.

Servicii » Publicitate si reclama » Judet Bucuresti

[Pagina 1 din 1]

Creatie grafica

Serviciile de creatie grafica ale companiei noastre cuprind toate domeniile, dar ne axam in principal pe creatia grafica pentru print (flyere, leaflet, volante, brosuri, mape de prezentare, cataloage etc.), dar nu numai. Astfel compania noastra poate sa ofere servicii complete atat pentru web (design site-uri, bannere flash etc.), dar si pentru mediul video sau al ilustratiei pentru a realiza o imagine cat mai completa pentru orice client. Deoarece calitatea este foarte importanta pentru noi, pe langa servicul de creatie grafica asiguram de asemenea pregatirea pentru tipar/productie si urmarim lucrarile executate pana la finalizare. Pentru o calitate maxima este de preferat ca productia sa se faca cu producatorii recomandati de catre noi.

50 EURO/buc. Nytrovision SRL Bucuresti

Corporate ID

Pentru o constructie cat mai solida a imaginii unei companii este nevoie sa se incepa de la baza, asemeni fundatiei unei case. Si acesta fundatie pentru imaginea companiei este Corporate ID-ul. Ce este de fapt? Este fundamentul de prezentare al companiei. Si el pleaca de la cel mai important element si anume, logo-ul companiei. De la acest prim element se dezvolta toate celelalte elemente de comunicare ale companiei care vor forma la final Manualul de Identitate al companiei. Ce cuprinde? Corporate ID-ul sau Manualul de Identitate Vizuala al oricarei companii cuprinde toate elementele pe care compania le va folosi in comunicarea vizuala in orice tip de media (presa, print, TV, outdoor) si branding. De aceea este important ca un Manual de Identitate Vizuala sa fie cat mai complet inca de la elaborarea sa si ar trebui sa cuprinda urmatoarele: elemente de baza (culori, prezentare logo, reguli de aplicare, fonturi), tipizate (carti de vizita, foaie cu antet, plicuri de corespondenta), vectori de comunicare (mapa, leaflet, outdoor, poster), semnalistica, promotionale. Ce am prezentat mai sus poate varia in functie de obiectul de activitate al companiei si de bugetul alocat construirii imaginii companiei. Dar nu uitati ca nici un ban nu este in plus pentru aceasta, caci Manualul de Identitate al companiei este piatra de temelie al imaginii unei firme. Trebuie construit cat mai solid si mai profesional inca de la inceput.

500 EURO/buc. Nytrovision SRL Bucuresti

Fotografie produs

Fotografia profesionala de produs aduce un plus de valoare imaginii companiei dumneavoastra indiferent de domeniul de activitate. Pentru o imagine profesionala intotdeauna va fi nevoie de o fotografie de inalta calitate, chiar daca este folosita doar pentru mediul web unde s-ar putea crede ca este in regula orice fotografie. Dar nu este asa. Folosirea unor fotografii profesionale si de inalta caltitate va face diferenta. De ce fotografie de produs profesionala? Pentru ca veti beneficia de o atentie deosebita in realizarea fotografiilor, se pot realiza fotografii personalizate, din mai multe unghiuri, cu diferite surse de lumina, obtineti fisiere de inalta definitie care pot fi utilizate de la afisarea pe site-ul web al companiei pana la realizarea de mesh-uri de mari dimensiuni. Pentru ca obtineti cel mai bun raport calitate pret!

logo design

conceptie logo firma: -3 propuneri grafice -o modificare ulterioara

optimizare seo

optimizare site pentru motoarele de cautare

web desing

Realizare site de prezentare

[Pagina 1 din 1]