.

Industria Cosmetica si Medicala » Produse medicale

[Pagina 1 din 1]

Gel ecografie ipl ecg eco eletrostimulare

Gel ecografic, import Italia. Mod de ambalare, 260ml, 1000ml sau bidon flexibil de 5 litrii + recipient de reincare de 260ml. Gelul nu pateaza si nu irita pielea. Foarte bun conductor. Certificat European de calitate!

5 RON/buc BizMED SRL Bihor

Gel contact Ecograf ULTRASCHALL

Gel contact pentru diagnostica si terapie – Ultraschall Gel – livrare constanta – lunar. Gelul Ultraschall produs de Sonavelle prezinta urmatoarele caracteristici si avantaje: • Nu contine formaldehide – de aceea este suportabil. • Continut biologic – respecta mediul • Cantitate minima folosita pt. intindere • Proprietati foarte bune • Durabilitate la depozitare • Garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere • Usor de indepartat cu vata sau laveta • pH 7 neutru – respecta mediul • fara bule de aer – imbuteliat sub vacuum • vascositate ridicata – nu curge pe piele • fara glicerina – nu lipeste • produs si testat dupa normele germane Optional livram si pompe de dozare pentru bidoanele de 5 litri ( pret 25 RON / buc) si flacoane de 25o ml (5,- RON / buc ). STOC DISPONIBIL : 1 CONTAINER A 2880 bidoane a 5L – 16,5 TO SUNTEM DISPUSI SA INCHEIEM CONTRACT DE LIVRARE LUNARA PT MINIM 1AN DE ZILE.

PLACUTELE DE RELAXARE KENKO - DISPONIBILE IN 4 MARIMI

KENKO MINI CIRCULAR, KENKO MAX, KENKO FLEX, KENKO SUPER MINI Relaxare si terapie care reduce stresul exact unde aveti nevoie mai mult ! http://refacetivasanatatea.blogspot.com Placutele de Relaxare Kenko contin Tehnologia Magnetica EQL (Echilaterala) si cea Far Infrared, fiind aplicabile pe fiecare zona a corpului. Kenko Super Mini este pozitionata perfect pe piele creand un camp magnetic relaxant. Puteti beneficia de proprietatile energizante ale acesteia oriunde va aflati. Pentru a asigura o viata a produsului virtual nelimitata, discurile Kenko Super Mini Far-Infrarosii se pot inlatura, cu discuri noi de inlocuire disponibile in pachete de cinci. Tehnologia Far-Infrarosu absoarbe energia pierduta de corp cand va este frig si o reflect inapoi pentru a va incalzi mai rapid deciat alte materiale conventionale. Tehnologia Far-Infrarosu genereaza caldura in mod egal si balanseaza in continuu temperatura corpului pentru un confort sporit.

HUSA DE SCAUN KENKOSEAT PLUS (Standard)

O husa de scaun care nu numai ca va ajuta sa va relaxati, dar va si invigoreaza. http://refacetivasanatatea.blogspot.com Cand va asezati pe un KenkoSeat, acesta absoarbe energia pe care corpul o pierde si o reflecta inapoi, folosind material ceramic reflectiv cu Far-Infrared. La mijloc, beneficiaza de acelasi material Rubberthane care da produsului Kenkopadฎ calitatile exceptionale de aerisire si ventilatie. KenkoSeat este deasemenea acoperit 100 la suta in lana pura, fiind confortabil in toate anotimpurile si este ideal fie pentru acasa, la birou sau in masina.

SALTELUTE TERAPEUTICE DE ANIMALE DE CASA PETPAD

Disponibila in 2 dimensiuni: 75 x 60cm si 100 x 76cm http://refacetivasanatatea.blogspot.com Nikken PetPad foloseste aceeasi Tehnologie Far Infrared si Tehnologia Magnetica Avansata, gasite in Placutele de Relaxare Kenko. Este de ultima generatie in tehnologie de somn si confort pentru animalul de casa, dar care se poate folosi si de catre oameni. Nikken PetPad foloseste Tehnologie Far Infrared pentru a ii asigura caldura fibrelor ceramic reflective, incluzand in acelasi timp magnetii special pozitionati ai Tehnologiei Magnetice Avansate. Pentru comoditatea dumneavoastra, invelisul exterior poate fi spalat la masina si nu afecteaza microcipurile electronice de identificare. Ofera un somn mai bun, un masaj magnetic, ajuta la eliminarea toxinele din corp, permite dizolvarea rezidurilor care se acumuleaza in articulatii, permite corpului sa ajunga la un somn optim (calitativ si nu cantitativ). Se fabrica in doua dimensiuni, iar puterea lor este de 800 gausi.

CUREA TERAPEUTICA, larga de 118 cm

Poate cineva sa se descurce fara o curea? Un produs excelent pentru introducerea bunastarii in viata dumneavoastra. http://refacetivasanatatea.blogspot.com Produsa din piele fina, neagra, Cureaua Nikken incorporeaza Tehnologia Magnetica Nikken , prin cei sapte magneti special produsi si strategic pozitionati cu putere de 1,000-gauss.

[Pagina 1 din 1]