SOMPRODUC
.

SOMPRODUC

Cautari similare:
   SOMPRODUCT      SOMPRODUC      SomProduct SRL   
[Pagina 1 din 1]

Canapele Extensibile

Acest model de canapea extensibila este realizat pe un cadru metalic usor, elementele articulate ii confera o manevrabilitate facila, uar imbinarile si elementele profilate ridica rezistenta si durabilitatea acestuia. Este realizata intr-o gama variata de culori. Materialele folosite sunt plusul si tercotul.Husa se poate detasa usor in cazur in care se doreste inlocuirea sau curatarea acesteia. Lamelele elastice sunt confectionate din furnir in 7 straturi si sunt incastrate in cadrul metalic.Acestea au atat o elasticitate constanta in timp cat si o buna rezistenta. pe langa gama de dimensiuni standard mai sus mentionate, la comanda, se pot realiza si alte dimensiuni specifice.

Fotolii Extensibile

Fotoliu extensibil este compus din trei elemente pliante, acestea sunt articulate intre ele prin intermediul unei articulatii rezistente atat la sarcina cat si la un numar mare de manevrari. La fel ca si canapeaua Izy, cadrul metalic are aceleasi caracteristici. Gama de culori corespunde atat la canapeaua Izy cat si la Fotoliul extensibil. Este realizat intr-o gama variata de culori. Materialele folosite sunt plusul si tercotul.Husa se poate detasa usor in cazur in care se doreste inlocuirea sau curatarea acesteia. Lamelele elastice sunt confectionate din furnir in 7 straturi si sunt incastrate in cadrul metalic.Acestea au atat o elasticitate constanta in timp cat si o buna rezistenta. pe langa gama de dimensiuni standard mai sus mentionate, la comanda, se pot realiza si alte dimensiuni specifice.

Somiere

Somiere Metalice (Rame de pat)

Saltele SuperOrtopedice PRESIDENT

miex elastic din arcuri bitronconice tip Bonnel - pasla impregnata si ridigizata - placa din poliuretan - covor textil netesut din fibre in amestec - strat de vata textila - husa din tesatura rezistenta tip matase matlasata impreuna cu vata textila Saltele produse in Romania de catre o firma cu 15 ani de activitate in Productia de saltele care a pus baza pe calitatea produsului oferit nu pe cantitatea ceruta de piata din Romania .

Saltele SuperOrtopedice Avangarde

miez elastic din arcuri bitronconice tip Bonnel - pasla impregnata si ridigizata - placa din poliuretan - covor textil netesut din fibre in amestec - strat de vata textila - husa din tesatura rezistenta tip matase matlasata impreuna cu vata textila GROSIME SALTEA : 24 CM Saltele produse in Romania de catre o firma cu 15 ani de activitate in Productia de saltele care a pus baza pe calitatea produsului oferit nu pe cantitatea ceruta de piata din Romania .

Saltele SuperOrtopedice ELITE

miez elastic din arcuri bitronconice tip Bonnel - pasla impregnata si ridigizata in dublu strat - placa poliuretanica ridigizata cu densitate ridicata - lana naturala pe una din fete (pentru iarna) GROSIME SALTEA : 22 CM Saltele produse in Romania de catre o firma cu 15 ani de activitate in Productia de saltele care a pus baza pe calitatea produsului oferit nu pe cantitatea ceruta de piata din Romania .

Saltele SuperOrtopedice LUX

Saltele SuperOrtopedice cu Miez Elestic de Arcuri Grosime Saltea : 20 cm Saltele produse in Romania de catre o firma cu 15 ani de activitate in Productia de saltele care a pus baza pe calitatea produsului oferit nu pe cantitatea ceruta de piata din Romania

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: