.
Casa si Gradina» SC Technoresort srl

SC Technoresort srl


Adresa: Aleea Avantului 6/A
Localitate: Miercurea Ciuc
Judet: Harghita
Telefon: 0266244397, 0764094125
Reprezentant: Szoke Andras Barna
Web:www.technoresort.ro

Descriere: In urma unei experienţe şi a unui know-how de 20 ani acumulate ξn sectorul activităţii electromecanice ξn Italia, se naşte societatea comercială Technoresort S.R.L., cu sediul la Miercurea-Ciuc, care ξsi desfăşoară activitatea ξn domeniul furnizării şi reparării de electropompe externe şi submersibile, pentru ape murdare şi curate.
Din gama produselor societăţii fac parte şi pompele pentru hidrofoare de ultimă generaţie, cu un consum de energie redus şi deosebit de silenţioase, şi presofluxostate electronice pentru comandarea directă a acestora (fără vaz de expansiune). Putem furniza clienţilor noştri şi cele mai moderne sisteme electronice de protecţie şi de control pentru funcţionarea optima şi siguranţa acestora.
Lunga activitate ξn sectorul electromehanic şi contactele directe cu fabricile italiene de renume, permit societăţii noastre să ofere nu numai produse de calitate \"made in Italy\", competitive şi fiabile, ci şi consultanţă tehnică de avangardă ξn alegerea, montajul şi asistenţa \"post-vβnzare\" pentru produsele comercializate.
Acest tip de consultanţă consistă ξn evaluarea tuturor necesităţilor clientului, a caracteristicilor structurale şi a performanţelor dorite pentru a oferi un produs performant, la un foarte bun raport preţ-calitate. De fapt, scumpirea constantă a preţului apei implică instalarea unei electropompe, aceasta fiind din ce ξn ce mai convenabilă, nu numai pentru uzul domestic, ci şi pentru a garanta irigarea grădinii şi a spaţiului din jurul casei.
Pentru a garanta un serviciu de asistenţă eficace, Societatea a amenajat un modern atelier, unde se efectuează toate reparaţiile aferente la produselor comercializate, incluziv rebobinarea motoarelor electrice de orice tip. Pe lβngă aceste servicii efectuăm şi reparaţii la toate tipurile de electropompe submersibile sau de suprafaţă.
Sortimentul produselor este constant mărit cu alte bunuri aferente domeniului irigării şi vor fi postate pe acesta pagină.


Trimite un mesaj catre SC Technoresort srl
Titlu
Numele dumneavoastra
Telefon
Email
Mesaj

Produse de la SC Technoresort srl

Pompa Drill transfer, reversibil TR 20
175 RON
Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate
275 RON
Protectie Control Pump - MA
265 RON
Sonda de nivel tip F
72.00 RON
Pompa submersibila LKS cu sensor de nivel.
385 RON
Electrovalva MATIC din alama 1”
235 RON
Plutitor electric MATIC V/MC
497 RON
Pompa submersibila DW 5 m 2/6 1,2Hp – 220V
1380 RON
Pompa submersibila F.EL.SOM FP4 E010 – 1,00Hp – 220V
1200 RON
Pompa submersibila APD SM 3507 IX – 0,75Hp – 220V
1300 RON
Pompa submersibila Panelli 3N/8 – 0,75Hp – 220V
1267 RON
Pompa submersibila SP 2508-1,00Hp-220V
1550 RON