.

Produse Textile si din Piele » Produse textile casnice

[Pagina 1 din 1]

Pilote de pat

Suntem producatori de pilote din puf si pene de gasca. Aceste calitati sunt cele care fac ca amestecul de puf si pene sa fie umplutura ideala pentru perne si pilote.Comercializam la cel mai bun pret pilote de pat din puf si pene de gasca, In general, puful este moale, usor si tridimensional, spre deosebire de pene, care sunt mai tari, mai grele si bidimensionale. Puful de gasca este mai mare si, prin urmare, mai usor decat cel de rata. Aerisite, pernele si pilotele din puf su fulgi de gasca isi vor pastra aceleasi caracteristici mult timp. Pilota puf si pana de gasca 180/210 cm , 15% puf, 85 % pana,fata 100% bbc Pilota puf de gasca 90%, 180/210 cm , fata 100% bbc - Gama lux Perna puf si pana de gasca 50/70 cm ,1100gr 15% puf, fata 100 %bbc Perna puf de gasca 90%, 50/70 cm , fata 100% bbc - Gama lux DOTARI HOTELIERE . Lenjerii de pat Prosoape de baie Husa protectie saltea Prosoape de baie Halate de baie Pilote puf si pene gasca Perne fulgi si pene Cuverturi de pat http://www.nikydecor.ro Pret fara tva pilota pat dim 210 * 150 cm ,densitate 200 gr / mp.

Perna pentru gravida, alaptat, bebe

Perna este utila pentru gravida inca din primul trimestru de sarcina, devinind absolut necesara si de neinlocuit in trimestrul al 2-lea si al 3-lea. Perna insoteste bebelusul pana in jurul varstei de 1 an. De la 0 luni+ este utila pentru alaptare, de la 6 luni+ este sprijin pentru catarare si peste 9 luni+ este suport pentru o pozitie corecta atunci cand sta in sezut si se joaca.

perna matlasata antialergica siliconizata

Perna are fata din material microfibra, umplutura siliconizata antialergica.Dimensiuni:50/70 16ron,70/70 19ron

perne umplute cu melana

Perna are fata din material bumbac+poliestyer iar umplutura din melana siliconizata.Dimensiuuni:50/70 10ron,70/70 12ron.

Melana (vatelina)

Umplutura din melana (vatelina)siliconizata este folosita la umplerea pernelor,pilotelor,juc─ârii plusate,in tapiterii,canapele.

umplutura siliconica antialergica anticariana

umplutura siliconica antialergica anticariana ptr pilote ,plapume,perne tapiserii, jucarii plusate etc la cele mai mici preturi

12 RON/kg tva inclus sc presmodarserv srl Botosani

Cravata personalizata

Nimic nu e mai haios sa apari la o petrecere cu o cravata personalizata de tine , cu poza ta , sau cu o imagine comica referitoare la acea petrecere. Poti folosi aceasta cravata cu succes in acest sens. Un cadou SURPIZA oferit unui persone dragi la o anumita ocazie? : ai aici unul care si-a impus deja succesul! Fii ingenios , gaseste imaginea potrivita pentru persoana pa care doresti sa o impresionezi iar noi personalizam cravata in stilul dorit de tine !

Daca alegeti acest tip de cadou , va rugam sa faceti comanda la acest model oferit aici iar in casuta "Imaginea dvs." sa dati click pe butonul "Browse" iar apoi sa selectati poza cu care doriti sa personalizam Cravata

Perna inima

Perna in forma de inima cu mesaj de dragoste: un dar din suflet!Exemplu de mesaj:"Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine."Perna poate fi personalizata si cu poza dvs.

[Pagina 1 din 1]