SARE IODATA
.

SARE IODATA

Cautari similare:
   garnituri etansare      sistem de balansare      chedere de etansare      devirusare      pistol cu sare      culisare      sare iodata gema      SARE PASTILE PT DEDURIZARE      procesarea alimentelor      sistem de culisare la patut   
SARE IODATA: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Distributie toate sortimentele de sare

Importator sare, cautam firme distribuitoare in toata tara pentru toate sortimentele de sare industriala si alimentara (sare alimentara iodata/neiodata, sare pentru muraturi, sare industriala, sare declasata, sare brichete, sare extrafina alimentara iodata cu/fara antiaglomerant, sare alimentara cu nitriti, sare extrafina tehnica neiodata cu/fara antiaglomerant, sare pentru dezapezire). Telefon 0732520393

Spatiu de joaca, Tummy Cruiser Prop & Play Mat, Bright Starts

Timpul petrecut pe burtica nu a fost niciodata atat de distractiv! Caracteristici: Designul inovativ il va incanta pe bebelus, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala prin dezvoltarea abilitatilor de coordonare si de orientare. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive: - Volanul saltelutei se roteste si scoate sunete, moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’. - Oglinda special conceputa va ajuta bebelusul sa se auto-descopere. - Jucariile distractive, zornaitoarele si personajele desenate pe salteluta vor face deliciul bebelusului. Dispune de pernita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme voi colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Componente: Jucarie pentru dentitie Zornaitoare Carlige multiple pentru atasarea jucariilor. Oglinda ce incurajeaza bebelusul sa se auto-descopere. Informatii suplimentare: Varsta recomandata: 0 luni+. Salteluta se poate spala in masina de spalat. Materilul saltelutei este non-toxic si non-alergic. Dimensiunile produsului: 81.3cm x63.5 cm x70.1 cm.

139 RON ZonaBebe.ro Cluj

Spatiu de joaca, Pretty In Pink Tummy Cruiser Prop & Play Mat, Bright Starts

Timpul petrecut pe burtica nu a fost niciodata atat de distractiv! Caracteristici: Designul inovativ il va incanta pe bebelus, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala prin dezvoltarea abilitatilor de coordonare si de orientare. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive: - Volanul saltelutei se roteste si scoate sunete moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’. - Oglinda special conceputa va ajuta bebelusul sa se auto-descopere. - Jucariile distractive, zornaitoarele si personajele desenate pe salteluta vor face deliciul bebelusului. - Dispune de perinita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. - Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Componente: Jucarie pentru dentitie. Zornaitoare. Carlige multiple pentru atasarea jucariilor. Oglinda ce incurajeaza bebelusul sa se auto-descopere. Informatii suplimentare: Varsta recomandata: 0 luni+. Salteluta se poate spala in masina de spalat. Materialul saltelutei este non-toxic si non-alergic. Dimensiunile produsului: 81.3cm x63.5 cm x70.1 cm. Un procent din achizitionarea acestui produs va fi redirectionat catre programele de cercetare si sustinere a cancerului la san.

139 RON ZonaBebe.ro Cluj

Spiridus povestitor Duni

Jucarie educativa Spiridusul Duni. Producator Alday.Caracteristici . Spiridusul povestitor Duni spune in limba romana 8 povesti foarte indragite de copii. Spiridusul Duni este insotit de o carte ilustrata color cu 76 de pagini, in care se regasesc textele povestilor spuse de Povestitorul Duni. Povestile din carte, spuse de catre Duni, sunt Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Ratusca cea urata, Cei trei purcelusi, Printul fermecat, Iepurele si broasca testoasa, Greierele si furnica. Spiridusul Duni este o jucarie foarte utila pentru copiii care invata sa citeasca. Deoarece toate textele povestilor sunt incluse in carte, copilul poate citi in timp ce le asculta. Putin cate putin, in functie de dezvoltarea intelectuala a copilului si suportul primit la scoala, cititul va decurge ca o joaca. Exersatul cititului in acest fel este stimulativ, placut si niciodata nu reprezinta un sacrificiu pentru copii, de fapt ajuta copilul sa gaseasca placerea cititului.

Sare iodata gema marunta Salrom 1 kg

Sare iodata gema marunta Salrom. 1 kilogram.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: