Rafturi pentru paleti
.

Rafturi pentru paleti » Rafturi metalice

[Pagina 1 din 1]

Sisteme Mezanin

Stelajul format din sisteme multietajate este creat prin folosirea sistemului de rafturi ajustabil Dexion. Pot fi incorporate in stelaj niveluri de depozitare suplimentare cu coridoare de acces, pentru a permite accesul muncitorilor in vederea colectarii paletilor. Datorita acestui fapt, se foloseste la maxim spatiul ramas liber. Sistemul se recomanda pentru depozitarea unei game largi de bunuri care se pot colecta manual. Utilizare economica a spatiului. Se preteaza pentru anumite cerinte de depozitare. Ideal pentru depozitarea documentelor (arhiva). Aplicatii de colectare manuala a produselor. Se preteaza pentru sisteme sofisticate de colectare automata.

Sistem de depozitare cu satelit

Sistemul Satelit automatizeaza sistemul de depozitare in canale, permitand folosirea la maximum a volumului halei. Dexion Autosat permite ca toate operatiunile de manevrare a materialelor sa aiba loc in interiorul canalelor, misiunile fiind trimise cu ajutorul telecomenzii. Automatizeaza sistemul de depozitare in canale, permitand folosirea la maximum a volumului halei. In vreme ce a intra cu motostivuitorul intre rafturi presupune multa pricepere, atentie, timp si poate cauza daune stelajelor si produselor, DEXION AUTOSAT permite ca toate operatiunile de manevrare a materialelor sa aiba loc in interiorul canalelor, toate misiunile fiind trimise cu ajutorul telecomenzii. Viteza foarte ridicata in manipulare. Se pot realiza rate bune de ocupare. Distanta dintre paleti poate fi ajustata cu maxima precizie. Poate lucra atat in mod FIFO cat si LIFO. Poate fi folosit in mediu rece si de congelator. Nu necesita echipament specializat Are o functie de oprire automata pentru a economisi durata de viata a bateriei. Usor de utilizat si de intretinut Nu are limitari privind adancimea stelajului.

Accesorii pentru depozitare

In cei 50 de ani de activitate in productia de sisteme de depozitare, Dexion au intalnit numeroase situatii special de depozitare, care au necesitat realizarea de accesorii special. De-a lungul anilor, compania a proiectat si realizat solutii pentru depozitarea in siguranta a cauciucurilor, butoaielor, rolelor de otel, a placilor de pal, a paletilor slabi, precum si a boxpaletilor. De asemeni s-au realizat accesorii de siguranta – protectii de rand, colt si coloana. Acum toata gama de accesorii realizate de catre Dexion este disponibila si “la bucata” pentru o accesibilitate maxima. Datorita capacitatilor de proiectare si productie ale companiei, se pot realize si accesorii “la comanda”, realizate conform cu necesitatile fiecarui client.

Premierack - rafturi pentru paleti

Premierack a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde europene si reprezinta solutia ideala pentru problemele dumneavoastra de depozitare. Cadre • Latimea de 90mm pe verticala asigura stabilitatea maxima a sistemului • Disponibile într-o gama de grosimi de la 1.5mm la 2.4mm pentru a corespunde unor cerinte de greutate diferite • Traversele sunt ajustabile datorita pasului de 50 mm • Sisteme de fixare orizontala si diagonala cu suruburi • Reversibilitatea stâlpilor permite refolosirea stâlpilor avariati • Mansonul de îmbinare dintr-o singura piesa poate fi rulat si folosit ca element intern de rigidizare pentru întarirea profilelor • Se pot crea profile compuse pentru a asigura eficienta optima si costuri scazute • Finisaj standard RAL 5010 albastru Traverse • Lungimile standard pentru traverse de la 975mm la 3900mm permit depozitarea unei game variate de paleti de diferite marimi si de unitati de greutate pentru depozitare • Disponibile într-o gama larga de profile deschise, închise sau în trepte care corespund oricarei solutii de depozitare • Bolturile de siguranta împiedica dislocarile accidentale • Finisaj standard RA L 2004 portocaliu • Se pot folosi si alte culori la cerere • Rafturile pentru paleti sunt disponibile si în varianta galvanizata • O gama larga de accesorii va sta la dispozitie

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: