA; Garantie 2 ani.

290 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale model AMR 47/1500/20-135L ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/20-135L ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar 20 de tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui tot timpul zilei. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B avand grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 135 L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare: Cadru de fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla galvanizata vopsite cu vopsea plastifiata. Tuburile vidate realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, au diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 276.40 € +TVA; Garantie 2 ani.

277 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale (nepresurizate) AMR 47/1500/15-100L ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/15-100L ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar 15 de tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui în timpul întregului an. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B avand grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 100L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla galvanizata vopsite cu vopsea plastifiata. Tuburile vidate sunt realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 220 € +TVA; Garantie 2 ani.

220 EURO/buc amrox srl Giurgiu

puffer cu boiler incoporat 800/200

Puffer cu boiler incorporat si serpentina pentru solar, izolatie inclusa, produs marca Gruner Arthur

6400 RON/buc, tva inclus DAVER AMBIENT Brasov
[Pagina 1 din 2]  2