.

Constructii » Parchet si tigle

[Pagina 1 din 4]  2  3  4 

Parchet triplustratificat din lemn de stejar

Colecția de parchet triplustratificat ofera posibilitatea de a crea un stil nou pentru locuinta dumneavoastra.Parchetul din lemn de stejar stratificat din gama Karelia este unic, menținând în același timp toate calitatile pe care te astepti de la un material din lemn 100 % natural.Parchetul din lemn de stejar triplustratificat este o alegere ideala pentru incaperile dotate cu sistem de incalzire in pardoseala. Parchetul din lemn de esenta tare stejar sau nuc stratificat este o opțiune excelentă pentru zonele de living ,dormitor dar si pentru spatii comerciale cu trafic intens. Preturi parchet triplustratificat Karelia 22-69 euro / mp fara tva. Relatii si comenzi la telefon : 0753.825.347 http://www.nikydecor.ro

Vanzare si montaj parchet

Producator - reduceri la parchet masiv esente stejar, nuc, mesteacan, fag,salcam. Achizitionand de la noi va putem oferii si montajul, cu o echipa de profesionisti. Efectuam montaj parchet de calitate .Anterior montajului de parchet efectuam pregatiri de suport ,reparatii si corectari de planeitate sapa si in cazul in care sunt probeleme de umezeala facem bariera de vapori cu rasina epoxilica,se monteaza parchetul cu adeziv de calitate,se fac operatii de slefuire,chituire,grunduire,lacuire,uleiere si intretinere a parchetului.

Parchet masiv romanesc cu montaj si transport inclus

Comercializam si montam parchet masiv esenta stejar clasa A ,DIMENSIUNI 20x50x300-600 cu materiale incluse (lac,kit,abrazive,adeziv,trafaleti,pensule,plinta) Manopera si finisajul inclus ,asiguram transport in Bucuresti si jud.Ilfov.Pentru comenzi in tara se plateste transport si se asigura cazare si masa. PRET 200 roni/mp -LA CHEIE Suntem o echipa cu experienta, seriosi, punctuali si care trateaza cu profesionalism orice lucrare Preturile nu contin TVA. Fiecare lucrare se discuta in mod individual !!!!

Vinzare si montaj parchet triplustratificat

Comercializam si montam parchet triplustratificat. Parchetul triplustratificat este o alegere practica datorita rezistentei la uzura si faptului ca este usor de intretinut ,nu se deformeaza in timp si isi pastreaza planeitatea.Creeaza o atmosfera primitoare care se asorteaza cu usurinta oricarui interior al casei tale.

Bona Spray Mop

Premium - un spray mop combinat! Include intr-un singur articol: laveta de curatenie din microfibre si Cartusul reincarcabil, ce contine detergentul Bona Woodflor Cleaner. Asamblare rapida, usurinta in utilizare si nu lasa urme reziduale! Pachetul include: * Bona Spray Mop * Cartus cu detergent; reincarcabil * Laveta din microfibre pentru curatenie Creat special pentru pardoseli din lemn. • Design ergonomic. • Cartus reincarcabil. • Curatare usoara fara urme reziduale. • Detergent ecologic cu PH neutru. • Cap aplicator rotativ ce permite curatenia in cele mai dificile zone. • Laveta din microfibre reutilizabila. Utilizare: 1. Indepartati praful si murdaria prin aspirare sau maturare. 2. Pulverizati detergentul si apoi stergeti cu Bona Spray Mop. Pentru indepartarea urmelor persistente, pulverizati detergentul direct peste acestea, asteptati 3 minute si apoi stergeti. Curatati suprafata ori de cate ori considerati necesar. 3. Laveta imbacsita de murdarie poate fi spalata la masina de spalat, la temperatura de 60 grade fara a utiliza balsam de rufe.

220 RON/Bucata Bona Romania Bucuresti

Parchet din lemn masiv si stratificat

Parchet din lemn masiv si stratificat din diverse esente exotice sau autohtone.

CLEANER L SOLUTIE CURATARE ADEZIV

CLEANER L, solutie pentru curatare a urmelor de adezivi monocomponenti poliuretanici, bicomponenti epoxi-poliuretanici sau bicomponenti poliuretanici, dupa montarea parchetul prefinisat (gata lacuit). Obs. Este eficace pentru a sterge urmele de adezivi, in primele 4 ore de la aplicare, cat adezivii sunt inca "proaspeti". Ambalaj: bidon metalic de 1 l (0,85 kg). Consum: 0,05-0,02 kg/mp. Aplicare: cu un material textil.

ULTRABOND ECO S955 1K adeziv silanic

ULTRABOND ECO S955 1K, adeziv monocomponent, pe baza de polimeri silil modificat (SMP), fara izocianati, apa sau solventi (GEV EMICODE EC1R) cu miros de menta. Adeziv elastic, pentru lipire parchet stratificat, pe sape realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, din marmura sau mozaic. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzitre incorporat. Timp deschis: 60 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: galeata 15 kg. Consum: 0,8-1,2 kg/mp in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. Aplicare: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet.

5.2 EURO/kg Expert Parchet srl Cluj

ULTRABOND P997 1K T,adeziv rapid

ULTRABOND P997 1K T, adeziv poliuretanic monocomponent, tixotropic, elastic, fara apa sau solventi cu intarire la umiditate. Se aplica sub forma de cordoane la lipirea elementelor pentru trepte, contratrepte, plinte sau la montalrea de parchet triplu stratificat. Obs. Adeziv tixotropic, economic, pentru lipirea si fixarea de plinte sau la placari in camp cu mozaic din lemn pe suprafete verticale (stalpi, pereti). Timp deschis: 110 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: salam de 600 cc (600 ml). Consum pe salam de 600 cc: 2 mp la scari, adeziv aplicat in cordoane; 4-6 mp parchet triplustratificat adeziv aplicat in cordoane; 15 m liniari de plinta. Aplicare: cu pistolul pentru salam. Se vinde la box.

ULTRABOND P990 1K adeziv PU monocomponent hard-elastic

ULTRABOND P990 1K, adeziv poliuretanic monocomponent, elastic, fara apa sau solventi, cu intarire la umiditate, pentru parchet lipit pe sape realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape clasice pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, din marmura sau mozaic. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Timp deschis: 110 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: galeata 15 kg. Consum: 0,8-1 kg / mp in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. Aplicare: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet

4.4 EURO/kg Expert Parchet srl Cluj
[Pagina 1 din 4]  2  3  4