SCAUN AUTO MOOVY
.

SCAUN AUTO MOOVY

SCAUN AUTO MOOVY: Rezultate in produse -(6) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Husa din bumbac pentru scaune auto, Inglesina

Husa din bumbac pentru scaune auto Pentru protectia scaunului auto. Se monteaza pe scaunul si spatarul scaunelor auto Inglesina. Lavabila la 30 grade C. 100 % bumbac . Disponibila pentru modelele: Huggy, Marco Polo si Moovy.

100 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto, Moovy, Inglesina

Scaun auto, Moovy, Inglesina Moovy este scaunul ideal pentru copii, de la nastere pana la 18 kg. Moovy este foarte usor de instalat in masina si este foarte comfortabil pentru copil, datorita celor 4 pozitii de inclinare a spatarului. Este omologat conform normelor europene ECE 44/04. Grupa 0+/1: intre 0 si 18kg. Sistem de reglare a centurilor de siguranta, aflat pe lateral. Spatar reglabil in 4 pozitii, in functie de necesitati. Este dotat cu inaltator pentru nou-nascuti, si este realizat din materiale de cea mai buna calitate, care nu permit transpiratia. Aparatori pentru umeri, realizate din neopren, pentru o protectie mai mare in caz de impact. Husa detasabila si lavabila manual la 30°c. Pozitionare in masina in sens invers directiei de mers, intre 0-10 kg si cu fata spre sensul de mers intre 9-18 kg. A nu se pozitiona pe scaunul din fata, daca Air-bag-ul este activ. Accesorii optionale: - husa din bumbac 100 % anti-transpiratie. Detalii aici..

510 RON ZonaBebe.ro Cluj

Fotoliu auto Moovy

Spatar reglabil in 4 pozitii in functie de necesitati.
  Centura de prindere in cinci puncte.
  Husa lavabila la 30 grade Celsius.
  Dimensiuni: 39 x 39 x 64 cm.
  Latime interioara (sezut): 26 cm.
  Garantie: 2 ani.
In conformitate cu standardul european 44/03

Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

Produs indisponibil.     

428 RON voinicel.ro Iasi

SCAUN AUTO MOOVY

Scaun auto MoovySpatar reglabil in 4 pozitii in functie de necesitati.Centura de prindere in cinci puncte.Echipat cu pernuta pentru cap si spate.Husa lavabila la 30 grade Celsius.Dimensiuni: 39 x 39 x 64 cm.Latime interioara (sezut): 26 cm.Husa anti-transpiratie este inclusa in pretul scaunului autoGreutate cu ambalaj: 8 kg.Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

SCAUN AUTO MOOVY +husa bumbac

  Spatar reglabil in 4 pozitii in functie de necesitati. Centura de prindere in cinci puncte. Echipat cu pernuta pentru cap si spate. Husa lavabila la 30 grade Celsius. Dimensiuni: 39 x 39 x 64 cm. Latime interioara (sezut): 26 cm. Greutate cu ambalaj: 8 kg. Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

517.29 RON 4bebe.ro

Inglesina - SCAUN AUTO MOOVY 0- 18 KG

Moovy este scaunul ideal pentru copii, de la nastere pana la 18 kg. Moovy este foarte usor de instalat in masina si este foarte comfortabil pentru copil, datorita celor 4 pozitii de inclinare a spatarului. Este omologat conform normelor europene ECE 44/04. Grupa 0+/1: intre 0 si 18kg. Sistem de reglare a centurilor de siguranta, aflat pe lateral. Spatar reglabil in 4 pozitii, in functie de necesitati. Este dotat cu inaltator pentru nou-nascuti, si este realizat din materiale de cea mai buna calitate, care nu permit transpiratia. Aparatori pentru umeri, realizate din neopren, pentru o protectie mai mare in caz de impact. Husa detasabila si lavabila manual la 30°c. Pozitionare in masina in sens invers directiei de mers, intre 0-10 kg si cu fata spre sensul de mers intre 9-18 kg. A nu se pozitiona pe scaunul din fata, daca Air-bag-ul este activ.   Accesorii optionale : husa din bumbac anti-murdarire.  

516.8 RON idealbebe.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: